امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آنچه باید از بيماري پروستات بدانیم

#1
شایعترین بیماری پروستات این بیماری است. بیماری پروستاتو دینیا حالتی از این بیماری است که سلولهای تحریک شده در ادرار دیده نمیشود. من در باره علت بیماری, علائم بالینی, تشخیص چیزی نمیگم فقط خلاصه ای از درمان را میگم.

متاسفانه در مان قطعی وجود ندارد.عده ای از بیماران به درمان آنتی بیوتیکی
جواب میدن که در اینصورت باید در مان را تا چند هفته ادامه داد.آلفا بلاکر ها( یک دسته داروهائی که روی اعصاب و عضلات اثر دارند) با کم کردن تون مجرایئ و بدنبال آن کاهش ریفلاکس ادرار به داخل پروستات ممکن است موثر باشند.و اثرات آن در مطالعات مختلف دیده شده است و حتی در ترکیب با آنتی بیوتیک اثرات بهتری از آن گزارش شده است. بعلت رسوب اورات بدنبال ریفلاکس ادرار , عده ای تجویز داروی آلوپورونیول را مطرح کرده اند و در گزارشات اثرات آنرا در کاهش علائم مشاهده نموده اند.تکنیک های relaxation کف لگن, بیوفیدبک, ماساژ پروستات و شل کننده های عضلانی جهت کاهش اسپاسم کف لگن و برطرف نمودن درد موثرند. داروهای ضد التهاب, sitz bath و فعالیت جنسی نرمال ممکن است در برطرف کردن علائم کمک کننده باشد.

عوارض: اثرات مهمی بر باروری دارد. کاهش اسپرم و اختلالات حرکتی و ظاهری اسپرم ها که با گذشت زمان بذتر میشوند دیده شده است

امیدوارم با توسعه سایت و افزایش کاربران شما بتونید افراد دیگه ای را که مثل خودتون دچار این مشکل هستند پیدا کنید و با هم تبادل نظر کنید و از تجربیات کسانی که سالهای بیشتری با این بیماری سرو کتر داشتند استفاده کنید. در عین حال با اجازتون من عنوان این تاپیک رو به درد مزمن ناحیه لگن( پروستا تیت) تغییر دادم.
بزرگی خوش خیم پروستات
بزرگی خوش خیم پروستات (BPH) باعث ایجاد گره در قسمت هایی از پروستات، که در اطراف مجرای ادرار قرار دارد، می شود. این گره ها به صورت برآمدگی یا برجستگی در کناره های مجرای ادرار (بزرگی لوب های کناری) و یا به شکل برآمدگی در محل اتصال مجرا به گردن مثانه (بزرگی لوب میانی) ظاهر می شود.

چرا غده پروستات بزرگ می شود؟
علت بزرگی خوش خیم پروستات (BPH) التهاب غده پروستات است. عوامل التهاب در غده پروستات موجب افزایش تولید بافت کلاژن و افزایش سلول های مختلف در پروستات و همچنین سبب تحریک مکانیسم ساخت عروق خونی جدید در پروستات می شوند.
براساس تئوری مرگ سلولی برنامه دار (apoptosis) تولید سلول های جدید و مرگ سلول های پیر در بافت های مختلف در بدن انسان بر طبق برنامه صورت می گیرد. در حالت طبیعی روزانه یک تا دو درصد به حجم بافت سلولی در پروستات اضافه می شود که این افزایش سلولی با مرگ سلولی برنامه دار در یک موازنه قرار دارد. هر گاه این موازنه بهم خورد و رشد سلولی نسبت به مرگ سلولی فزونی یابد باعث ایجاد التهاب و در نهایت بزرگی خوش خیم پروستات می شود.
نکته:افزایش سن در مردان با تغییرات هورمونی همراه است. در طی این تغییرات، نسبت هورمون مردانه (تستسترون) به هورمون زنانه (استروژن) به هم می خورد. این امر باعث ترشح موادی از سلولهای مختلف می شود که عامل مهم به هم خوردن موازنه سرعت تولید سلول های جدید و سرعت مرگ سلولهای پیر است.

میزان شیوع بزرگی خوش خیم پروستات
براساس مطالعات انجام شده در زمینه بافت شناسی، بزرگی خوش خیم پروستات (BPH) در هشت درصد از مردان بین سنین 31 تا 40 سال، چهل درصد از مردان بین سنین 51 تا 60 سالگی و هشتاد درصد از مردان با سن بیش از 80 سال دیده می شود.
مطالعات بالینی نشان می دهد علائم ادراری شصت درصد مردان با سن بالای 60 سال دارای علائم ادراری هستند ولی در سنین 40 تا 49 سالگی سیزده درصد از مردان و در سن بالاتر از 70 سال بیست و هشت درصد از مردان علائم متوسط تا شدید ادراری دارند .

چرا بزرگی پروستات نیاز به درمان دارد؟
چنانچه بزرگی خوش خیم پروستات درمان نشود موجب بروز اختلال ادراری می گردد. این اختلال مشکلاتی در کار، زندگی روزمره، خواب شبانه و در نهایت باعث ناراحتی اعصاب، کاهش کارایی و از بین رفتن کیفیت زندگی فرد می شود. در صورت ادامه اختلال ادراری و عدم تخلیه مثانه، فشار مثانه افزایش می یابد. این مسئله بتدریج سبب عدم خروج ادرار از حالب به مثانه و پس زدگی ادرار به حالب ها و بدنبال آن پس زدگی ادرار به کلیه ها می شود.
در این حالت به علت عدم خروج مناسب ادرار از کلیه ها فشار داخلی کلیه ها افزایش می یابد و کم کم به نارسایی در کار کرد مثانه منجر می شود. این امر می تواند باعث تجمع ادرار باقیمانده در مثانه و در نهایت منجر به عفونت های ادراری مکرر گردد.
پاسخ
 سپاس شده توسط bahare_021
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تمام آنچه باید از هیستروسکوپی بدانید!!!
  ۵ عمل پزشکی که باید خشنود باشید دیگر وجود ندارند!
  درمان سریع تبخال لب با آنچه در خانه دارید!
  چکاپ هایی که باید جدی گرفت
  مضرات خلال دندان که همین الان باید بدانید !
  آنچه باید در مورد گلو درد چرکی و گلو درد چرکی بدانید
  چرا باید تا دو سالگی به کودک ویتامین AD دهیم ؟
  آنچه لازم است در مورد ضایعات پیگمنتانه بدانید
  38 عادت ناپسند که باید بعد از 40 سالگی ترک کنید
  5نشانه بی توجهی به سلامت بدن که باید جدی گرفت

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان