امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

احسان خواجه امیری : استقلالی بودنم را پنهان نمی کنم !

Star 
خواجه امیری : استقلالی بودنم را پنهان نمی کنم 

احسان خواجه امیری : استقلالی بودنم را پنهان نمی کنم ! 1

خواننده ترانه تیم ملی در جام جهانی 2014 نسبت به انتشار عکسش در کنار مهدی رحمتی واکنش نشان داد .
احسان خواجه امیری که در کنار دروازه بان استقلال ، عدد 4 محبوب استقلالی ها را نشان داده است ، دیروز در صفحه فیس بوکش نوشت :
دوستی تماس گرفت و گفت : برای این که پرسپولیسی ها از تو ناراحت نشوند ، اعلام کن که عدد چهار را به مناسبت چهارمین حضور تیم ایران در جام جهانی نشان دادی !
من گفتم : نه !
ترجیح می دهم در این مورد خاص هم با مردم صادق باشم .
اغلب فوتبال دوستان یا به پرسپولیس گرایش دارند یا به استقلال ، و طبیعی است که قطب مخالف ، نسبت به طرفداری از هرکدام آن ها عکس العمل نشان بدهد ، منم " بی رنگ " نیستم و از شعار های " بی رنگ " در مسابقه های داخلی خوشم نمی آید اما الان به هیچی جز موفقیت تیم ملی ایران فکر نمی کنم و خوشحالم که قرار است خواننده آهنگ ملی کشورم باشم .
اگه کسی از آبی بودن من ناراحت شده از او عذر می خواهم و امیدوارم هم آن هایی که " 6 " براشون سمبله و هم آن هایی که " 4 " را به رخ می کشند کنارهم به مشت های گره کرده فوتبال ایران تبدیل بشوند .
یک نکته دیگر : تعدادی از کامنت هایتان را خواندم و هنوز هم نمی توانم معنای نا امیدی بعضی از فوتبال دوستان نسبت به حضور تیم ایران در جام جهانی را درک کنم ! به شما  قول می دهم که تیم کشورمان با اتحاد همه ما از جمله سرخ ها و آبی ها جام جهانی را با موفقیت پشت سر بذارد .
ایران و ایرانی در بزنگاه های مهم همیشه پیروزند .
 این را یادمان نرود !

منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخبار ورزشی و حواشی ورزشی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احسان خواجه امیری : استقلالی بودنم را پنهان نمی کنم ! 1
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  لیگ یک / یک امتیاز ارزشمند برای استقلالی ها
  امیری؛ دفاع چپ مطمئن یا بازگشت به پست تخصصی؟
Clocket شیطنت سعودی‌ها در غفلت AFC با تغییر ورزشگاه/ دلیل تعجب استقلالی‌ها مشخص شد + عکس
  دفاع چپ پرسپولیس؛ امیری یا شجاعی؟
  سعید عزت اللهی؛ استقلالی یا پرسپولیسی؟
  موزیک فیلم استقلال بدویید استقلالی های عزیز
  آقای خاص استقلال اسلحه پنهان مجیدی مقابل فولاد
  نامه رییس فدراسیون بین المللی ساواته به صالحی امیری
  استقلالی ها به پول رسیدند
  همه دستمزد می‌بخشند، استقلالی‎ها اعتصاب می‌کنند!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان