27-06-2012، 15:19
کیک خرما
مواد لازم:
خرمای خرد شده 1 پیمانه
تخم مرغ کامل 3 عدد
شکر 5/1 پیمانه
کره ذوب شده یک دوم پیمانه
آرد 2 پیمانه
شیر 4/3 پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری (برای بوی ضخم تخم مرغ)
دارچین 1 قاشق مرباخوری
گردو نگینی شده 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
عسل در صورت دلخواه برای روی کیک
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی کامل هم میزنیم تا حجم مواد دقیقاً 2 برابر شده و غلیظ شود دقت کنید که تمام کیفیت این کیک به خوب زدن تخم مرغ است.
کره ذوب شده را اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم شیر اضافه میکنیم و سپس آرد را که حتما 2 یا 3 بار الک کرده ایم و با بکینگ پودر و دارچین مخلوط کرده ایم کم کم اضافه میکنیم تا گلوله نشود و مخلوط میکنیم.
میتوان نیمی از خمیر را داخل قالب ریخت و مخلفات را داخل آن ریخت و بعد بقیه خمیر را ریخت اما ما به طریق دیگری تهیه میکنیم.
اگر پوست خرماها ضخیم است جدا میکنیم وگرنه با پوست استفاده میکنیم.
گردو را به مواد اضافه میکنیم و خرماها را که هر کدام را به 4 قسمت تقسیم کرده ایم در آخر اضافه میکنیم تا موقع هم زدن له نشوند بقیه آرد و بکینگ پودر و دارچین را هم اضافه میکنیم مواد را داخل قالب تفلون میریزم اگر قالب تفلون نبود حتماً کاغذ می اندازیم. ارتفاع قالب 7 الی 10 سانتی متر باشد. مواد را داخل فر 350 درجه طبقه وسط میگذاریم به مدت 1 ساعت بپزد.
مواد لازم:
خرمای خرد شده 1 پیمانه
تخم مرغ کامل 3 عدد
شکر 5/1 پیمانه
کره ذوب شده یک دوم پیمانه
آرد 2 پیمانه
شیر 4/3 پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری (برای بوی ضخم تخم مرغ)
دارچین 1 قاشق مرباخوری
گردو نگینی شده 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
عسل در صورت دلخواه برای روی کیک
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی کامل هم میزنیم تا حجم مواد دقیقاً 2 برابر شده و غلیظ شود دقت کنید که تمام کیفیت این کیک به خوب زدن تخم مرغ است.
کره ذوب شده را اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم شیر اضافه میکنیم و سپس آرد را که حتما 2 یا 3 بار الک کرده ایم و با بکینگ پودر و دارچین مخلوط کرده ایم کم کم اضافه میکنیم تا گلوله نشود و مخلوط میکنیم.
میتوان نیمی از خمیر را داخل قالب ریخت و مخلفات را داخل آن ریخت و بعد بقیه خمیر را ریخت اما ما به طریق دیگری تهیه میکنیم.
اگر پوست خرماها ضخیم است جدا میکنیم وگرنه با پوست استفاده میکنیم.
گردو را به مواد اضافه میکنیم و خرماها را که هر کدام را به 4 قسمت تقسیم کرده ایم در آخر اضافه میکنیم تا موقع هم زدن له نشوند بقیه آرد و بکینگ پودر و دارچین را هم اضافه میکنیم مواد را داخل قالب تفلون میریزم اگر قالب تفلون نبود حتماً کاغذ می اندازیم. ارتفاع قالب 7 الی 10 سانتی متر باشد. مواد را داخل فر 350 درجه طبقه وسط میگذاریم به مدت 1 ساعت بپزد.