20-02-2014، 17:07

موادلازم:
پیاز 2عدد
کره 2 قاشق سوپ خوری
روغن گیاهی 2قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی 4خردشده عدد
سیر آسیاب شده 1حبه
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4قاشق چای خوری
پونه 1/4قاشق چای خوری
پنیر فتای خرد شده 150 گرم
میگو پوست کنده 500گرم
جعفری تازه خرد شده 1/2 فنجان
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را خرد کرده ودر یک قابلمه بزرگ سرخ کنید . گوجه ، سیر ، نمک ، فلفل و پونه را به آن اضافه کنید . آن را به جوش آورده تا سس کمی غلیظ شود . پنیر را به آن افزوده و هم بزنید و به مدت 15 دقیقه آن را بپزید .سپس میگو را به سس اضافه کرده ، 5 دقیقه آن را بپزید تا کاملا ترد شود . آن را با جعفری تزئین کرده سرو نمایید