14-11-2013، 23:51
هاکارل" گوشت نوعی کوسه است که پس از شکار به مدت 4 یا 5 ماه در معرض آفتاب گذاشته شده و با روشی خاص تخمیر می شود. این خوراکی که در ایسلند طرفداران زیادی دارد، به صورت مکعب های ریز برش خورده و روی خلال های چوبی کوچک در رستوران ها سرو می شود.
[color][size][font]
"بالوت" که از شهرت بسیاری در فیلیپین و برخی کشورهای آسیای جنوبی برخوردار است، در واقع تخم اردک دارای نطفه است که جوجه درون آن مراحل رشد را تقریباً کامل کرده اما هنوز نارس است. فیلیپینی ها پس از شکستن پوسته تخم، گوشت جوجه را به صورت خام با کمی فلفل و نمک می خورند.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"کانیکو" نوعی خرچنگ کوچک با روکش آبنباتی و طعم ماهی شیرین است که با ذائقه ژاپنی ها بسیار سازگار است.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"کاسو مارسو" یا پنیر گندیده خوراکی محبوب ایتالیایی هاست. هنگام فساد پنیر، نوعی مگس روی آن تخم ریزی کرده که هنگام تولد لاروهای این مگس، پنیر با آنزیمی خاص پوشیده شده و طعمی غیر معمول می گیرد. این پنیر گندیده در عروسی های و مهمانی های مهم ایتالیایی ها سرو می شود.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"اسکامولس" نام تخم های نوعی مورچه سیاه است که در مکزیک مصرف خوراکی دارد. این تخم ها درست پیش از تولد لاروهای مورچه مصرف شده و طعم ذرت دارند.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"اسکوئید" نوعی موجود دریایی شبیه هشت پا است که به جای هشت، 10 بازو دارد و تکه های لزج گوشت آن در چین محبوبیت زیادی دارد.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"وایلد فیش" نوعی ماهی است که به طور خام توسط چینی ها خشک و بسته بندی شده و جهت عرضه در بازارهای روسیه صادر می شود.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"جیرجیرک سیخ شده" غذایی است که هنگام سفر به بانکوک یا پکن احتمالاً آن را به خوردن گنجشک، موش، مار و یا سوپ گران قیمت عقرب، ترجیح خواهید داد.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"شکلات تلخ سیر" توسط یک شرکت ژاپنی تولید می شود و همان سیر خام با روکش شکلات تلخ است. تولید کنندگان این شکلات مدعی هستند این محصول متابولیسم بدن را تسهیل کرده و به مصرف کننده انرژی می دهد.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"پوست خوک" از خوراکی هایی است که در چندین کشور جهان مصرف می شود. قطعات پوست چرب خوک در روغن سرخ و یا کبابی شده و با فلفل و نمک طعم دار می شود. بر خلاف گوشت ترد خوک، پوست آن بسیار چرب بوده و طعمی مشابه جگر چرب اردک و غاز دارد.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
کباب به خصوص برای توریستهای ایرانی با بوی ریحان و خاطرات خوش همراه است در حالی که در "وانفوجینگ" خبری از این مواد غذایی نیست و منظور چینیها از کباب انواع موجودات جنبنده روی زمین است که به سیخ کشیده شده و منتظرند تا مشتری درخواست کند و روی زغال قرار بگیرند و کباب شوند.
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
بوی ناآشنا و غریبی که فضا را پرکرده خبر از این دارد که به قلمروی کباب فروشها نزدیک شدید و هر چه نزدیکتر میشوید این بوی عجیب، نامطبوعتر هم میشود. همه چیز در بساط این دستفروشها پیدا میشود. از سوسک، هشت پا، عقرب و هزارپا گرفته تا انواع معمولتر مثل سیرابی، جگر، بلال و انواع میوهها!
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
این دستفروشان آن قدر توریست دیدهاند که با یک نگاه متوجه ملیت توریستها میشوند و سعی میکنند هر چند به طور دست و پا شکسته با زبان خودتان، شما را برای خرید ترغیب کنند.
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
بنابراین اگر از کنار این دستفروشها میگذرید گول کلمه "حلال" را که مدام با لهجه خاصی ادا میکنند، نخورید!
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
جالب اینجا است که این فروشندهها بنا به ملیت فرد، کباب خاصی را هم تعارف میکنند تا وسوسه خرید در شما بیدار شود.
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
خیلیها فقط برای تماشا می آیند و جرات تست کردن ندارند؛ اما دیدن چهره آنهایی که شجاع ترند و کباب ها را تست می کنند، هم دیدنی است.
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
با کمی تحقیق میفهمید تا چند سال پیش کباب گربه و سگ، پرطرفدارترین بخش این خیابان بود که این روزها به دلیل مخالفت گروههای طرفدار حیوانات، فروش آن غیرقانونی است و اگر کسی هم برای فروش داشته باشد معمولا به صورت مخفیانه این کار را میکند؛ البته اگر کسی واقعا طالب باشد، پیدا کردنش هم کار زیاد سختی نیست!
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
پسرجوانی که ظاهری آسیایی دارد، از کره جنوبی آمده و با ترس و لرز مار کباب شدهای را به دندان میکشد. از طعمش که میپرسی با همان قیافه ترسیدهاش میگوید:"خوب است." اما نامزدش حاضر به امتحان کردن نیست!
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
ایرانیها معمولا محتاطترند و به امتحان بلال و بال کبابی اکتفا میکنند! مجید که با خانوادهاش آمده از بوی نامطبوع مغازهها مینالد و میگوید:خودشان میگویند بوی "هشت پا" است؛ اما نمیدانم این چیزهای بد بو را چطور میخورند!
با وجود این بوی نامطبوع، فروشندهها سعی میکنند تا از نظر بهداشتی تمام نکات را رعایت کنند، این را از لباسهای یک شکل و پیشبندهایشان میفهمید که عجیب مواظبند تا لک نشود! با همه اینها اگر قصد امتحان کردن این کبابها را ندارید، باز هم دیدن این خیابان خالی از لطف نیست...
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
[color][size][font]
"بالوت" که از شهرت بسیاری در فیلیپین و برخی کشورهای آسیای جنوبی برخوردار است، در واقع تخم اردک دارای نطفه است که جوجه درون آن مراحل رشد را تقریباً کامل کرده اما هنوز نارس است. فیلیپینی ها پس از شکستن پوسته تخم، گوشت جوجه را به صورت خام با کمی فلفل و نمک می خورند.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"کانیکو" نوعی خرچنگ کوچک با روکش آبنباتی و طعم ماهی شیرین است که با ذائقه ژاپنی ها بسیار سازگار است.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"کاسو مارسو" یا پنیر گندیده خوراکی محبوب ایتالیایی هاست. هنگام فساد پنیر، نوعی مگس روی آن تخم ریزی کرده که هنگام تولد لاروهای این مگس، پنیر با آنزیمی خاص پوشیده شده و طعمی غیر معمول می گیرد. این پنیر گندیده در عروسی های و مهمانی های مهم ایتالیایی ها سرو می شود.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"اسکامولس" نام تخم های نوعی مورچه سیاه است که در مکزیک مصرف خوراکی دارد. این تخم ها درست پیش از تولد لاروهای مورچه مصرف شده و طعم ذرت دارند.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"اسکوئید" نوعی موجود دریایی شبیه هشت پا است که به جای هشت، 10 بازو دارد و تکه های لزج گوشت آن در چین محبوبیت زیادی دارد.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"وایلد فیش" نوعی ماهی است که به طور خام توسط چینی ها خشک و بسته بندی شده و جهت عرضه در بازارهای روسیه صادر می شود.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"جیرجیرک سیخ شده" غذایی است که هنگام سفر به بانکوک یا پکن احتمالاً آن را به خوردن گنجشک، موش، مار و یا سوپ گران قیمت عقرب، ترجیح خواهید داد.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"شکلات تلخ سیر" توسط یک شرکت ژاپنی تولید می شود و همان سیر خام با روکش شکلات تلخ است. تولید کنندگان این شکلات مدعی هستند این محصول متابولیسم بدن را تسهیل کرده و به مصرف کننده انرژی می دهد.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
"پوست خوک" از خوراکی هایی است که در چندین کشور جهان مصرف می شود. قطعات پوست چرب خوک در روغن سرخ و یا کبابی شده و با فلفل و نمک طعم دار می شود. بر خلاف گوشت ترد خوک، پوست آن بسیار چرب بوده و طعمی مشابه جگر چرب اردک و غاز دارد.
[/font][/size][/color] [color][size][font]
[/font][/size][/color]
برای کسانی که برای دیدن جاذبههای توریستی کشور چین مثل "دیوار بزرگ" و "شهر ممنوعه" و "کاخ تابستانی" و ... راهی این کشور میشوند دیدن خیابان "وانفوجینگ" که به کافهها و فروشگاههای برندش معروف است؛ خالی از لطف نیست. هر چند مسالهای که توریستها را به این خیابان میکشاند هیچ کدام از اینها نیست، بلکه حضور دستفروشانی است که کباب می فروشند!
[color][size][font][/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font][/font][/size][/color]
کباب به خصوص برای توریستهای ایرانی با بوی ریحان و خاطرات خوش همراه است در حالی که در "وانفوجینگ" خبری از این مواد غذایی نیست و منظور چینیها از کباب انواع موجودات جنبنده روی زمین است که به سیخ کشیده شده و منتظرند تا مشتری درخواست کند و روی زغال قرار بگیرند و کباب شوند.
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font][/font][/size][/color]
بوی ناآشنا و غریبی که فضا را پرکرده خبر از این دارد که به قلمروی کباب فروشها نزدیک شدید و هر چه نزدیکتر میشوید این بوی عجیب، نامطبوعتر هم میشود. همه چیز در بساط این دستفروشها پیدا میشود. از سوسک، هشت پا، عقرب و هزارپا گرفته تا انواع معمولتر مثل سیرابی، جگر، بلال و انواع میوهها!
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font][/font][/size][/color]
این دستفروشان آن قدر توریست دیدهاند که با یک نگاه متوجه ملیت توریستها میشوند و سعی میکنند هر چند به طور دست و پا شکسته با زبان خودتان، شما را برای خرید ترغیب کنند.
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font][/font][/size][/color]
بنابراین اگر از کنار این دستفروشها میگذرید گول کلمه "حلال" را که مدام با لهجه خاصی ادا میکنند، نخورید!
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font][/font][/size][/color]
جالب اینجا است که این فروشندهها بنا به ملیت فرد، کباب خاصی را هم تعارف میکنند تا وسوسه خرید در شما بیدار شود.
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font][/font][/size][/color]
خیلیها فقط برای تماشا می آیند و جرات تست کردن ندارند؛ اما دیدن چهره آنهایی که شجاع ترند و کباب ها را تست می کنند، هم دیدنی است.
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font][/font][/size][/color]
با کمی تحقیق میفهمید تا چند سال پیش کباب گربه و سگ، پرطرفدارترین بخش این خیابان بود که این روزها به دلیل مخالفت گروههای طرفدار حیوانات، فروش آن غیرقانونی است و اگر کسی هم برای فروش داشته باشد معمولا به صورت مخفیانه این کار را میکند؛ البته اگر کسی واقعا طالب باشد، پیدا کردنش هم کار زیاد سختی نیست!
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font][/font][/size][/color]
پسرجوانی که ظاهری آسیایی دارد، از کره جنوبی آمده و با ترس و لرز مار کباب شدهای را به دندان میکشد. از طعمش که میپرسی با همان قیافه ترسیدهاش میگوید:"خوب است." اما نامزدش حاضر به امتحان کردن نیست!
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][size][font][/font][/size][/color]
ایرانیها معمولا محتاطترند و به امتحان بلال و بال کبابی اکتفا میکنند! مجید که با خانوادهاش آمده از بوی نامطبوع مغازهها مینالد و میگوید:خودشان میگویند بوی "هشت پا" است؛ اما نمیدانم این چیزهای بد بو را چطور میخورند!
با وجود این بوی نامطبوع، فروشندهها سعی میکنند تا از نظر بهداشتی تمام نکات را رعایت کنند، این را از لباسهای یک شکل و پیشبندهایشان میفهمید که عجیب مواظبند تا لک نشود! با همه اینها اگر قصد امتحان کردن این کبابها را ندارید، باز هم دیدن این خیابان خالی از لطف نیست...
[/font][/size][/color]