امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

معرفی گیم Dawn2055

ببا سلام
این اولین موضوعی هستش که من ارسال می کنم 
قصدم معرفی بازی هست بنام Dawn2055 و با آدرس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.dawn2055.com این بازی در حال حاضر در حال تست و به عبارتی نسخه بتا ست. داستان بازی مشابه گیم Fallout یعنی زندگی انسان در بعد از یک جنگ هسته ای ست. گرافیک گیم بصورت متن و تصویر هستش ولی می تونید در روی نقشه حرکت کنید. سرعت پیشرفت خیلی خوبه و فاصله چندانی بین بازیکنانی که پول میدن و اونهای که آزاد بازی می کنن نیست. می تونید یک مکانیک باشید یا یک دانشمند و یا یک تک تیرانداز و انتخاب های دیگه ای که در اول بازی برای نوع شخصیت خودتون مناسب می دونید. می تونید برای خودتون گروه درست کنید از 5 نفر که بیشتر شدید می تونید شهر بسازید به هر تعداد و با بالا رفتن level تونایی هاتون رو بیشتر کنید. حتی میشه ماشین خرید یا خودتون بسازید و روی نقشه برای مسافرت سرعیتر از اون استفاده کنید البته بگم نیاز هست برای ماشین سوخت تهیه کنید. ضمنا می تونید افرادی تا 4 نفر به عنوان سرباز مزدور استخدام کنید تا برای شما بجنگن و باید هفتگی به اونها پول بدین یا اینکه برده بخرید خلاصه اینکه کلی انتخاب جلوی شماست و صد البته مناسب برای سرعت اینترنت ایران.
یوزر نیم من Exorcist هستش و در Top Players سوم هستم اگر خواستید پیغام بدید تا شما رو کمک کنم
تصاویری رو از این گیم برای شما میگذارم :

معرفی گیم Dawn2055 1

معرفی گیم Dawn2055 1

معرفی گیم Dawn2055 1

معرفی گیم Dawn2055 1

معرفی گیم Dawn2055 1

معرفی گیم Dawn2055 1

معرفی گیم Dawn2055 1

معرفی گیم Dawn2055 1

معرفی گیم Dawn2055 1
پاسخ
آگهی
ممنونSmile
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان