امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موشک های سپاه بالا سر اسرائیله!!!!!

#1
[ltr]گزارشی درباره نحوه تسليح مقاومت و دعاوي رژیم صهیونیستی:[/ltr]
[ltr]موشك‌هاي سپاه پاسداران برفراز تل‌آویو۵۶[/ltr]
[ltr] [/ltr]
[ltr]تبديل و ارتقاء سنگ در دست فلسطينيان به «موشك جواب موشك» در غزه و ساير مقاومتهاى اسلامى در برابر اشغالگران، الهام از انقلاب اسلامى بود...براى انقلاب اسلامى، كمك به مجاهدان اهل سنت سازمانهاى حماس و جهاد و مجاهدان شيعى حزب‌اللّه و امل...[/ltr]
[ltr]آمار و موشك‌هاي امروز

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله،براساس آمار منتشر شده از سوي موسسه اطلاعاتي «مئير اميت» كه وظيفه تهيه گزارش براي وزارت خارجه رژیم صهیونیستی را داراست ، تا ظهرروز ۲۵ تير ماه حدود ۱۱۸۵ فروند راکت از غزه به اسرائيل شليک شده كه سامانه دفاع ضد موشكي «گنبد آهنين» تنها موفق به شكار ۱۷۶ فروند از اين موشك ها شده است.اين درحالي است كه هدف قرار گرفتن سرتاسر خاك سرزمين هاي اشغالي با انواع موشك هاي ارتقاء يافته مقاومت تبديل به يك پديده عادي شده است.


«
آر-۱۶۰» نام موشك بومي جديدي است كه گردانهاي شهيد عزالدين القسام بوسله آن براي اولين بار «حيفا» را در شمال اسرائيل هدف قرار داد . نام اين موشك تركيبي از اولين حرف فاميل شهيد دكتر «عبد العزيز الرنتيسي» و برد تقريبي اين موشك يعني ۱۶۰ كيلومتر است. فرودگاه هاي «بن گورويون» و «نيفاتيم» ، شهر قدس و پايگاه هوائي «بلمخيم» نيز روزانه توسط موشك هاي «ام - ۷۵ » و «ام-۶۵» كه انواع بومي شده درجنگ پيشين هستند مورد هدف قرار مي گيرند. موشك هايي كه نام آنها تركيبي از حرف اول فاميل شهيد «ابراهيم المقادمه» و برد آن يعني ۷۵ و ۶۵ كيلومتراست.


«
سجيل ۵۵» (اس- ۵۵) نيزنمونه بومي ديگري است كه در خلال عمليات «العصف الماكول» با شليك به شهرهاي «بات يام» و «رحوفوت» مورد آزمون قرار گرفت.


«
جي-۸۰» نوع ديگري ازموشكهاي جديد گردانهاي عزالدين قسام است كه از روز ششم نبرد براي هدف قرار دادن تل‌آويو مورد استفاده قرار گرفته است. اين موشك توسط يك گردان جديد به نام «الستار» در شاخه نظامي حماس رونمايي شد كه نام آن تركيبي برگرفته از حرف اول فاميل شهيد «أحمد الجعبري» و برد اين موشك معادل ۸۰ كيلومتر است. اين گردان ها شليك ۱۰ فروند از اين موشك را از روز دهم ماه مبارك رمضان آغاز كردند كه با نيت از آن ، بزرگداشت شهداي ارتش مصر در جنگ رمضان ۱۹۷۳ بود كه در روز دهم همين ماه در نبرد با اسرائيل به شهادت رسيده بودند. همچنين گروهانهاي قدس شاخه نظامي جنبش جهاد اسلامي نيز با توليد ۲ موشك براق ۷۰ و۱۰۰ قادر بوده تا در جنگ اخير تلآويو ، قدس و اهداف استراتژيك در عمق خاك اسرائيل را با دقت هدف قرار دهد.

روندپرشتاب بومي‌سازي سلاح و دعاوي اسرائيل

در كنار موشك ها ، ارتقاءشيوه هاي نامتقارن سازي ميدان نبرد ، جنگ اطلاعات و توليد ۳ نمونه هواپیمای بدون سرنشین با نام «ابابیل۱» حكايت از روند پرشتاب بومي سازي سلاح در داخل مقاومت فلسطين دارد.

اما اسرائيل در اين رابطه ادعاي ديگري دارد و در گزارش هاي مفصل خود مي گويد كه اين سلاح ها تماما از سوي جمهوري اسلامي ايران و طي يك فرايند پيچيده به غزه قاچاق مي شوند. البته اين دعاوي سابقه اي قديمي دارد كه روند مشروح آن براي كسي كه از حداقل اطلاعات جغرافيايي برخوردار باشد مضحك به نظر مي رسد.

«کارین– ای»

مثلا سوم ژانويه۲۰۰۲اسرائيل ادعايي را مطرح ساخت كه براساس آن یک کشتی كه توسط تشکیلات خودگردان فلسطینی خریداری شده بود محموله های عظیم جنگ افزار را از جزیره کیش با عبور از بندر «حدیده» در یمن به سوی مصر راهي كرده بودتا بعدا قایق های کوچک فلسطینی، يك محموله ۵۰ تني شامل راکت ها، خمپاره ها و خمپاره اندازها، راکت های ضد تانک، خمپاره اندازهای آر.پی.جی و سلاح سبک را به تدریج به نوار غزه منتقل کنند.اسرائيل همچنين مدعي بود در فاصله دسامبر ۲۰۰۳ تا ژانویه ۲۰۰۴ سپاه پاسداران ایران یک کاروان دایمی هوایی برای رساندن انواع مهمات و جنگ افزار برای حزب الله از طریق سوریه برقرار کرده بوده است.

اسرائيل همچنين مدعي بودماه مه ۲۰۰۷ محموله های بزرگ جنگ افزار شامل خمپاره های ۸۱ میلیمتری ، ۱۲۲ میلیمتری ، انواع مهمات ، مواد انفجاری و خمپاره انداز كه از طریق قطار براي سوريه ارسال شده بود در مرز تركيه كشف شد.

«فرانکوپ»

چنين دعاوي در سال ۲۰۰۹نيز تكرار شد.براين اساس نيروي دريايي اسرائيل ادعا كرد نيمه شب سوم نوامبر ، یک فروند کشتی حامل انواع جنگ افزار را که از ایران به سوریه ارسال شده بود، و ظاهرا می بایست به دست حزب الله لبنان برسد، توقیف کرده است.

اين كشتي «فرانکوپ» نامداشت كه حامل ۳۶ کانتینر انواع جنگ افزار بود. کشتی در اجاره شرکت قبرسی «يو. سي. اف» بود كه اسرائيل ادعا داشت قرار بوده پس از توقف در بندر لیماسول قبرس و بیروت، سپس به سوریه برسد. اسرائيل همچنين مدعي بود محموله های جنگ افزار درون کانتینرها ، از یک فروند کشتی دیگر در بندر دمیاط در مصر و در روزهای دوم و سوم نوامبر روی کشتی فرانکوپ بارگیری شده بوده تا کشتی به سوی بندر لاذقیه برود.

اين كشتي حامل بیش ازپانصد تن انواع جنگ افزار بود که درون ۳۶ کانتینر پنهان شده بود. ۲۸۰۰ فروند موشك شامل راكت هاي ۱۰۷ و ۱۲۲ میلیمتری ، توپ های ثابت بدون عقب‌نشینی، صدها هزار خمپاره و نارنجک دستی و مهمات سبک دیگر ، محتواي اين کانتینرها بود كه طبق ادعاي وزارت دفاع اسرائيل معادل حدود هفتاد درصد از کل راکت هایی بود که در نبرد «۳۳ روزه» ، جنگ تابستان سال ۲۰۰۶ از سوی حزب الله به طرف اسرائیل شلیک شده بود.

«مون چه گورسک»

ژانویه ۲۰۰۹ کشتی تجاری قبرسی «مون چه گورسک»، در حالی با محموله های بزرگ سلاح در کانتینر های آن کشف شد که به سوی سوریه حرکت می کرد. براساس ادعاي اسرائيل دولت قبرس در ۱۹ ژانویه ۲۰۰۹ به کشتی «مون چه گورسک» مشکوک شد و سپس هنگام حرکت در آب های دریای مدیترانه ، به سوی بندر لاذقیه در روز بیست و هفتم ژانویه ۲۰۰۹ آن را به سوی بندر لیماسول بردند و در بارزسی از کانتینرهای کشتی، مقادیر زیادی مهمات و مواد انفجاری برای ساخت خمپاره و مواد اولیه آتشباری بدست آوردند.

ازمالت تا «جيوآيو تاورو»

اسرائيل همچنين مدعي است اکتبر ۲۰۰۹ ، یک محموله كه از طریق دریا و زیر پرچم کشور آلمان به مقصد لاذقيه حرکت می کرده ، در مصر و جزیره مالت براي سوخت‌گیری مجدد توقف مي كند كه در نهايت در بررسی ها از این کشتی در جزیره مالت ، محموله های حامل سلاح آن کشف مي شوند.

همچنين طبق ادعاي اسرائيل روز ششم اوت ۲۰۱۰ یک کشتی حامل انواع جنگ افزار ممنوعه که از ایران عازم سوریه بوده ميانه راه و در بندر «جيوآيو تاورو» ایتالیا کشف شد.!اين ادعاي مضحك درحالي نماد چرخانيدن لقمه به دور سر بود كه مطابق آن کانتینرهاي شير خشك برای بارگیری به شرکت کشتیرانی ایتالیایی- سوييسي «ام. اس. سي» داده شده بود تا پس از بارگيري در کشتی «ام/ وي - ام.اس.سي فنلاند» که در مالکیت یک شرکت بنام «هينتر مارينا» از یونان بود و با پرچم کشور لیبریا، حرکت می کرد ، از ایتالیا به بندر لاذقیه در سوریه برسد!

ويكتورياوخطوط هوايي بدر

کشتی «ویکتوریا» نمونه ديگري بود که طبق ادعاي ارتش اسرائيل روز سه شنبه یازدهم مارس ۲۰۱۱، ۲۴ اسفند ۱۳۸۹ با تسلط نیروهای ارتش اين رژيم بر آن در آب های مدیترانه سوژه گزارش هاي اسرائيل قرار گرفت.

اسرائيل با استناد به مدارك منتشر شده در ويكي ليكس مدعي است كه در طول سال ۲۰۰۹ ، ایران با توسل به خطوط هوایی سودانی «بدر» به نقل و انتقال شمار زیادی محموله تسلیحاتی برای گروه های فلسطینی غزه ، اقدام کرده است.كه در محور نخست از راه سلطان نشین عمان و عربستان سعودی و در محور دوم از راه اردن و مصر انتقال می یافتند تا با یاری قاچاقچیان محلی که «بلد راه» سودان و مصر (شبه جزیره سینای در مصر) هستند، برای تشکل های فلسطینی غزه ارسال شود.همچنين اسرائيل مدعي است در ۲۹ مارس ۲۰۰۹ نيز ، يك كاروان شامل موشک های «فجر» را در نزديكي بندر «پورت سعيد» هدف قرار داده است اگر این موشک از سرزمین‌های فلسطینی غزه شلیک شود، از برد کافی برای رسیدن به تل‌آویو برخوردار است. 

«کلوز سی» آخرين ادعا

و درآخرين نمونه اسرائيل  ادعا دارد كه در ساعات بامدادی روز پنجم مارس ۲۰۱۴ ، کماندوهای نيروی دريايی ارتش اسرائيل بر يک فروند کشتی تجاری که در حوزه دريايی ميان کشورهای اريتره و سودان درحرکت بود، و به سوی سودان راه می پيموده، مسلط شدند. اين نقطه تا ساحل اسرائيل يک هزار و پانصد کيلومتر فاصله دارد. اسرائيل مدعي است کماندوهای اسرائيلی بر اساس اطلاعاتی که از قبل در اختيار داشتند، در بررسی از محموله های کشتی، در کانتينرهايی که با بسته های سيمان پوشانده شده بود، راکت های پنهان شده را يافتند. اين کشتی «کلوز سی» نام داشت و حامل راکت های زمين به زمين «ام- پاناما» بود. راکت هاي ادعايي که در کانتينرها به دست آمده است، از نوع ۳۰۲ محسوب می شود كه ساخت صنايع نظامی کشور سوريه است.

ادعاي سخنگوی ارتش اسرائيل اين بود كه تشکيلات اطلاعاتی اين رژيم، چند ماه پيش محموله هايی از راکت های «ام – ۳۰۲» ساخت سوريه را ردگيری کردند که از فرودگاه بين المللی دمشق به ايران انتقال يافته بود تا در مرحله بعد، به بندرعباس انتقال يابد تا محموله تسليحاتی با پاکت های بزرگ سيمان پوشانيده شود. تا از آنجا به «ام القصر » رفته و پس از بارگيري ۵۰ كانتينر ديگر در نهايت به «پورت سعيد» در سودان برود!

«ام-۳۰۲»ها و سوالات

دراين رابطه بايد گفت حزب‌الله در تابستان سال ۲۰۰۶ ، از دو مدل موشك «ام- ۳۰۲» ، برخوردار بود، که از آنها برای حملات راکتی به شهرهای حيفا و عفولا استفاده کرد. مدل اول «ام-۳۰۲ آ» بود كه ۱۰۰ كيلومتر برد داشت و كلاهكي۱۷۰ كيلويي را با خود حمل مي كرد و مدل «ام- ۳۰۲ بي» با همان برد سرجنگي ۱۷۵ كيلوگرمي داشت. همچنين نوع «اي» اين موشك با۲۰۰ كيلومتر برد قادر به حمل سرجنگي ۱۲۵ كيلوگرمي است.

اين همان انواعي از موشك است كه اسرائيل از ۲۰۱۲ به اين سو مدعي است گروههاي فلسطيني آن را به مناطق دوردست شليك مي كنند.بر اساس گزارش فوق اين سوال مطرح مي شود كه آيا دعاوي اسرائيل درست است؟يا آنكه ما بايد به تكذيب آن بپردازيم.

ما دراين نوشتار قصدي براي رد يا اثبات ادعاي اسرائيل درباره مصاديق ذكر شده نداريم. البته صورت مضحك برخي گزارش ها درباره مسير حركت كشتي هاي قاچاق سلاح ، خود به خود دلايل محكمي براي رد ادعاي موجود درباره آن است.اما آيا به راستي ما بايد كمك تسليحاتي خود به مقاومت در فلسطين و لبنان را تكذيب كنيم؟

خطبه‌هاي
كليدي


ما به خوبي خطبه‌های نمازجمعه تهران در روز ۱۴ بهمن ماه ۱۳۹۰ را به خاطر داريم كه توسط مقام معظم رهبري ايراد گرديد. ايشان در بخشي از آن خطبه ضمن رد دعاوي موجود مبني بر دخالت ايران در وقايع بحرين فرمودند: «ما در قضاياى ضديت با اسرائيل دخالت كرديم؛ نتيجه‌اش هم پيروزى جنگ ۳۳ روزه و پيروزى جنگ ۲۲ روزه بود. بعد از اين هم هر جا هر ملتى، هر گروهى با رژيم صهيونيستى مبارزه كند، مقابله كند، ما پشت سرش هستيم و كمكش مي‌كنيم و هيچ ابائى هم از گفتن اين حرف نداريم. اين حقيقت و واقعيت است... معادله‌ى مقاومت در منطقه با كمك جمهورى اسلامى تغيير يافت.

تبديل و ارتقاء سنگ دردست فلسطينيان به «موشك جواب موشك» در غزه و ساير مقاومتهاى اسلامى در برابر اشغالگران، الهام از انقلاب اسلامى بود...براى انقلاب اسلامى، كمك به مجاهدان اهل سنت سازمانهاى حماس و جهاد و مجاهدان شيعى حزب‌اللّه و امل، به يك اندازه واجب شرعى است و احساس تكليف مي‌كند

حال اين سوال مطرح است كه آيا اين سخنان مي تواند سندي بر تائيد كمك هاي تمام عيار جمهوري اسلامي ايران به مقاومت باشد؟پاسخ هم بله و هم نه است. براي تبيين اين پاسخ دوگانه به ذكر يك مثال خواهيم پرداخت.

ماجراي«سامی شهاب»

اواخر سال ۲۰۰۸ – نیروها ی امنیتی مصر دوره مبارك مدعي شدند یک گروه از حزب الله لبنان را که در نقل و انتقال جنگ افزار برای گروه‌های مقاومت غزه فعالیت داشته، شناسایی و دستگير کرده اند. سيد حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان ، بلافاصله درستی بخشی از کشف باند مزبور را تایید کرد و گفت حزب الله یک فرد مهم خود را به نام «سامی شهاب» (اسم مستعار) به مصر اعزام کرده تا راه‌های تقویت برادران فلسطینی عضو «مقاومت» را بیابد كه البته وي در نخستین روزها رخدادهای ماه‌های ژانویه و فوریه مصر در سال ۲۰۱۱ همراه با محمد مرسي از زندان «وادي الطرون» مصر فراری داده شد و روز شانزدهم فوریه در یک آیین رسمی حزب الله در بیروت ظاهر شد و به روی صحنه رفت و سخنرانی کرد.

براساس اين مثال و البته با اتكاء به سخنان مقام معظم رهبري بايد گفت وقتي مقاومت كاري را انجام مي دهد با صراحت آن را اعلام و از عملكرد خود دفاع مي كند.

بنابراين در مورد موشكهاي اخير رونمايي شده توسط مقاومت فلسطين نيز يك واقعيت وجود دارد كه پيش تر توسط سردار عزيز الله جعفري فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در روز اول آذرماه ۱۳۹۱ اينچنين بيان شده بود:«غزه هم‌اکنون در محاصره است، بنابراین نمی‌توانیم به آنها کمک کنیم و موشک‌های فجر ۵ نه از اینکه از ایران رفته باشد، بلکه فناوری آن منتقل شده و هم‌اکنون به سرعت در حال تولید است
[/ltr]

 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کرمانی‌ها رعایت نکنند، در ۱۰ روز آینده با مرگ و میر بالا روبرو خواهیم شد
Heart غفوری‌فرد: میرسلیم نباشد، شانس قالیباف برای ریاست مجلس بالا می‌رود
Heart نامه فرمانده کل سپاه به پرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان
  آچمز آمریکا مقابل ایران ؛ موشک ایران همه را شگفت زده کرده است
Heart ۴۱ سال پیش سپاه چگونه تشکیل شد؟
  توضیحات فرمانده سپاه بیت المقدس درباره علت فرار زندانیان سقز
  زمان قربان، صدقه رفتن تمام شده، هزینه سفر رفتن را بالا ببرید
  دنیا گرفتار کرونا؛ کره شمالی مشغول موشک
  رزمایش بهداشتی درمانی سپاه در 7 استان برای مقابله با کرونا
Question مرزداران سپاه باید در مرزها بمانند/ کشور بدون مرزهای مستحکم کشور نیست!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان