امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سرمربی پرسپولیس علی دایی : بازیکنانم به عشق پیراهنشان بازی کردند.

تصویری :
سرمربی پرسپولیس علی دایی : بازیکنانم به عشق پیراهنشان بازی کردند. 1
متن کامل :

علی دایی که بعد از برد مقابل سپاهان حسابی خوشحال به نظر می‌رسید یک روز پس از این مسابقه باز هم به بازی خوب بازیکنانش اشاره می‌کند و می‌گوید: «خدا را شکر همه چیز خوب بود و بچه‌های من بسیار خوب توانستند در یک بازی حساس و سرنوشت‌ساز به پیروزی برسند. نشان دادیم تیم‌هایی که مقابل ما فوتبال بازی کنند با فوتبال خوب و رو به جلو می‌توانیم آنها را شکست دهیم. چه بسا که معتقدم اگر قدر موقعیت‌های‌مان را می‌دانستیم شاید گل‌های بیشتری را می‌توانستیم وارد دروازه حریف کنیم.»
خیلی‌ها این بازی را بهترین بازی فصل سرخ‌ها و متفاوت از بقیه بازی‌های این تیم می‌دانند. علی دایی هم به نوعی تایید می‌کند: «بالاخره همه بچه‌ها می‌دانستند این بازی مرگ و زندگی است، بچه‌های من با تمام وجود سنگ تمام گذاشتند و علی‌رغم اینکه مشکلاتی بود اما ذهن‌شان را به عشق پرسپولیس و این هواداران به جای دیگر مشغول نکردند و با تمام وجود بازی کردند. این بازیکنان با غیرت در بازی مقابل سپاهان با تمام وجود به عشق پیراهنشان بازی کردند که من به آنها خسته نباشید می‌گویم اما هنوز کار ما تمام نشده است.»
مشکلات مالی همان چیزی است که دایی را نگران کرده و حتی اگر نخواهد باز مجبور است درباره‌اش حرف بزند: «نمی‌دانم چند وقتی است که این مشکلات گریبان‌گیر ما شده. من به دنبال این نیستم که حرفی بزنم بعد بگویند دایی بهانه می‌گیرد. بچه‌های ما همه‌جوره نشان دادند که دلشان برای این تیم می‌تپد و مقابل سپاهان که با برد در این بازی قصد داشت به صدر جدول برسد به میدان رفتند. خدا را صدهزار مرتبه شکر این بازی را بردیم و خود را باید برای دیدارهای سخت آینده بیشتر و بهتر آماده کنیم.»
درخواست دایی از هواداران: «از هواداران می‌خواهم که دستشان در دست ما باشد، اگر هواداران پشت این تیم باشند و این را متوجه شوند که این بازیکنان به عشق آنها به هیچ چیزی علی‌رغم فشارهای زیاد توجه نکردند و پشت ما مانند یک کوه باشند راحت‌تر می‌توانیم جواب محبت‌های آنها را بدهیم. من از تمام هواداران تشکر می‌کنم که در سرمای واقعاً سوزناک ورزشگاه آزادی آنطور از روی سکوها تیم خودشان را حمایت کردند و 90 دقیقه پرسپولیس را تنها نگذاشتند. این حمایت‌ها قوت قلب ما و بازیکنان را بیشتر می‌کند چون ما به عشق این هواداران با خیلی چیزها ساخته‌ایم تا پس از چند سال دل آنها را به دست بیاوریم.»
البته دایی از مسوولان خواسته‌های مهم‌تری دارد: «مسوولان بجنبند. الان به نظر من وظیفه مسوولان سنگین‌تر از قبل شده، هر کمکی که از دستشان برمی‌آید به این تیم انجام دهند. چند سالی است که پرسپولیس متأسفانه به خواسته خود نرسیده. الان وظیفه این مسوولان سنگین‌تر است. اگر بچه‌های من ناراحت هستند حتماً به آنها فشارهایی وارد شده، من امیدوارم که مشکل بچه‌های من زودتر حل شود تا با خیال راحت بتوانند کار خود را دنبال کنند.»
برخی می‌گویند چرا الان بازیکنان پرسپولیس اعتراض می‌کنند و قبلاً این کار را انجام ندادند که دایی جواب می‌دهد: «چون بچه‌های من به هیچ چیزی جز موفقیت پرسپولیس فکر نکردند. آنها با تمام وجود در بازی‌های خود به میدان رفته‌اند اما ما هم باید وضعیت آنها را درک کنیم و به نظرم الان به جای این حرف‌ها بهتر است مسوولان زودتر وارد عمل شوند، وظیفه‌شان بسیار سنگین است و باید به این بچه‌ها برسند.»
دایی به صورت غیر مستقیم اعتصاب‌های نافرجام قبلی را تایید می‌کند: «روراست به شما می‌گویم این بچه‌ها همه رفیق‌ها و دوستان من هستند، با هم تا الان زندگی کرده‌ایم. از روز اولی که با این بچه‌ها کار می‌کنم آنها هم می‌دانند مثل برادر و یک خانواده با هم بوده‌ایم. من مشکلات آنها را می‌دانم، بالاخره اتفاقاتی افتاد که همه را در خانواده خودمان نگه داشتیم. من به این بچه‌ها همیشه افتخار می‌کنم که علی‌رغم مشکلات سنگ تمام گذاشتند اما باید این را بدانیم هنوز پنج بازی مانده و باید با تلاش و کوشش بیشتری به هر بازی که حکم فینال برای ما دارد نگاه کنیم من حتی باز هم معتقدم در بازی با فولاد بچه‌ها خیلی خوب جنگیدند اما در پنالتی‌ها به هدفمان نرسیدیم.» وی ادامه می‌دهد: «الان هم 5 بازی مانده و 15 امتیاز و امیدوارم که همه با هم کمک کنیم تا دست پر لیگ برتر را به پایان برسانیم. بچه‌های من استحقاق رسیدن به موفقیت مثل هواداران پرسپولیس را دارند که هیچ کجا ما را تنها نگذاشته‌اند. مطمئن باشید ما پنج بازی آینده را هم جدی خواهیم گرفت چون هرچه داریم و نداریم باید آنها را به نمایش بگذاریم.»
دایی در پایان درباره انتخابش به عنوان یکی از 100 بازیکن برتر تاریخ باشگاه بایرن مونیخ می‌گوید: «این لطف خدای بزرگ است که شامل حال من شده. همیشه هر افتخاری که برای کشورم کسب کردم شکرگزار خدا بودم و خیلی خوشحالم که این بار هم در بین 100 بازیکن برتر بایرن‌مونیخ حضور دارم. امیدوارم این افتخار مبارک ایرانی‌ها باشد چون من همیشه هرجا بوده‌ام سعی کردم با تمام وجودم آنقدر خوب باشم که نام ایران سربلند باشد.»

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سرمربی پرسپولیس علی دایی : بازیکنانم به عشق پیراهنشان بازی کردند. 1
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط bieber fan ، danet ، ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، hanieyh ، Dragon_FM
آگهی
به نظرم پرسپولیس باید 4 تا می زد ... Sleepy
من در رفاقت این گونه ام :
پایدار تا « پایِ دار » ... !

کانون هواداران کریس رونالدو در فلشخور

http://www.footballars.blogfa.com

http://www.flashkhor.com/forummember.php?action=profile&uid=91406
پاسخ
 سپاس شده توسط hanieyh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رسمی: هروه رنار سرمربی تیم ملی عربستان شد
  برتری پرسپولیس در اولین بازی دوستانه فصل
Exclamation ادامه بدعهدی مدیران پرسپولیس
  ذوالفقارنسب: دکترهای زیادی در پرسپولیس هستند!
  استقلال و پرسپولیس با این دو جای خالی چه می‌کنند؟
  ورزشکاران، المپیک توکیو را شگفت‌انگیز کردند
  باقری صفحه پرسپولیس را فالو نکرده بود
Subarrow بیانیه باشگاه پرسپولیس علیه مدیرعامل استقلال
Subarrow یوزها سرانجام رختکن منامه را هم فتح کردند (عکس)
  تمدید قرارداد سرمربی یاران طارمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان