امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اس ام اس شب یلدا ۹۲

Heart 
اس ام اس شب یلدا ۹۲

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس شب یلدا ۹۲ 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس شب یلدا92 : بلندترین شب سال را ایرانی ها شب یلدا می نامند که آخرین روز از فصل پاییر و آغاز فصل زمستان است دید و بازدید و شب نشینی خونه پدربزرگ یا بزرگان فامیل یکی از رسومات قدیمیه اما اگر فاصلتون خیلی دوره یعنی اون دور دورا اس ام اس شب یلدا ۹۲ 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس شب یلدا ۹۲ رو بخونید و برای عزیزانتون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس کنید.

اس ام اس شب یلدا ۹۲

+++++
از برگ برگ ِ دفتر من پرت می شوند معشوق های خسته ی پایان گرفته ام یلدای چشم های تو را گریه میکنند موهای رنگ و بوی زمستان گرفته ام !
+++++
اندوهت را به برگ ها بسپارتا باد پاییزی آن را ببرد.آخرین لحظه های پاییزیت پر از خش خش آرزوهای قشنگ. یلدا بر ایرانیان مبارک
+++++
سفیدی برف را برای روحت سرخی انار را برای قلبت شیرینی هندوانه را برای عشقت وبلندی یلدا را برای زندگی قشنگت آرزومندم پیشاپیش یلدا مبارک.
+++++
اس ام اس شب یلدا ۹۲

+++++
هوای فاصله سرد است ، من از کلاف دلم برایت خیال گرم می بافم؛یلدا پیشاپیش مبارک.
+++++
هیف شارژندارم وگرنه شب یلدارو بهت تبریک میگفتم!!!شب یلدا مبارک
+++++
کیا یادشونه شب یلدا دور کرسی جمع میشیدیم و سنجد و کشمش میخوردیم با هندونه و خربزه تازه ما برفو قاطی شیره انگور میکردیم میخوردیم هر کی خورده لایک کنه هر کی هم دلش خواست که بخوره لایک کنه
+++++
میدونی فرق تو با من چیه؟من رو هر ۱۰سال ی بار شمارش میکنن ولی تو رو آخر پاییز هر سال جوجو یلدات مبارک
+++++
اس ام اس شب یلدا ۹۲

+++++
برای بعضی دردها نه میتوان گریه کرد نه میتوان فریاد زد…برای بعضی دردها فقط میتوان نگاه کرد و بی صدا شکست…
+++++
به صد یلدا الهی زنده باشی انار و سیب و انگور خورده باشی اگر یلدای دیگر من نباشم تو باشی و تو باشی و توباشی و… (در مایه‌ی شور،گوشه‌ی سلمک خوانده شود!)
+++++
عمرتون صد شب یلدا،دلتون قد ی دریا،توی این شبای سرما،یادتون همیشه باما.
+++++
من دارم جمعه میرم …فکر نکنم دیگه همدیگرو ببینیم…منوفراموش نکن… ب خاطر تمام بدیهام منو ببخش از طرف پاییز۹۲ یلدا مبارک
+++++
اس ام اس شب یلدا ۹۲

+++++
شب یلدای من آغاز شد…. نه سرخی انار نه لبخند پسته نه شیرینی هندوانه….. بی تو یلدا زجر آور ترین شب دنیاست بی من یلدایت مبارک
+++++
چند روز دیگر تا شب یلدا مانده نمیدانم تنها ۱ لحظه طولانی تر از دیروز … وقتی تو نیستی چه فرقی می کند برای منی که بی تو در شب های آفتابی زندگی میکنم…. (-.-)
+++++
اس ام اس شب یلدا ۹۲ 1
پاسخ
 سپاس شده توسط alireza..... ، محمد ، zahra1377
آگهی
زیاد خوشم نیومد ولی مرسی
[img=20x20]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس شب یلدا ۹۲ 1 [/img]Inam eshgham
پاسخ
 سپاس شده توسط zahra1377
باحال بود مرسی
پاسخ
 سپاس شده توسط zahra1377
مرسی.........
دریا با آن عظمتش نمیتواند تشنه ای را سیر کند
ترجیح میدهم چشمه ای کوچک باشم اما زلال و صاف
پاسخ
 سپاس شده توسط zahra1377
خوب بود اینجام 1 سری بزنید اینام ماله یلداستBig GrinBig Grin

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=74676
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان