امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چاق ترين زن ايران

روزنامه وطن امروز نوشت: چاق‌ترين زن ايران با 350 کيلوگرم وزن در خانه‌شان تحت درمان است و پزشکان حال عمومي وي را مساعد توصيف کرده‌اند. اين زن که از چاقي مفرط رنج مي‌برد و اين موضوع موجب بروز بيمارهاي مرتبط ديگري در وي شده است، در خانه و با برخي پزشکان متخصص به رايگان تحت درمان است و اين در حالي است که خواهر وي به همين دليل در تابستان سال پيش جان باخت.

سرپرست تيم پزشکي بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز که معالجه يکي از زنان چاق‌ ايران در اهواز را به عهده دارد پس از معاينه اين بيمار در خانه، حال وي را مساعد توصيف کرد.

دکتر عبدالله صرامي، پزشک معالج و سرپرست تيم پزشکي بهداشت و درمان اهواز حال عمومي خانم مجدم که از چاقي مفرط رنج مي‌برد را تقريبا مساعد عنوان کرد و افزود: در حال حاضر از نظر عفونت‌هاي پوستي مشکل حادي وجود ندارد و عفونت‌هاي قبلي نيز بهتر شده است.

وي ادامه داد: متاسفانه در ارتباط با دردهاي عضلاني اسکلتي که به هر دو پاي بيمار انتشار يافته، محدوديت تشخيصي داريم به خاطر آنکه وزن زياد بيمار اجازه انجام ‌MRI را نمي‌دهد و تنها کاري که ما مي‌توانيم انجام بدهيم درمان علامتي است.

وي در ادامه با بيان اينکه وزن بسيار بالاي بيمار موجب شده درمان با احتياط انجام شود، افزود: ما حتي قادر نيستيم وزن بيمار را اندازه بگيريم چراکه وي به دليل چاقي مفرط عملا بي‌حرکت است.

خانم مجدم 50 ساله نيز درباره شرايط جسماني‌اش گفت: حدود يک و نيم ماه است که از کمردرد شديد رنج مي‌برم و چون عملا هيچگونه حرکتي ندارم اين درد روزبه‌روز تشديد مي‌شود.

وي افزود: من از بدو تولد چاق بودم اما از 3 سال پيش وزنم يکباره افزايش پيدا کرد به طوري که امکان هرگونه تحرکي از من سلب شد و به کلي زمينگير شدم.

تابستان گذشته نيز خواهر 65 ساله وي بر اثر چاقي مفرط و ابتلا به ديابت با 350 کيلو وزن پس از معالجات بسيار درگذشت.

تيم پزشکي بهداشت و درمان اهواز که معالجه وي را نيز به عهده داشت پس از انجام معاينات و بررسي آزمايشات متعدد اعلام کرد راه قطعي براي درمان اين نوع چاقي وجود ندارد و هرگونه عمل جراحي به منظور کاهش وزن، ممکن است موجب مرگ شود. تيم پزشکي متشکل از پزشکان متخصص بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز از مدت‌ها پيش معالجه اين 2 خواهر را به صورت رايگان به عهده گرفته‌اند
خبر از من داری؟

خبر از دلتنگی های من چطور؟

و آن پروانه های شادی که در نگاهم بودند

خبرش رسیده که مرده اند؟

هیچ سراغ دلم را میگیری؟

کسی خبر داده که آب رفته ام از خستگی؟

مچاله ام از دلتنگی؟

آه….. که هیچ کلاغی نساختیم میان هم

وجدانت راحت….

خبرهای من به تو نمیرسد
پاسخ
 سپاس شده توسط frozen✘girl ، sanaz_jojo ، zeinab ، mersde13 ، |мιѕѕ мєняαѕα| ، شکوفه2 ، نهال----
آگهی
مرسی............
امروز معلم عشق گفت : دو خط موازی هیچگاه به هم نمیرسند ! مگر اینکه یکی از آنها خود را بشکند . گفتم : من خودم را شکستم پس چرا به او نرسیدم ؟ لبخند تلخی زد و گفت : شاید او هم به سوی خط دیگری شکسته باشد ..Sadcrying
پاسخ
ممنون
HeartHeart:من همون مر سده ی قبلی ام
پرسید به خاطر چه زنده هستی با این که دلم می خواست با تمام وجود داد بزنم به خاطر تو بهش گفتم به خاطر هی چیز پرسید پس به خاطر کی زنده هستی با این که دلم فریاد میزد به خاطر تو با بغض غمگین گفتم به خاطر هیچ کس ازش پرسیدم تو به خاطر چی زنده هستی در حالی که اشک تو چشاش جمع شده بود گفت به خاطر کسی که به خاطر هیچ زندست
پاسخ
ممنون مر 30
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  كرونا و واكسن آن در شرف تحريم هاي ايران..!!!
  مفتی سعودی:حج امسال موفقيت اميز بود به دليل عدو حضور ايران!!
  عکس‌ کنار ساحل خانم رئیس‌جمهور را سوژه کرد/ حاشیه ورود رئیس‌جمهور کرواسی به ايران
  روسيه بجز ايران و سوريه دوست ديگري ندارد
  ايران و روسيه در مقابل عربستان، ترکيه و آمريکا
  آمریکا: موشك آزمايش شده ايران قادر به حمل سلاح اتمى است
  آمریکا: توافق اتمي با ايران روز هجدهم اکتبر اجرايي مي شود
  تازه ترين و جنجالي ترين طلاق هاي هنرمندان و افراد مشهور +عكس
  بهترين و بدترين کشور دنيا براي زندگي؛ ايران چه رتبه اي دارد؟!
  دیوید کامرون: توافق هسته اي خوب است اما با ايران متحد نشده ايم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان