شما هروقت که هوس میکنید میتوانید در عرض 3 دقیقه یک کیک کوچک دو نفره در یک فنجان بزرگ مخصوص قهوه در ماکرویو درست کنید.
برای پختن این کیک ساده و سریع به مواد زیر احتیاج دارید :
4 قاشق غذا خوری آرد
4 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری شیر
3 قاشق غذاخوری روغن
نصف قاشق چایخوری بیکینگ پادر
اگر بخواهید میتوانید این کیک را بدون کاکائو درست کنید یا به آن وانیل بزنید و یا گردوی خورد شده و کشمش به مایه کیک اضافه کنید این قسمت بستگی به میل و سلیقه شخصی شما دارد که دوست دارید چه نوع کیکی درست کنید .
طرز درست کردن کیک :
1- درون فنجان را با روغن چرب کنید .
2- اول مواد خشک مثل آرد شکر کاکائو و بیکینگ پادر را درون فنجان بریزید .
3- سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید .
4- پس از آن مواد غیر خشک مثل شیر روغن و وانیل را درون فنجان بریزید .
5- حالا با یک قاشق همه مواد درون فنجان را خوب با هم مخلوط کنید .
6- فنجان را به مدت 3 دقیقه درون ماکرویو بگذارید .
7- در اواخر 3 دقیقه مشاهده میکنید که کیک پف کرده و بالا میاید .
8- بعد از پایان 3 دقیقه با یک دستگیره فنجان را بیرون بیاورید .
9- کیک پخته شده را از درون فنجان بیرون آورده و با چاقو آنرا به قطعات مساوی ببرید .
10- میتوانید این کیک را با بستنی یا میوه سرو کنید .
کیک بستنی شکلات و کارامل
آپلود عکس
یه دسر خوشمزه! سنگین و پر کالری! اما خب بعضی وقتا میشه ازش لذت برد، کیک بستنی انواع مختلف داره! در واقع یه ایده برای سرو بستنی هستش!
مواد لازم:
رولت خامه ای خوشمزه!
بستنی شکلاتی یا کاراملی بی نظیر!
شکلات تلخ مرغوب!
دلسه دلچه ی دلچسب!
گردوی مقوی
بسته به تعداد یه کاسه برمیداریم و توش یه سلفون پهن میکنیم و تمام دیواره و کف رو رولت میچینیمف کمی فشرده بهم که لاشون زیاد باز نباشه!
بستنی رو با گردوی خورد شده اما له نشده! و شکلات رنده شده و 2 قاشق دلسه دلچه مخلوط میکنیم و روی رولت ها میریزیم
سلفون رو روی بستنی میندازیم و جمع میکنیم تا توی فریزر بو نگیره! کاسه رو برای 4 ساعت میذاریم فریزر تا خوب سفت بشه!
برای سرو روی ظرفمون برمیگردونیم و سلفون رو از روش جدا میکنیم
روش رو دلسه میریزیم اما نه اونقدر که شیرینیش دل رو بزنه! میتونین دلسه رو با کمی خامه مخلوط کنین تا شیرینیش کم بشه
روش شکلات رنده میکنیم و با کله میپریم توش! یامی
* برای کیک بستنی کیک های اسفنجی و رولت مناسبه چون توی فریزر یخ نمیزنه و سفت نمیشه!
* کیک بستنی رو از فریزر که درآوردین بعد از 5 دقیقه سرو کنین تا ازون سردی زیاد بیوفته!
*همیشه چند ساعت بذارین توی فریزر بمونه تا بستنیش خوب بگیره و شل نباشه!
امیدوارم خوشتون اومده باشه.اگه بازم خواستین بگین
برای پختن این کیک ساده و سریع به مواد زیر احتیاج دارید :
4 قاشق غذا خوری آرد
4 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری شیر
3 قاشق غذاخوری روغن
نصف قاشق چایخوری بیکینگ پادر
اگر بخواهید میتوانید این کیک را بدون کاکائو درست کنید یا به آن وانیل بزنید و یا گردوی خورد شده و کشمش به مایه کیک اضافه کنید این قسمت بستگی به میل و سلیقه شخصی شما دارد که دوست دارید چه نوع کیکی درست کنید .
طرز درست کردن کیک :
1- درون فنجان را با روغن چرب کنید .
2- اول مواد خشک مثل آرد شکر کاکائو و بیکینگ پادر را درون فنجان بریزید .
3- سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید .
4- پس از آن مواد غیر خشک مثل شیر روغن و وانیل را درون فنجان بریزید .
5- حالا با یک قاشق همه مواد درون فنجان را خوب با هم مخلوط کنید .
6- فنجان را به مدت 3 دقیقه درون ماکرویو بگذارید .
7- در اواخر 3 دقیقه مشاهده میکنید که کیک پف کرده و بالا میاید .
8- بعد از پایان 3 دقیقه با یک دستگیره فنجان را بیرون بیاورید .
9- کیک پخته شده را از درون فنجان بیرون آورده و با چاقو آنرا به قطعات مساوی ببرید .
10- میتوانید این کیک را با بستنی یا میوه سرو کنید .
کیک بستنی شکلات و کارامل
آپلود عکس
یه دسر خوشمزه! سنگین و پر کالری! اما خب بعضی وقتا میشه ازش لذت برد، کیک بستنی انواع مختلف داره! در واقع یه ایده برای سرو بستنی هستش!
مواد لازم:
رولت خامه ای خوشمزه!
بستنی شکلاتی یا کاراملی بی نظیر!
شکلات تلخ مرغوب!
دلسه دلچه ی دلچسب!
گردوی مقوی
بسته به تعداد یه کاسه برمیداریم و توش یه سلفون پهن میکنیم و تمام دیواره و کف رو رولت میچینیمف کمی فشرده بهم که لاشون زیاد باز نباشه!
بستنی رو با گردوی خورد شده اما له نشده! و شکلات رنده شده و 2 قاشق دلسه دلچه مخلوط میکنیم و روی رولت ها میریزیم
سلفون رو روی بستنی میندازیم و جمع میکنیم تا توی فریزر بو نگیره! کاسه رو برای 4 ساعت میذاریم فریزر تا خوب سفت بشه!
برای سرو روی ظرفمون برمیگردونیم و سلفون رو از روش جدا میکنیم
روش رو دلسه میریزیم اما نه اونقدر که شیرینیش دل رو بزنه! میتونین دلسه رو با کمی خامه مخلوط کنین تا شیرینیش کم بشه
روش شکلات رنده میکنیم و با کله میپریم توش! یامی
* برای کیک بستنی کیک های اسفنجی و رولت مناسبه چون توی فریزر یخ نمیزنه و سفت نمیشه!
* کیک بستنی رو از فریزر که درآوردین بعد از 5 دقیقه سرو کنین تا ازون سردی زیاد بیوفته!
*همیشه چند ساعت بذارین توی فریزر بمونه تا بستنیش خوب بگیره و شل نباشه!
امیدوارم خوشتون اومده باشه.اگه بازم خواستین بگین