07-09-2013، 16:04
![ماجرای گریه کردن هارا و بطـری پرت کردنش به سمت کیوهیون در برنامه رادیویی!!! 1](http://www.shiaupload.ir/images/69629053223865394580.jpg)
هارا در قسمت اخیر برنامه ی "رادیو استار"گریه کرد.
هارا با یه نفر (یه شخص معروف ) در حین قرار گذاشتن دیده شده اند هارا دوست نداشت که در مورد این مسئله چیزی بگه ولی مجریان برنامه از جمله یون جونگ شین هارا را تحت فشار گذاشت.هارا گفت:من چنین مسئله ای ندارم.... چرا با من این کار رو می کنید؟؟!!جونگ شین هم گفت:چون اگه درباره ی این موضوع صحبت نکنیم دیگه موضوع جالبی برای حرف زدن نداریم!!!که در این لحظـــه کیوهیون گفت:: اون DATING_DOL هست.هارا به کیوهیون چشم غره رفت و پرسید :چی؟؟و کیوهیون خونسردانه حرفشو تکرار کرد.بعد از این حرف هارا به کیوهیون بطــــری ابش را پرت کرد و با خنده سعی کرد کارش رو شوخی جلوه بده.ولی بازم مجری ها در مورد این موضوع اصرار میکردند که هارا بلافاصله گفت:باز دارید همون مسئله را پیش می کشید.و بعد از این حرف مجریان برنامه متوجه منظـــور هارا می شوند همچنین هارا افزود:که من دارم فقطــــ از خودم دفاع میکنم.که اینجا کیوهیون میگه:اگه من دهنمو باز کنم....کار تمومه هارا!!!!
که هارا بعد از شنیدن این حرف از شدت عصبانیت منفجر میشه و میگه:منظـــورت چیه که کارم تمومه؟؟!!!حتی تو هم نمیتونی درباره ی این موضوع صد در صد مطــــمئن باشی!!کیوهیون که ازعکس العمل هارا شکه شده بود گفت:من فقطــــ داشتم شوخی میکردم.که هارا یه دفعه شروع به گریه کردن میکنه و میگه : من واقعا از دست شما خیلی عصبانیم.
مترجم:ミ♥:.ღ yeganeh .ღ:♥ミ
منبع:انجمن هواداران کی پاپ