27-02-2014، 7:31
قبل از آنکه رضا نوروزی دچار پارگی رباط صلیبی شود، خیالش بابت فیکس بودن در تیم ملی راحت بود اما حالا بعد از یکسال دوری و با وجود هم پستهایی چون کریم انصاریفرد و قوچان نژاد، اوضاع کمی فرق کرده. رضا نوروزی درباره دعوت شدنش به تیم ملی و قرار گرفتن در ترکیب میگوید: « امیدوارم بتوانم عملکرد خوبی داشته باشم و در تیم باقی بمانم. از هماکنون به بعد این موضوع دست خود من است.»
مهاجم نفت در مورد رقابتش با سایر بازیکنان در تیم ملی میگوید: «انصاری فرد و قوچاننژاد همپستیهای من هستند پیش از اینکه رباط صلیبیام پاره شود داشتم در ترکیب اصلی تیم ملی قرار میگرفتم به هر حال هماکنون شرایط خوبی دارم و تلاش میکنم در کنار بازیکنان رقابت خوبی داشته باشم.»
نوروزی در مورد شرایط نفت و شانس قهرمانی این تیم تأکید میکند : « ما تلاش میکنیم عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم و این شانس را هم برای خود قایلیم . کسب این عنوان به دست خودمان است زیرا بازیهای رودررویی داریم که میتوانیم با نتیجه گیری در این مسابقات به هدف خود برسیم . »
او در مورد اینکه در بحث آقای گلی دو گل از رضا عنایتی عقب افتاده، توضیح میدهد: «دو گل زیاد مهم نیست. قبل از اینکه من مصدوم شوم 7 گله بودم و 6 بازی به میدان نرفتم. در آن زمان 4 گل فاصله داشتم که در 2 بازی توانستم این فاصله را جبران کنم. پس از آن هم اگر بشود به فکر آقای گلی هستم . »