امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مزاحم دختر مورد علاقه ام شد اورا کشتم!!!!!!!!

مزاحم دختر مورد علاقه‌ام شد، او را كشتم!

جوانی كه در حمايت از دختر مورد علاقه‌اش پسری را كه مزاحم او بود به قتل رسانده است در جلسه محاكمه‌اش در دادگاه كيفری‌استان فارس جزييات ماجرا را تشريح كرد.

هم صدا:اوايل سال‌جاري به ماموران پليس شيراز خبر دادند جسد جواني به نام آرش در خيابان رها شده‌است. وقتي ماموران به محل رسيدند و جنازه را به پزشكي قانوني منتقل كردند تحقيقات خود را از شاهدان ماجرا آغاز كردند. آنها گفتند جواني به نام نيما آرش را به قتل رساند. او با ضربات شيشه آرش را زخمي كرد و بعد هم وي را با چاقو زد.

شاهدان در حالي متهم را معرفي كردند كه هيچ‌كدام از انگيزه اين درگيري اطلاعي نداشتند. يكي از شاهدان گفت: نيما فرياد مي‌زد و مي‌گفت آرش را خواهد كشت. ما سعي كرديم، دخالت كنيم و جلوي آنها را بگيريم اما نمي‌شد نيما را كنترل كرد. وقتي شيشه شكسته را از دستش گرفتيم چاقو درآورد و آرش را با چاقو زد.

پليس با نشاني‌هايي كه از نيما به دست آورده‌بود به خانه اين جوان رفت و او را بازداشت كرد. پسر جوان در بازجويي‌ها قتل را قبول كرد و گفت براي دفاع از دختر مورد علاقه‌اش دست به اين كار زده ‌است.

متهم گفت: آرش، مزاحم ريحان مي‌شد و من براي اينكه به ريحان نشان دهم دوستش دارم و از او دفاع مي‌كنم، دست به اين كار زدم. با پايان يافتن تحقيقات اوليه كيفرخواست عليه متهم صادر و پرونده براي رسيدگي به شعبه 5 دادگاه كيفري‌استان فارس فرستاده شد.

با تشكيل جلسه دادگاه در ابتدا نماينده دادستان شيراز اظهارات خود را مطرح و از كيفرخواست صادره عليه نيما دفاع كرد. در ادامه اولياي‌دم مقتول در جايگاه حاضر شدند. آنها گفتند درخواست قصاص دارند و گذشت نمي‌كنند. پدر و مادر متهم گفتند: پسر جوان ما گناهي نداشت و اگر هم كاري كرده ‌بود به متهم ربطي نداشت. او نسبتي با ريحان ندارد. ما گذشت نمي‌كنيم و از دادگاه درخواست مجازاتش را داريم.

سپس متهم در جايگاه حاضر شد. او اتهام قتل را قبول كرد و گفت: مدتي بود با ريحان دوست بودم. اوايل احساس خاصي نسبت به او نداشتم اما كم‌كم عاشقش شدم. آنقدر دوستش داشتم كه ديگر نمي‌توانستم تركش كنم تا اينكه متوجه شدم، ريحان ناراحت است و چيزي را از من پنهان مي‌كند. به او گفتم اگر چيزي هست به من بگويد اما سعي داشت اوضاع را عادي جلوه بدهد تا اينكه متوجه شدم آرش مزاحم او مي‌شود.

متهم در ادامه گفت: وقتي از ريحان در اين‌باره پرسيدم او تاييد كرد و گفت آرش كلافه‌اش كرده‌است. من و آرش چند سال بود كه همديگر را مي‌شناختيم و او مي‌دانست ريحان دختري است كه من دوستش دارم و به جاي اينكه به كارهايش پايان دهد، مرتب مزاحم ريحان مي‌شد. روز حادثه وقتي او را در خيابان ديدم به خاطر مزاحمت‌هايي كه ايجاد كرده ‌بود با هم درگير شديم. اول با شيشه نوشابه زخمي‌اش كردم اما انگار آرام نشده‌بودم و مي‌خواستم همچنان انتقام بگيرم. خون جلوي چشمانم را گرفته‌ بود.

نيما ادامه‌داد: آرش كوتاه نمي‌آمد و مي‌گفت هركاري كه دوست دارد، مي‌كند. در اين هنگام بود كه چاقو را از جيبم بيرون آوردم و دوباره به او حمله كرد. اين بار با ضربات چاقو سينه‌اش را هدف قرار دادم و وقتي كه روي زمين افتاد از محل فرار كردم و به خانه رفتم.

متهم گفت: وقتي به خانه رفتم و دست‌هاي خوني‌ام را ديدم يكدفعه از كارم پشيمان شدم اما ديگر فايده‌اي نداشت و نمي‌توانستم كاري بكنم فقط از خدا مي‌خواستم آرش زنده بماند اما متاسفانه او فوت شد. حالا هم از كرده خودم به شدت پشيمان هستم و از اولياي‌دم مي‌خواهم مرا ببخشند. من جوان هستم و در زمان حادثه به شدت دچار احساسات شدم. فكر مي‌كردم مقتول غرورم را جريحه‌دار كرده‌است و بايد انتقام بگيرم اما حالا خيلي پشيمانم. بنا بر اين گزارش با پايان يافتن جلسه محاكمه هيات قضات براي صدور راي دادگاه وارد شور شدند.... /

. ҉ مـے روے !!!

.::هَـوایـتـ نـیـسـت::.

و بـہـ هـمـیـטּ راحـتـے .:: احـسـاسـات ِ مـטּ خَـفـه ::. مـے شَـونـב...

.::آبـے کـہــ روز آخـر پـشتـ سـرتـ ::. ریـخـتـمـ ؟!

.::آبـروے בلـمـ ::. بـوב... ҉
پاسخ
 سپاس شده توسط marry ، *larmes de Feu* ، Magical Girl ، LIGHT ، best~boy ، Tina.t.t ، ♥Amirhossin♥ ، shayesteh2012 ، narges ، The Ginkel ، FARID.SHOMPET ، _VaMPiRe_ ، رندی ارتون ، atena1
آگهی
عجب ادم احمقی بوده ها من میگم این عشق چیز خیلی مزخرفی کسی باور نمی کنه عشق همه چی میاره غیر از خوشبختیDodgy الحمدالله من تاحالا عاشق نشدم و نمی شم چون وجود خارجی نداره عشق فقط یک کلمه ایه که انسان ها برای توصیف این احساس مسخره اختراع کردنConfused
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست...
پس انقدر سیر بخند که غم از رو برود...
پاسخ
 سپاس شده توسط narges
زرشک. اخه من نمیدونم این دخترا چین که پسرا واسشون بال بال میزنن چرا اونا حاظر نیستن واسه پسرا خودشو بکشن ؟ جوابش یکیه اونا ادمن و بعضی پسرا مجنون Angry حالم بهم خورد همین جوریه دیگه رو میدیم ما پسرا به اینا پر رو میشن فکر مییکنن از دماغ فیل افتادن اهههههههههههه حالم بهم خورد وحشی دلش اومد ؟Confused
پاسخ
این حق امیر بود ولی اگه نظر منو بخواین به قول المیرا جون عشق وجود خارجی نداره فقط یک کلمه ایه که انسان ها برای توصیف این احساس رو اختراع کردن
البته من باعشق موافقمSleepy ینی هم یه جورایی اره وهم نهBlushTongue
عجب روزگاریه ، دل ماله منه ، تو سینه ی منه ، اما واسه تو می تپه !
خاطره را به دست قلبم می سپارم که با تپش آن هر لحظه به یاد تو باشمBlush:Laie_23:
پاسخ
 سپاس شده توسط The Ginkel
خدایا یه همچین ادمایی رو شفا بدهAngel
پاسخ
________
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اطلاعیه یکی از مدارس در مورد زمان اعلام نتایج امتحانات نهایی پایه دهم و یازدهم
  اخبار جدید در مورد برنامه امتحانات نهایی
Shocked خواستگاری بیش از 200 نفر از این دختر زیبا!
  ازدواج اجباری دختر 9 ساله با سگ!
  مادری که دختر 11 ساله اش را اجاره می دهد
  چشمهای خاص دختر ایلامی زیبا ( عکس)
  همه چیز در مورد تزریق چربی و توصیه های مهم درمورد آن
  عروس شدن یک دختر کم سن و سال(عکس)
  دختر پشمالو معروف به دختر‌ گربه ای (عکس)
  عاقبت عکس گرفتن از روح دختر بچه (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان