09-02-2014، 18:27
گوشت های فرآوری شده حاوی مقادیر بالایی نمک، روغن و ترکیبات نگهدارنده هستند.
براساس مطالعات، مصرف گوشتهای فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس خطر ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی، تصلب شرایین، افزایش چربی های خون، دیابت و پرفشاری خون را افزایش می دهد، در حالی که مصرف گوشت قرمز به این اندازه خطرناک و مضر نیست.
نتایج مطالعات انجام شده در دانشگاه هاروارد نشان میدهد مصرف روزانه فقط 50 گرم گوشت فرآوری شده مانند سوسیس میتواند خطر ابتلا به دیابت را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش دهد، این در حالی است که حتی با خوردن دو برابر این مقدار گوشت قرمز این خطر سلامت افراد را تهدید نمیکند.
گوشت های فرآوری شده حاوی مقادیر بالایی نمک، روغن و ترکیبات نگهدارنده هستند که سلامت انسان را به طور جدی در معرض خطر قرار می دهند.
برای انجام این مطالعه، یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه هاروارد 20 مطالعه را که بر روی بیش از یک میلیون نفر در 10 کشور جهان انجام شده بود، مرور نمودند.
نتایج حاکی از این بود که مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد سوسیس متوسط است، خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی را به میزان 42 درصد و ابتلا به دیابت را تا 19 درصد افزایش می دهد.