07-10-2013، 14:58
1-تا حالا دقت کردین وقتی مبایلت زنگ می خوره همه گوشاشون تیز تیز میشه,وقتی تلفن خونه زنگ بخوره همه خودشونو می زنن به کر بودن
2-دقت کردین نشده یک بار دستمال کاغذی رو باز کنیم,برگ اولش درست مثل بچه ی ادم بیاد بیرون
3-تا حالا دقت کردین هر معلمی که میومد می گفت شما بد ترین کلاسی بودید که من داشتم
4-دقت کردین که امکان نداره بخوای ظرف هارو بشوریم بعد یه طرف صورتت خارش نگیره:cool:
5-تا حالا دقت کردین اگه بخوای خلبان شی هخزار جور مریضی داری ولی وقتی بخوای معافیت پزشکی بگیری سالم سالمی؟؟
6-تا حالا دقت کردین وقتی بابا میگه بخر من پولشو می دم دلت نمیاد گرون انتخاب کنی؟؟
7-دقت کردین تو سریال های ایرانی خانوم ها نه دستشویی می رن نه حموم...
8-تا حالا دقت کردین وقتی سر سفره میشینین بعد به یارو میگین نمک بده اول برای خودش می ریزه بعد میده به تو؟؟؟
9-دقت کردین هر وقت کم میارین یه جای دیگه رو نگاه می کنین...
10-دقت کردین همیشه خنده دار ترین موضوعات وقتی به ذهن ادم میرسه که وسط مراسم ختم هستی؟؟
11-تا حالا دقت کردین لذتی که بر سواری خر شیطون است تو سواری لامبورگینی نیست؟؟
12-دقت کردین وقتی حوصله ات سر میره اولین جایی که می ری سر یخچاله؟؟
13-تا حالا دقت کردین که به هیچ چیز دقت نمیکنین؟؟
[/align]

2-دقت کردین نشده یک بار دستمال کاغذی رو باز کنیم,برگ اولش درست مثل بچه ی ادم بیاد بیرون

3-تا حالا دقت کردین هر معلمی که میومد می گفت شما بد ترین کلاسی بودید که من داشتم

4-دقت کردین که امکان نداره بخوای ظرف هارو بشوریم بعد یه طرف صورتت خارش نگیره:cool:
5-تا حالا دقت کردین اگه بخوای خلبان شی هخزار جور مریضی داری ولی وقتی بخوای معافیت پزشکی بگیری سالم سالمی؟؟

6-تا حالا دقت کردین وقتی بابا میگه بخر من پولشو می دم دلت نمیاد گرون انتخاب کنی؟؟
7-دقت کردین تو سریال های ایرانی خانوم ها نه دستشویی می رن نه حموم...
8-تا حالا دقت کردین وقتی سر سفره میشینین بعد به یارو میگین نمک بده اول برای خودش می ریزه بعد میده به تو؟؟؟
9-دقت کردین هر وقت کم میارین یه جای دیگه رو نگاه می کنین...
10-دقت کردین همیشه خنده دار ترین موضوعات وقتی به ذهن ادم میرسه که وسط مراسم ختم هستی؟؟
11-تا حالا دقت کردین لذتی که بر سواری خر شیطون است تو سواری لامبورگینی نیست؟؟
12-دقت کردین وقتی حوصله ات سر میره اولین جایی که می ری سر یخچاله؟؟
13-تا حالا دقت کردین که به هیچ چیز دقت نمیکنین؟؟
[/align]
نظر و سپاس یادت نره
[/font][/color]