26-10-2013، 15:38
سویا سس، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو را به مدت 10 دقیقه در این سس بخوابانید. پیازچه، سفیده ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ ، زنجبیل و کره را با هم...

مواد لازم برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی آکا
برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url][url=http://cooking.akairan.com/]آشپزی آکا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو ی پاک کرده 200 گرم
پیازچه ی خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سفیده ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ 1 عدد
زنجبیل تازه ی رنده شده 1 قاشق چای خوری
کره ی پاستوریزه 20 گرم
نان تست 6 عدد
سویا سس 4- 3 قاشق غذاخوری
کنجد 100 گرم
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم (حدود 150 گرم)
کاهوی خرد شده 7-6 برگ

طرز تهیه :
سویا سس، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو را به مدت 10 دقیقه در این سس بخوابانید. پیازچه، سفیده ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ ، زنجبیل و کره را با هم مخلوط نمایید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو را روی تخته ی آشپزخانه ساطوری و ریز کنید و با مواد بالا مخلوط نمایید. مایه را به نسبت مساوی روی نان های تست بمالید و روی آن کنجد بپاشید.

در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. نان های آماده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب کاغذ شود و همراه با کاهو سرو کنید.
میگو را به مدت 10 دقیقه در این سس بخوابانید. پیازچه، سفیده ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ ، زنجبیل و کره را با هم...

مواد لازم برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی آکا
برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url][url=http://cooking.akairan.com/]آشپزی آکا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو ی پاک کرده 200 گرم
پیازچه ی خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سفیده ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ 1 عدد
زنجبیل تازه ی رنده شده 1 قاشق چای خوری
کره ی پاستوریزه 20 گرم
نان تست 6 عدد
سویا سس 4- 3 قاشق غذاخوری
کنجد 100 گرم
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم (حدود 150 گرم)
کاهوی خرد شده 7-6 برگ

طرز تهیه :
سویا سس، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو را به مدت 10 دقیقه در این سس بخوابانید. پیازچه، سفیده ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ ، زنجبیل و کره را با هم مخلوط نمایید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو را روی تخته ی آشپزخانه ساطوری و ریز کنید و با مواد بالا مخلوط نمایید. مایه را به نسبت مساوی روی نان های تست بمالید و روی آن کنجد بپاشید.

در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. نان های آماده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب کاغذ شود و همراه با کاهو سرو کنید.