20-02-2014، 16:43
مواد لازم
شیر یك لیتر
شكر300 گرم
ثعلب 2 قاشق چایخوری
محلول زعفران2 قاشق سوپخوری
گلاب مرغوب 4 قاشق سوپخوری
پودر هل سفید یك قاشق چایخوری
خامه صبحانه 100 گرم
پسته 100 گرم خرد شده
طرز تهیه ( طرز پخت ) بستنی سنتی
ابتدا شیر را بجوشانید و بعد ثعلب را با شكر مخلوط كرده و آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه كنید سپس شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شكر در شیر کاملا حل شود
بعد مخلوط را از روی حرارت برداشته و بگذارید سرد شود. وقتی شیر داغی خود را از دست داد آن را از صافی رد كنید تا یك دست شود سپس بگذارید شیر كمی خنك شود
بعد محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید و بعد در فریزر بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد. بعد بستنی را از فریزر در آورده و به شکل دلخاه تزیئن و سرو کنید. امیدوارم لذت ببرید
طرز تهیه بستنی سنتی
شیر یك لیتر
شكر300 گرم
ثعلب 2 قاشق چایخوری
محلول زعفران2 قاشق سوپخوری
گلاب مرغوب 4 قاشق سوپخوری
پودر هل سفید یك قاشق چایخوری
خامه صبحانه 100 گرم
پسته 100 گرم خرد شده
طرز تهیه ( طرز پخت ) بستنی سنتی
ابتدا شیر را بجوشانید و بعد ثعلب را با شكر مخلوط كرده و آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه كنید سپس شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شكر در شیر کاملا حل شود
بعد مخلوط را از روی حرارت برداشته و بگذارید سرد شود. وقتی شیر داغی خود را از دست داد آن را از صافی رد كنید تا یك دست شود سپس بگذارید شیر كمی خنك شود
بعد محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید و بعد در فریزر بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد. بعد بستنی را از فریزر در آورده و به شکل دلخاه تزیئن و سرو کنید. امیدوارم لذت ببرید
طرز تهیه بستنی سنتی