16-04-2014، 23:51
كیوی و آووكادو از میوههای سرشار از ویتامین E هستند.
این ویتامین یك آنتی اكسیدان است و تا كنون 8 نوع طبیعی از ویتامین E شناخته شده و نوع نهم آن نیز به تازگی در پوست كیوی شناخته شده است.
به گزارش آژانس خبری فرانسه، آنتی اكسیدان شناخته شده در نوع نهم ویتامین Eتوانایی پیشگیری از اكسید شدن چربیها را دارد، ضمن اینكه خاصیت ضد سرطان نیز دارد.
خاصیت آنتی اكسیدانی ویتامین Eدر نوع نهم آن كه در كیوی و آووكادو وجود دارد، بیشتر است.
دكتر مك گی دانشمند زلاندنویی، اهمیت كشف این نوع ویتامین را بیان كرده است و روی عملكرد این ویتامین در خاصیت ضد اكسیدانی آن تاكید میكند.
وی میگوید كه معمولا میوهها به جز كیوی و آووكادو منابع غنی از ویتامین E نیستند، ولی این خاصیت بیولوژیكی كیوی، یك اثر جدید برای استفاده از آنتی اكسیدان این میوه خواهد بود.