25-05-2014، 15:55
آنچه هستيد ، شما را بهتر معرفي مي کند تا آنچه مي گوييد.
( امرسون )
شعر متوسط يعني چيزي که نقدش دور ريختن آن است.
( دکتر علي شر يعتي )
اگر هنر و حقيقت نمي توانند با هم زنده بمانند ، بگذار هنر بميرد.
( رومن رولان )
در ميان جانداران ، هيچ حيواني که براي کبوتر شدن به دنيا آمده است،کرکس نخواهد شد. اگر انسان که کبوتر زاده مي شود و ممکن است کرکس شود . ( ويکتور هوگو )
انساني که اندوهگين نمي شود، گمان نمي کنم که از تمساح چيزي زيادتر داشته باشد . ( ناجي العلي )
نبوغ يعني يک درصد الهام گرفتن ونود ونه درصد عرق ريختن.
(اديسون)
ازنوشته هاي متکلّف بوي نفت و چراغ مي آيد.
(مونتني)
نوشته خوب آن است که مثل کوه يخ، يک هشتم آن آشکارا ومتّکي به قسمت ديگرش باشد که درزير آب پنهان است.
( ارنست همينگوي )
بسمه تعالي
آنچه اين دنيا را همواره به صورت جهنّم درآورده است، اين است که انسان هميشه سعي کرده است آن رابراي خودش به صورت بهشت درآورد. ( هولدرنين )
من وقت را تلف کرده ام واينک وقت مرا تلف مي کند.
( شکسپير )
مرگ هرگز دشوارتر از تولّد نيست.
( آناتول فرانس )
بعضي از آدم ها با گوش هايشان مي شنوند ، بعضي با
معده هايشان، عده اي هم با جيب هايشان وعده اي نيز اصلاً نمي شنوند. ( جبران خليل جبران )
مردن برروي پا، بهتراز زندگي برروي زانوست.
( دولورس ايباراري )
هيچ آدم بدي نمي تواند شاعر خوبي باشد.
( بوريس پاسترناک )
من دوست دارم که يک فيلم، آغازي داشته باشد وميانه اي وپاياني.اما نه لزوماً به همين ترتيب. ( ژان لوک گدار )
فرق بين يک درخت ويک تفنگ درسرعت آنهاست.درخت در هربهار شليک مي کند! ( ازراپاوند )
( امرسون )
شعر متوسط يعني چيزي که نقدش دور ريختن آن است.
( دکتر علي شر يعتي )
اگر هنر و حقيقت نمي توانند با هم زنده بمانند ، بگذار هنر بميرد.
( رومن رولان )
در ميان جانداران ، هيچ حيواني که براي کبوتر شدن به دنيا آمده است،کرکس نخواهد شد. اگر انسان که کبوتر زاده مي شود و ممکن است کرکس شود . ( ويکتور هوگو )
انساني که اندوهگين نمي شود، گمان نمي کنم که از تمساح چيزي زيادتر داشته باشد . ( ناجي العلي )
نبوغ يعني يک درصد الهام گرفتن ونود ونه درصد عرق ريختن.
(اديسون)
ازنوشته هاي متکلّف بوي نفت و چراغ مي آيد.
(مونتني)
نوشته خوب آن است که مثل کوه يخ، يک هشتم آن آشکارا ومتّکي به قسمت ديگرش باشد که درزير آب پنهان است.
( ارنست همينگوي )
بسمه تعالي
آنچه اين دنيا را همواره به صورت جهنّم درآورده است، اين است که انسان هميشه سعي کرده است آن رابراي خودش به صورت بهشت درآورد. ( هولدرنين )
من وقت را تلف کرده ام واينک وقت مرا تلف مي کند.
( شکسپير )
مرگ هرگز دشوارتر از تولّد نيست.
( آناتول فرانس )
بعضي از آدم ها با گوش هايشان مي شنوند ، بعضي با
معده هايشان، عده اي هم با جيب هايشان وعده اي نيز اصلاً نمي شنوند. ( جبران خليل جبران )
مردن برروي پا، بهتراز زندگي برروي زانوست.
( دولورس ايباراري )
هيچ آدم بدي نمي تواند شاعر خوبي باشد.
( بوريس پاسترناک )
من دوست دارم که يک فيلم، آغازي داشته باشد وميانه اي وپاياني.اما نه لزوماً به همين ترتيب. ( ژان لوک گدار )
فرق بين يک درخت ويک تفنگ درسرعت آنهاست.درخت در هربهار شليک مي کند! ( ازراپاوند )