امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ثروتمند ترین مرد ایران + عکس

Photo 
یر امیدیار بنیانگذار و رییس ایرانی-آمریکایی سایت حراج ای‌بی است و با ثروت 2/5 میلیارد دلار صد و چهل و هشتمین میلیاردر جهان است.وی این شرکت را در سال 1995 تاسیس کرد. پیر مراد امیدیار در 21 ژوئن سال 1967 در پاریس متولد شد. پدر و مادر او ایرانیانی بودند که برای تحصیل به خارج از کشور رفته بودند. مادر او الهه میرجلالی امیدیار مدرک دکترای زبانشناسی خود را از دانشگاه سوربن دریافت کرده بود و پدرش یک جراح بود. خانواده پیر زمانی که او 6 ساله بود به آمریکا مهاجرت کردند و پیر در واشنگتن بزرگ شد.
[url=http://www.parsnaz.com][/url]
تعداد بازدید
این زن جوان كه هم‌اكنون نیمی از روز را در خواب است و از علایم پس از برداشت چربی هم به شدت رنج می‌برد، در مصاحبه‌ای با رسانه‌های رسمی انگلستان یادآورشد: من از چاقی مزمن در عذاب بودم.

به همین دلیل، پزشكان به من ساكشن چربی از شكم را پیشنهاد كردند. پس از عمل وزن 177 كیلوگرمی‌ام به 89 كیلوگرم كاهش یافت. برای مدت محدودی از وزن خودم راضی بودم تا این كه با مشكلاتی چون سوزش معده و عدم‌هضم غذا مواجه شدم.

زنی که بعد از ساکشن چربی منفجر شد..(عکس)

متاسفانه محل بخیه‌ها و عمل پس از دو سال عفونی شده و در نهایت با پارگی شكم بلافاصله به بیمارستان منتقل شدم، به طوری كه پزشكان اعلام كردند كه تنها چند دقیقه ببیشتر زنده نمی‌مانم. با این حال، گروه متخصصان موفق شدند با پیوند‌زدن شكم از هم گسیخته‌ام، زندگی را بار دیگر به من بازگردانند.

پزشك معالج این زن جوان هم دراین‌باره عنوان‌كرد: هنگامی كه شكم این زن را باز كردیم تا علت عفوت را بیابیم، با كمال تعجب مشاهده كردیم كه چیزی به عنوان شكم و اعضای داخلی دیگر وجود ندارد. شكم این زن از داخل منفجر شده بود. با این حال، در یك عمل طولانی اما موفقیت‌آمیز جان این زن را نجات دادیم.
ثروتمند ترین مرد ایران + عکس 1
پاسخ
 سپاس شده توسط teen555 ، -Edgar ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ ، shawkila ، Asanat ، Alijah-1994 ، ._NeGiX_.
آگهی
مگه ثروتمند ترین مرد ایرانی بابک زنجانی نیست ؟Huh
پاسخ
 سپاس شده توسط 77 امیر
(07-01-2014، 8:59)jinora نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه ثروتمند ترین مرد ایرانی بابک زنجانی نیست ؟Huh

شاید این بعد از بابک زنجانی ثروتمند تره!!!

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
جدامنم فک میکردم بابک زنجانی باشعHuh
پاسخ
عکسش کو؟
پاسخ
 سپاس شده توسط مادام ایزابلا
(07-01-2014، 9:52)iman77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسش کو؟
راست میگه
پاسخ
والا من که شنیدم پولدار ترین مرد جهان بابک زنجانیهHuhHuhExclamationConfused
پاسخ
BlushBlushBlush
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  10 كشور ثروتمند جهان
  خنده دار ترین و عجیب ترین خواب هاتون رو بگید
  کمرباریک ترین و سنگین ترین زنان زنده جهان (عکس)
Photo داستان ازدواج زشت ترین پسر با زیبا ترین دختر عهد باستان
  نامرد ترین و هیل ترین کشتی کج کاران
  باحال ترین و خنده دار ترین نوشته های سنگ قبر
Rainbow ناز ترین ، زیبا ترین و بهترین بلای آسمانی .....
  معرفی جوان ترین و زشت ترین میلیاردر جهان(عکس)
  جالب ترین و عجیب ترین روش تنبیه دانش آموزان + عکس!!
Thumbs Down نظر سنجی بین پرطرفدار ترین افراد در ایران و خارج کشور.نظرتو بگو برو

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان