12-02-2014، 21:27
تغذیه سالم, خواص میوه ها, شکلات و تنقلات
اگر میوه دم دست باشد مصرف آن نیز بیشتر خواهد شد. از ما میشنوید به جای شکلات و تنقلات و غیره همیشه یک سبد میوه روی میزتان باشد تا نیازی نباشد برای گاز زدن به یک سیب یا خوردن خوشهای انگور تا در یخچال بروید.
این را میگوییم چون خیلیها با یخچال قهرند (شما بخوانید تنبلاند و حوصله ندارند در آن را باز کنند و خودشان را به خوردن میوه دعوت کنند) برای همین هم بهتر است میوه دم دست باشد. این مواد غذایی خدادادی سرشار از ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند که سلامتی شما را تضمین میکنند. با ما باشید تا با دنیای پرخاصیت چند میوه آشنایتان کنیم.
انگور
بعد از موز، انگور یکی از میوههای پرکالری است که انواع کاملا رسیده آن بسیار شیرین و سرشار از قند میباشد. انگور یکی از آن میوههای قدیمی است و بعد از پرتقال پرکشتترین میوه جهان محسوب میشود.
ارزش غذایی
100گرم انگور 72 کالری دارد با 81 گرم آب، 17 گرمگلوسید (قند)، 7/0گرم فیبر، 250 میلیگرم پتاسیم، 18میلیگرم کلسیم و 20 میلیگرم فسفر.انگور یعنی ترکیباتی به نام پُلیفنولها. این ترکیبات به خاطر داشتن خواص آنتیاکسیدانی از اهمیت بالایی برخوردارند.
پُلیفنولها اکسایش کلسترول بد را کاهش داده و به این ترتیب از مشکل تصلب شرایین (گرفتگی عروق) پیشگیری میکنند. برای همین هم قلبتان سالم میماند. البته انگور خاصیت دیگری هم دارد که به قلب خدمت میکند. اینکه از انباشتگی پلاکتها جلوگیری کرده و به همین دلیل هم خطر لخته شدن خون که منجر به گرفتگی عروق میشود را کاهش میدهد.
علاوه بر این ترکیبات پولیفنولی انگور خاصیت ضد التهابی دارند.اگر میخواهید به این زودیها پیری در خانهتان را نزند نیز انگور را دریابید. به خاطر اینکه همین ترکیبات پولیفنولی اثرات پیری را به تاخیر انداخته و از ابتلا به برخی از سرطانها پیشگیری به عمل میآورد. فروکتوز موجود در این میوه و فیبرهای آن باعث از بین بردن یبوست هم میشود.
البته نمیتوان انگور را یک میوه ملین دانست اما تا حدودی از یبوست جلوگیری میکند. در نهایت اینکه میزان مواد معدنی، ویتامین A و ویتامین B موجود در این میوه از آن یک میوه کامل و مغذی ساخته است. پس زود به زود خودتان را یک خوشه انگور مهمان کنید! البته افرادی که رودههای حساسی دارند نباید زیاد هسته انگور بخورند چون در هضم و دفع آن دچار مشکل میشوند.
کیوی
زیر آن پوست قهوهای پرزدار کمی تا نیمهای خشن دنیایی از ویتامینها و آنتیاکسیدانها انتظارتان را میکشد. کیوی منبع فوقالعاده ویتامین C میباشد که حتی گوی سبقت را از پرتقال نیز ربوده است.
ارزش غذایی
100 گرم کیوی 55 کالری دارد با 84گرم آب، 14 گرم گلوسیدها، 8/2 گرم فیبر، 290 میلیگرم پتاسیم، 95 میلیگرم ویتامین C، 35 میلیگرم کلسیم، آهن و منیزیم.گوشت سبز رنگ و شیرین یا ترش یک عدد کیوی نیازتان به ویتامین C را تامین میکند. حالا که کمکم به روزهای سرد سال نزدیکتر میشویم لازم است که بیشتر به فکر تقویت سیستم ایمنی بدنتان باشید و ویتامین C به راحتی از پس این کار بر میآید.
برای همین هم شما را از ابتلا به برخی از بیماریهای ویروسی مانند سرماخوردگی و همچنین خستگی نجاتتان میدهد. کیوی به دلیل داشتن ویتامین C و عناصر مغذی دیگر یکی از میوههایی محسوب میشود که خواص آنتیاکسیدانی بالایی دارد. برای همین هم مصرف منظم آن باعث پیشگیری از برخی از سرطانها و بیماریهای مزمن میشود. این میوه سرشار از پتاسیم است حتی بیشتر از موز.
برای همین هم خدمت زیادی به سلامت قلب و سیستم قلبی عروقیتان میکند. این ماده معدنی نقش مهمی در انقباض عضلات دارد بنابراین به تنظیم ضربان قلب و حرکات بدن و همچنین هضم غذا کمک میکند. همین پتاسیم اجازه نمیدهد که کلسیم بدن از طریق ادرار دفع شود. در نتیجه از تشکیل سنگ کلیه و ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری میکند. اگر از استرس و خستگی زیاد در عذاب هستید نیز کیوی را دریابید به خاطر اینکه میزان بالای منیزیم آن شما را سرحال میآورد و استرسهایتان را از بین میبرد.این میوه سرشار از فیبر است و به دفع راحت کمک میکند.
انار
بهتر است انار تازه مصرف کنید تا شربت و آب انار. همان قلبهای سفید که در هر کدام از دانههای انار وجود دارد برای خودشان گنجینهای از خواص محسوب میشوند.سالهاست که انار را سمبل حیات و باروری میدانند. در هر انار بیش از صدها دانه وجود دارد. از قرنهای پیش در مشرق زمین برای رنگ کردن فرش از پوست و آب این میوه استفاده میشود و حتی جوهر سیاه نیز از این میوه تهیه میکنند.
ارزش غذایی
در 100 گرم انار 63 کالری وجود دارد با 80 گرم آب، 15 گرم گلوسید، 3 تا 5/3 گرم فیبر، 260 میلیگرم پتاسیم، 22 میلیگرم فسفر و 20 میلیگرم ویتامین C.انار هم یکی از آن میوههایی است که خواص آنتیاکسیدانی قویای دارد. در واقع میشود گفت که خواص آنتیاکسیدانی این میوه حتی بیشتر از چای سبز نیز میباشد.
برای همین هم مصرف آن باعث کاهش میزان کلسترول خون، جلوگیری از تصلب شرایین، کاهش فشارخون و همچنین پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی میشود.این میوه سرخ برای جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات و سینه و حتی کولون نیز موثر است.
به خاطر اینکه حاوی خواص ضدالتهابی است و از تکثیر سلولهای سرطانی جلوگیری میکند. مصرف منظم انار میتواند شما را از مشکلات مغزی مانند آلزایمر نجات دهد به خاطر اینکه سرشار از آنتیاکسیدانهاست.اگر میخواهید دچار زکام نشوید و سرفه امانتان را نبرد انار را دریابید. به خاطر اینکه حاوی ویتامین B6 (تقویتکننده سیستم ایمنی بدن)، آنتیاکسیدانها، ترکیبات ضدباکتریایی و ضدویروسی است. باید بدانید که نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد انار میتواند با عفونتهای ادراری نیز مقابله کند.
اگر میوه دم دست باشد مصرف آن نیز بیشتر خواهد شد. از ما میشنوید به جای شکلات و تنقلات و غیره همیشه یک سبد میوه روی میزتان باشد تا نیازی نباشد برای گاز زدن به یک سیب یا خوردن خوشهای انگور تا در یخچال بروید.
این را میگوییم چون خیلیها با یخچال قهرند (شما بخوانید تنبلاند و حوصله ندارند در آن را باز کنند و خودشان را به خوردن میوه دعوت کنند) برای همین هم بهتر است میوه دم دست باشد. این مواد غذایی خدادادی سرشار از ویتامینها و آنتیاکسیدانها هستند که سلامتی شما را تضمین میکنند. با ما باشید تا با دنیای پرخاصیت چند میوه آشنایتان کنیم.
انگور
بعد از موز، انگور یکی از میوههای پرکالری است که انواع کاملا رسیده آن بسیار شیرین و سرشار از قند میباشد. انگور یکی از آن میوههای قدیمی است و بعد از پرتقال پرکشتترین میوه جهان محسوب میشود.
ارزش غذایی
100گرم انگور 72 کالری دارد با 81 گرم آب، 17 گرمگلوسید (قند)، 7/0گرم فیبر، 250 میلیگرم پتاسیم، 18میلیگرم کلسیم و 20 میلیگرم فسفر.انگور یعنی ترکیباتی به نام پُلیفنولها. این ترکیبات به خاطر داشتن خواص آنتیاکسیدانی از اهمیت بالایی برخوردارند.
پُلیفنولها اکسایش کلسترول بد را کاهش داده و به این ترتیب از مشکل تصلب شرایین (گرفتگی عروق) پیشگیری میکنند. برای همین هم قلبتان سالم میماند. البته انگور خاصیت دیگری هم دارد که به قلب خدمت میکند. اینکه از انباشتگی پلاکتها جلوگیری کرده و به همین دلیل هم خطر لخته شدن خون که منجر به گرفتگی عروق میشود را کاهش میدهد.
علاوه بر این ترکیبات پولیفنولی انگور خاصیت ضد التهابی دارند.اگر میخواهید به این زودیها پیری در خانهتان را نزند نیز انگور را دریابید. به خاطر اینکه همین ترکیبات پولیفنولی اثرات پیری را به تاخیر انداخته و از ابتلا به برخی از سرطانها پیشگیری به عمل میآورد. فروکتوز موجود در این میوه و فیبرهای آن باعث از بین بردن یبوست هم میشود.
البته نمیتوان انگور را یک میوه ملین دانست اما تا حدودی از یبوست جلوگیری میکند. در نهایت اینکه میزان مواد معدنی، ویتامین A و ویتامین B موجود در این میوه از آن یک میوه کامل و مغذی ساخته است. پس زود به زود خودتان را یک خوشه انگور مهمان کنید! البته افرادی که رودههای حساسی دارند نباید زیاد هسته انگور بخورند چون در هضم و دفع آن دچار مشکل میشوند.
کیوی
زیر آن پوست قهوهای پرزدار کمی تا نیمهای خشن دنیایی از ویتامینها و آنتیاکسیدانها انتظارتان را میکشد. کیوی منبع فوقالعاده ویتامین C میباشد که حتی گوی سبقت را از پرتقال نیز ربوده است.
ارزش غذایی
100 گرم کیوی 55 کالری دارد با 84گرم آب، 14 گرم گلوسیدها، 8/2 گرم فیبر، 290 میلیگرم پتاسیم، 95 میلیگرم ویتامین C، 35 میلیگرم کلسیم، آهن و منیزیم.گوشت سبز رنگ و شیرین یا ترش یک عدد کیوی نیازتان به ویتامین C را تامین میکند. حالا که کمکم به روزهای سرد سال نزدیکتر میشویم لازم است که بیشتر به فکر تقویت سیستم ایمنی بدنتان باشید و ویتامین C به راحتی از پس این کار بر میآید.
برای همین هم شما را از ابتلا به برخی از بیماریهای ویروسی مانند سرماخوردگی و همچنین خستگی نجاتتان میدهد. کیوی به دلیل داشتن ویتامین C و عناصر مغذی دیگر یکی از میوههایی محسوب میشود که خواص آنتیاکسیدانی بالایی دارد. برای همین هم مصرف منظم آن باعث پیشگیری از برخی از سرطانها و بیماریهای مزمن میشود. این میوه سرشار از پتاسیم است حتی بیشتر از موز.
برای همین هم خدمت زیادی به سلامت قلب و سیستم قلبی عروقیتان میکند. این ماده معدنی نقش مهمی در انقباض عضلات دارد بنابراین به تنظیم ضربان قلب و حرکات بدن و همچنین هضم غذا کمک میکند. همین پتاسیم اجازه نمیدهد که کلسیم بدن از طریق ادرار دفع شود. در نتیجه از تشکیل سنگ کلیه و ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری میکند. اگر از استرس و خستگی زیاد در عذاب هستید نیز کیوی را دریابید به خاطر اینکه میزان بالای منیزیم آن شما را سرحال میآورد و استرسهایتان را از بین میبرد.این میوه سرشار از فیبر است و به دفع راحت کمک میکند.
انار
بهتر است انار تازه مصرف کنید تا شربت و آب انار. همان قلبهای سفید که در هر کدام از دانههای انار وجود دارد برای خودشان گنجینهای از خواص محسوب میشوند.سالهاست که انار را سمبل حیات و باروری میدانند. در هر انار بیش از صدها دانه وجود دارد. از قرنهای پیش در مشرق زمین برای رنگ کردن فرش از پوست و آب این میوه استفاده میشود و حتی جوهر سیاه نیز از این میوه تهیه میکنند.
ارزش غذایی
در 100 گرم انار 63 کالری وجود دارد با 80 گرم آب، 15 گرم گلوسید، 3 تا 5/3 گرم فیبر، 260 میلیگرم پتاسیم، 22 میلیگرم فسفر و 20 میلیگرم ویتامین C.انار هم یکی از آن میوههایی است که خواص آنتیاکسیدانی قویای دارد. در واقع میشود گفت که خواص آنتیاکسیدانی این میوه حتی بیشتر از چای سبز نیز میباشد.
برای همین هم مصرف آن باعث کاهش میزان کلسترول خون، جلوگیری از تصلب شرایین، کاهش فشارخون و همچنین پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی میشود.این میوه سرخ برای جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات و سینه و حتی کولون نیز موثر است.
به خاطر اینکه حاوی خواص ضدالتهابی است و از تکثیر سلولهای سرطانی جلوگیری میکند. مصرف منظم انار میتواند شما را از مشکلات مغزی مانند آلزایمر نجات دهد به خاطر اینکه سرشار از آنتیاکسیدانهاست.اگر میخواهید دچار زکام نشوید و سرفه امانتان را نبرد انار را دریابید. به خاطر اینکه حاوی ویتامین B6 (تقویتکننده سیستم ایمنی بدن)، آنتیاکسیدانها، ترکیبات ضدباکتریایی و ضدویروسی است. باید بدانید که نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد انار میتواند با عفونتهای ادراری نیز مقابله کند.