امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

7 کوتولـه ی واقعی را ببینید ! (عکس)

حتما خیلی از شما کارتون سفید برفی را دیده اید و با آن خاطره دارید. فکر می کردید که یک روزی 7 کوتوله معروف سفیدبرفی در دنیای واقعی هم وجود داشته باشند ؟!

آمبر استرمر و ترند جانسون زن و شوهری گرجستانی تبار هستند که به طور مادر زادی کوتوله به دنیا آمده اند.آنها پس از 13 سال زندگی در کنار هم،حال دارای 5 فرزند کوتوله هستند که به "خانواده 7 کوتوله" مشهورند.

ترند و همسرش آمبر اولین بار در انجمن معلولین همدیگر را دیده اند.بعد از 3 سال و نیم با هم ازدواج کردند و درست 5 ماه بعد از ازدواجشان در کمال ناباوری آمبر باردارشد.او تنها 53 سانتی متر قد دارد!!

به تازگی آنها در یکی از برنامه های تلویزیونی با عنوان "خانواده های موفق،زوجهای خوشبخت" دعوت کرده بودند.آمبر مادر 5 کوتوله است.او درباره زایمان هایش می گوید: تمامی دکترانی که من در هنگام اولین بارداری ام به آنها مراجعه کردند به من قاطعانه هشدار دادند که باید بچه را سقط کنم چرا که معلوم نبود که او نیز مانند من و همسرم کوتاه قد هست یا نه! از طرفی 90 درصد احتمال داشت که هر دوی ما سر زایمان از بین برویم.اما خواست خدا چیز دیگری بود.و من بعد از پسر بزرگم 4 فرزند دیگر نیز به دنیا آوردم.دومین فرزندمان،دخترم الیزابت به فاصله 2 سال بعد به دنیا آمد.بعد از الیزابت خدا 2 دختر دوقلو به ما داد که آنها نیز هر دو کوتاه قد هستند.و 5 سال پیش نیز آخرین فرزندم را به دنیا آوردم.

در زمان کودکی پسرم مشکلات زیادی وجود داشت.او به خاطر قد کوتاه و جثه کوچکش نمی توانست در میان همسالان خود حضور یابد. دیگران او را با تعجب نگاه می کردند و همین باعث ناراحتی من و همسرم می شد.اما به تدریج این مشکلات عادی تر شده و اکنون که پسر کوچکمان 5 ساله است به راحتی با دوستانش بازی می کند.

ترند در ادامه صحبتهای آمبر می گوید: من و همسرم ،بهترین دوستان فرزندانمان هستیم.آنها کودکان با استعدادی هستند.ما به آنها افتخار می کنیم.

این خانواده گرجستانی تحت حمایت دولت هستند و هزینه تحصیل و درمانشان را دولت تأمین می کند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
7 کوتولـه ی واقعی را ببینید ! (عکس) 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط pegah 13 ، یاسی@_@ ، *Armila* ، 122333 ، کلوپاترا ، ارتان
آگهی
ممنون
پاسخ
نازیUndecidedSleepycrying
پاسخ
 سپاس شده توسط elina17
جالبه
از انار باید اموخت تاج برسر هزاران استSleepySleepy
پاسخ
ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

پاسخ
ممنونHeartHeartHeartHeart
عشق فرهادم فقط ادعا بودHeartcrying
پاسخ
طفلکی  ..! این اسپمو دادم چون درک میکنم کوتاه بودن چ بده  ..
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تست گرایش اصل ( واقعی )
  نشانه های یک عاشق واقعی !
  داستان واقعی ترسناک درباره اتفاقات عجیب
  عشق واقعی چیه<بیا تو جوابت مهمه>
Shocked عکس واقعی لیلی و مجنون در فرانسه!
Heart حرفای داغ مشتی .......... نیای واقعا دیگه نمیتونی وارد دنیای واقعی بشی!!!!
  وضعیت کشور ایران به معنای واقعی در این تصویر.....
  داستان واقعی از ارتباط با ارواح
  عکس خاک بر سری واقعی(فقط با جنبه ها)
  قصابی گوشت انسان(واقعی)+عکس(میترسی نیا تو)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان