امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پدرانی که دخترکشی میکنند

پدر هندی ۲ دختر خود را کشت.

دو دو ختر نوجوان هندی که از خانه فرار کرده بودند بعد از اینکه پلیس آنها را دستگیر کرد و به خانواده شان تحویل داد، توسط پدر خود به قتل رسیدند.

این دو نوجوان ۱۵ و ۱۶ ساله همراه دو دوست خود از خانه فرار کردند و پدرشان موضوع گم شدن دخترهایش را به پلیس گزارش داد.

پلیس بعد از جستجو این دو دختر نوجوان را همراه با ۲ دوست دیگرشان در خانه ای در حومه شهر پیدا کرد و به خانواده شان تحویل داد، اما پدر این دو دختر همراه یکی دیگر از اعضای خانواده آنها را با شلیک گلوله کشت.

پدری که دختر یک ساله خود را کشت مجنون نیست.

جنون پدر جوانی که مرتکب قتل دختر یک ساله خود شده بود از سوی پزشکی قانونی کشور رد شد. پدر این کودک با فشار بالش بر صورت کودکش موجب خفه شدن او شده و بدین ترتیب زندگی این کودک که آرزو نام داشت به پایان رسیده است. پدر آرزو که علی نام داشت وقتی به آگاهی مرکز انتقال یافت درخصوص انگیزه کشتن دختر خود به افسر پرونده گفت: «هزینه زندگی بسیار بالا بود. توانایی بزرگ کردن دو کودک را نداشته به همین دلیل آرزو را کشتم»

چند روز بعد از این اعتراف، علی ادعای عجیب دیگری را در مورد انگیزه خود عنوان کرد و گفت: «چند روز قبل از کشتن آرزو، همسرم به من خبر باردار شدن خود را برای بار سوم داد. خیلی ناراحت شدم. به او گفتم تا سقط جنین کند ولی همسرم حاضر نشد و به من گفت: «چرا من خودم را اذیب کنم تو یکی از فرزندانمان را بکش» من نیز فردای آن روز وقتی همسرم به حمام رفته بود از غفلت او استفاده کرده و بالش را بر روی صورت آرزو که خواب بود گذاشتم و آنقدر فشار دادم تا جان سپرد.

به دستور بازپرس علی به پزشکی قانونی انتقال یافت تا امکان وجود جنون او مورد بررسی قرار گیرد. بعد از انجام آزمایشات، جوابیه پزشکی قانونی به دادسرای امور جنایی ارسال شد. این جوابیه بیانگر آن بود که علی دارای ضعف قوای عقلانی است ولی این ضعف به اندازه ای نیست که او را مجنون به حساب آورد.

پدر معتاد نوزادش را کشت و دفن کرد.

معاون اجتماعی پلیس استان آذربایجان شرقی گفت: پدر معتاد تبریزی دختر ۴۷ روزه خود را خفه و در حیاط منزل دفن کرد. این پدر معتاد زمانی که دختر بچه گریه می کرد عصبانی شده و او را خفه کرد. متهم در بازجویی پلیس، علت این حادث را اعتیاد خود، ضعف اعصاب و تحت فشار روحی قرار گرفتن در زمان گریه دختر بچه عنوان کرده است.

قلب دختر بچه از ترس ترکید.

دادگاه کیفری تهران مردی را محاکمه کرد که آنقدر دخترش را ترسانده بود که در اتفاقی نادر در علم پزشکی دختر بیچاره قلبش ترکید و مرد. این مرد که گفته می شود به شیشه اعتیاد دارد و مدتی قبل از مادر مقتول (سارا) جدا شده و حضانت فرزند خود را به عهده گرفته است در جریان بازجویی گفت به خاطر سوء ظنی که به دخترش داشته او را به قتل رسانده است. رضا (پدر مقتول) درباره نحوه ارتکاب این جنایت گفت: ابتدا مریم را شکنجه کرده و او را با سیم به بخاری روشن بستم بعد مقداری نفت روی او ریخته و او را به آتش کشیدم.
bethowen ...
پاسخ
موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چه تعداد دستگاه در جهان از ویندوز 10 استفاده میکنند؟
  زنی ایرانی که همه فکر میکنند یک مرد است! +عکس
  قبیله ای که در آن مردان خود را شکل تمساح میکنند!
  قورباغه های بسیار عجیب که بای بای میکنند +تصاویر
  85 درصد زنان و مردان این کشور به هم خیانت میکنند!!
  قورباغه های بسیار عجیب که بای بای میکنند
  انگشتری که خانمها آرزو میکنند داشته باشند +عکس
  اگه دوستاتون از لنز استفاده میکنند بهشون خبر بدید+عکس
  زنانی که با دستان خالی گاوبازی میکنند! +عکس
  ثروتمندانی که سیگار طلا را دود میکنند !+ تصاویر
 سپاس شده توسط فلانی ، frozen✘girl ، palang ، sayna ، Amir BF ، 3vda
آگهی
چقدر بی رحم.... 2mo5
پاسخ
 سپاس شده توسط LIGHT
این دهن درطول خوندن باز بود الانم همینجوری مونده!:229::229::229:
وای...aah
اینا آدمن؟!؟!؟!؟!:ess:Confusedcrying:rum:
خدا اگه زمينت جاي خوبيه خودت تو آسمون چي ميخواي؟؟Dodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط LIGHT
وایییییییی واقعا براشون متاسفم اینا لیاقت بچه ندارن کهUndecided
پدرانی که دخترکشی میکنند 1
پاسخ
 سپاس شده توسط LIGHT

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چه تعداد دستگاه در جهان از ویندوز 10 استفاده میکنند؟
  زنی ایرانی که همه فکر میکنند یک مرد است! +عکس
  قبیله ای که در آن مردان خود را شکل تمساح میکنند!
  قورباغه های بسیار عجیب که بای بای میکنند +تصاویر
  85 درصد زنان و مردان این کشور به هم خیانت میکنند!!
  قورباغه های بسیار عجیب که بای بای میکنند
  انگشتری که خانمها آرزو میکنند داشته باشند +عکس
  اگه دوستاتون از لنز استفاده میکنند بهشون خبر بدید+عکس
  زنانی که با دستان خالی گاوبازی میکنند! +عکس
  ثروتمندانی که سیگار طلا را دود میکنند !+ تصاویر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان