امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

افاضلی : سن و سالم به دستیاری نمی‌ خورد !

افاضلی : سن و سالم به دستیاری نمی‌ خورد ! 1

در حالی‌که هنوز تکلیف سرمربی تیم امید مشخص نیست، فدراسیون فوتبال قصد دارد اردوهای استعدادیابی تیم امید را بدون سرمربی برگزار کند! ظاهرا قرار است هومن افاضلی به‌عنوان مربی موقت فعلا اردوهای استعدادیابی را مدیریت کند. افاضلی زمانی که کارش را به‌عنوان سرمربی تیم زیر 22 سال در بازی‌های عمان به پایان برد، اعلام کرد از این پس قصد دارد صرفا به‌عنوان سرمربی کار کند و نفر دوم یا مربی موقت تیم‌های ملی نباشد اما گفته می‌شود پس از مذاکره با فدراسیون فعلا مدیریت فنی تیم المپیک را پذیرفته است. ظاهرا به افاضلی گفته شده تحت هر شرایطی و با انتخاب هر مربی او به‌عنوان دستیار اول در کنار او کارش را با تیم امید ادامه خواهد داد و با این گارانتی قرار بر این شده تا افاضلی پروسه اردوهای استعدادیابی را بر عهده بگیرد. گفته می‌شود هومن افاضلی این کار را به همراه برخی از مربیان سابق تیم ملی جوانان انجام می‌دهد. افاضلی بعد از قبول این مسوولیت در یک گفت‌وگوی تلگرافی از دلایل پذیرش این مسوولیت و اردوی تیم امید می‌گوید.

در خصوص حضورتان در تیم ملی امید صحبت کنید...
 با توجه به تعهدی که به فدراسیون فوتبال دارم تا پایان امسال در کنار این تیم خواهم بود چرا که برنامه‌های تیم ملی امید را تا سال 2016 من تهیه کردم و به همین دلیل این تیم را همراهی می‌کنم و هر زمان که سرمربی جدید برای این تیم انتخاب شود من تیم را تحویل می‌دهم.
یعنی با سرمربی جدید همکاری نخواهید کرد؟
 نه، من دیگر به‌عنوان دستیار فعالیت نخواهم کرد چرا که سن و سال من برای کمک مربی بودن بالاست!
قرار است در این اردو چه تستی از بازیکنان رده سنی امید گرفته شود؟
 ما در سه اردوی متفاوت و مجزا 70 بازیکن رده سنی امید را از سراسر کشور زیر نظر خواهیم داشت و اردوی اول از امروز به مدت سه روز برگزار خواهد شد، اردوی دوم هفته آینده خواهد بود و اردوی سوم را سه هفته دیگر برگزار می‌نماییم.
اگر بازیکنانی از این اردو انتخاب شوند اما سرمربی جدید تیم ملی امید این بازیکنان را نخواهد تکلیف چیست؟
 اگر نخواست هم نخواست! اما ما از همه تمرینات فیلم می‌گیریم و برای هر بازیکنی که چه انتخاب شود و چه انتخاب نشود گزارش می‌نویسیم و در اختیار مربی جدید قرار می‌دهیم و او مختار است هر کدام را که خواست انتخاب کند و هر کدام را که نخواست انتخاب نکند.

۷۰ بازیکن در انتظار

تایید افاضلی
در حالی که هنوز وضعیت سرمربی تیم ملی امید مشخص نیست مسوولان فنی سابق این تیم قصد دارند تا از ۷۰ بازیکن برای انتخاب در تیم امید تست بگیرند! در روزهایی که فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی این تیم امروز و فردا می‌کند، قرار است هومن افاضلی در 3 مرحله از 70 بازیکن در رده سنی امید تست بگیرد تا بازیکنان غربال‌شده بتوانند در این تیم حضور داشته باشند اما در این میان چیزی که مشخص نیست وضعیت همین بازیکنان خواهد بود. قرار است در این اردوی
 3 مرحله‌ای از بازیکنان تست گرفته شود اما مشخص نیست این بازیکنان در صورت انتخاب شدن توسط افاضلی چه سرنوشتی در اختیارشان خواهد بود. در این میان تکلیف بازیکنان انتخاب شده احتمالی معلوم نیست چرا که اگر سرمربی جدید به این تیم بیاید و این بازیکنان را نخواهد عملا برگزاری این اردوی 3 مرحله‌ای کار بیهوده‌ای خواهد بود.
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط بنفشه501
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  جام قهرمانی از دست طارمی و یارانش لیز خورد
  کار دربی مادرید به زد و خورد کشید! (عکس)
  تصمیم‌گیری در مورد مسابقات غیرفوتبالی کلید خورد/ ورزش‌های برخوردی فعلا تعطیل!
  اندی کول: یونایتد مثل لیورپول ۳۰ سال برای قهرمانی حسرت نخواهد خورد
  بدترین روز مربیگری برانکو چگونه رقم خورد
  رویس از لیست نهایی آلمان در یورو خط خورد
  اولين باخت پديده رقم خورد.
  نصرتی: در ۹۰ دقیقه فقط توپ ۲ بار به پای شهباززاده خورد
  اسامی بازیکنان رئال مادرید برای دیدار با اسپانیول؛ چریشف خط خورد
Sad اولین باخت ایران مقابل کره رقم خورد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان