18-11-2013، 22:53
نقل قول:
[b]اس ام اس شبانگاهی[/b]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس شبانگاهی : شب فرا میرسد همراه با سکوتش شاید کسی منتظر پیامی از طرف شما باشد.سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فارس اس ام اس برای شما اس ام اس ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شب بخیر ) مناسب با این لحظات آماده کرده است که همراه شما در آرامش شب هستند.برای دیدن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس شبانگاهی به ادامه مطلب بروید.
اس ام اس شبانگاهی
ببخشید یه سوال در ذهنم ایجاد شده.ما ار بس بر طبل شادانه کوبیدیم و پرچم بر سر در خانه کوفتیم طبله پوکید و سردر خونمونم دی گه جا نداره.حالا ما چیکار کنیم؟
اس ام اس بدجور نمیه شب
منتظر فقط یک فرصتم تا زیباترین معشوقه را از عاشقش بدزدم . . امشب ان شب موعود است و معشوق همیشگی به میعادگاه امده ،چه حظی دارد تماشایش در نبود عاشق ، چه خواستنی شده ماه در غیاب پلنگ…
اس ام اس نصف شب
به دیدارم بیا هر شب و بهت ساکت جانم به دستان کریمت بند بگشا.بیا و بشکن وهم بلورین سکوتم را.
اس ام اس شب
از آنجایی که شتر درخواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه وظیفه ی خودم دونستم که این اس ام اس رو بفرستمو از خواب بیدارت کنم چون عزیزم داشتی بالشتو میجویدی شترجون
اس ام اس وقت شب
خوابی ؟بیداری؟شوخی نکن!خوابی یا بیداری؟اگه خوابی پس چرا بیداری؟دیدی ناقلا؟بیداری!شاید هم بیدار بودی!دیدی خواب بودی؟پس بیداری!کاری نداشتم…فقط میخواستم ببینم خوابی یا بیداری؟؟؟♥♥♥اخ بزن اون لایک قشنگ رووووووووووووو مرسی♥♥♥
یه شب انقد خوشی که از خوشی خوابت نمیبره یه شبم انقد غم داری خوابت نمیبره . ما کی خوابمون میبره پس!!؟
اس ام اس ضد حال نیمه شب
تو که میگن اطلاعات ورزشیت خوبیه میشه بگی کیریستین رونالدو امشب قبل خواب دستشویی رفت یا نه ؟
اس ام اس حال گیری شب
شرمنده این موقع شب بیدارت کردم فقط یه سوال
.
.
.
.
.
.
.
.
بازم شرمنده مجبور شدی بیای پایین
.
.
.
.
خداییش خیلی شرمنده…اصن بی خیال فردا که دیدمت بهت میگم قضیه چیه
^ـ^
اس ام اس سرکاری شبانگاهی
یه سوال اولین کسی که توپ زد زمین هوا میره بعد میاد پایین بعد تو دستت رو میکنی تو دماغت کی بود؟؟؟
اس ام اس شبانگاهی زیبا
عروسک قشنگ من قرمز پوشیدهتو رختخواب مخمل آبیش خوابیدعروسک من چشماتو وا کن اس ام اس تو حالا نگا کن عروسکم اسکل شدی برو لالا کن.
اس ام اس شبانگاهی خنده دار
بازم شب شدهوا تاریک شد من که گفتم میترسم لعنتی یه امشب و تنهام نزار