نظرسنجی: نظرتون راجع به امراه چیه؟
عالی
خوب
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

امراهemrah

Thumbs Up 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امراهemrah 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امراهemrah 1

امراه در ۱ ژانویه سال ۱۹۷۱ میلادی برابر با ۱۳۵۰ شمسی در شهر ارگانی در استان دیار بکر بدنیا آمد.امراه در ۵/۱ سالگی پدرش را از دست داد. صدای او زمانیکه در مدرسه موسیقی مشغول تحصیل بود توسط استادش کشف شدو در همان زمان اولین آلبوم آماتوری خود را وارد بازار کرد به طوری که پس از پایان دوره متوسطه ۴ آلبوم را به طور آماتور اجرا کرد که توانست نظر خیلیها رو بخودش جلب کند.

امراهemrah 1
امراهemrah 1

امراه زمانیکه فقط ۱۳ سال داشت اولین آلبوم حرفهای خود را در دیار بکر خواند. ودر همان سالها به خاطر موفقیت و محبوبیتش در بین مردم لقب امراه کوچک را گرفت.امراه به خاطر اینکه کار خوانندگی را از کوچکی شروع کرده است تاکنون آلبومهای فراوانی وارد بازار کرده است و با اینکه سن زیادی ندارد اما جزء باسابقهترین خوانندههای ترک به حساب میآید که این خود افتخاری برای امراه است.

امراهemrah 1
امراهemrah 1

امراه هر زمان که کنسرتی اجرا میکند استادیوم پر از تماشاچی میشود که از این لحاظ در بین خوانندگان ترک رکورد دار است به طوری که در سال ۱۹۹۴ برای اولین بار یک خواننده ترک توانست یک استادیوم پنجاه هزار نفری را پر کند.امراه در ایران نیز طرفدارن زیادی دارد.او سال ۲۰۰۵ میلادی یک ترانه فارسی به نام بی تو هر گز با شهیاد خواننده ایرانی اجرا کرده است
امراهemrah 1
امراهemrah 1

* ۱۹۸۴ Ağam Ağam
* ۱۹۸۴ Gülom
* ۱۹۸۵ Yaralı
* ۱۹۸۶ Boynu Bükükler
* ۱۹۸۷ Ayrılamam
* ۱۹۸۸ Selam Sevdiklerime
* ۱۹۸۹ Sevdim
* ۱۹۹۰ Neşeliyim
* ۱۹۹۱ Hoşgeldin Gülüm
* ۱۹۹۲ Sen Gülünce
* ۱۹۹۲ Bahar Konseri
* ۱۹۹۳ Haydi Şimdi Gel - Emrah '۹۳
* ۱۹۹۴ Sevdimmi Tam Severim
* ۱۹۹۶ Narin Yarim
* ۱۹۹۸ Dura Dura
* ۲۰۰۰ Ya Hey
* ۲۰۰۲ Ar+ı
* ۲۰۰۴ Kusursuzsun
* ۲۰۰۵ Dön
* ۲۰۰۶ Adın Ne Senin
* ۲۰۰۷ Best Of...
* ۲۰۰۸ Yelpaze

به افتخارش یه کف دست مررررررررررررررررررررررتب495495495495495
دوسال وهشت ماهه که کنارهمیم Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط nafas1 ، why lie ، s love m
آگهی
مرسی خوشگل می خونه عاشق صداشمHeartHeartHeart
پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.

پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم گل
من خیلی دوستش دارم اینم اشک شوقهcrying

واقعا عاشقشم خیلی قشنگ میخونه من همه اهنگاشو دارمRolleyesDodgy

شده واسه این میر م ترکیه ولی بعضی ها نمیزارنDodgy

میــــگذرد روزی این شبهای دلتنگی ، میگذرد روزی این فاصله و دوری، میگذرد روزهای بی قراری و انتظار ، میرسد همان روزی که به خاطرش گذراندیم فصلها را بی بهار ، و از ترس اینکه بهم نرسیم شب تا صبح را اشک میریختیم
پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم گل
من خودم خیلی دوسش دارم.
p317

TongueTongueTongueTongue
دوسال وهشت ماهه که کنارهمیم Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط pouya12
خیلی خفنه p317p332

رودها در جاری شدن
و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند
کوه ها با قله ها
و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند
وانسان ها
همه ي انسان ها
با عشق، فقط با عشق
پس بار خدایا بر من رحم کن
بر من که می دانم ناتوانم رحم کن
باشد که خانه ای نداشته باشم
باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم
اما نباشد، هرگز نباشد
که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد

پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم گل

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان