امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سیگار1

كنت4 از همه سالم تره دادا.اسي سبز هم ببخشيدا واسه تازه كاراست. ماربرو فيلتر پلاس كه اگه باشه ديگه ـخرشه
پاسخ
آگهی
(13-04-2013، 11:08)sohrabe khaste نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كنت4 از همه سالم تره دادا.اسي سبز هم ببخشيدا واسه تازه كاراست. ماربرو فيلتر پلاس كه اگه باشه ديگه ـخرشه

داداش اسی مست میکنه یه خاصیت الکلی دارهBig Grin
کنت هم خوبه
ماربرو هم مهشرهBig Grin

(13-04-2013، 10:32)red eye نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2013، 5:36)قاتل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیگار رو دوست دارم یه بار امتحان کنم اما نه بیشترConfusedConfused

این عجیب ترین مضوع یا تاپیکی که من دیدم.....Exclamation

guard هیچوق وقتی خودت دستات الوده شدهBlush به چیزی کس دیگرو پند و اندرز نده...
وقتی ترک کردی شاید ولی حالا ن ، اصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​لا نصیحت نکن چون کافیه بگه اول خودتو جم کن :cool:...
غزل به نظرم تا وقتی یه دلیل یا یه غمه سنگین و وحشت ناک سمتت نیومده بش دست نز چون واقعا اعتیاد داره...
حرفت درست ولی بعضیا نباید بکشنBig Grin
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ
چند سالته guard
پاسخ
(13-04-2013، 11:21)sohrabe khaste نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند سالته guard

دیگه پیر شدیم 18Big Grinتو؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ
پس همون اسي سبزو بكش من 24 .سوال داشتي درخدمتيم فعلا باي
پاسخ
(13-04-2013، 11:25)sohrabe khaste نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس همون اسي سبزو بكش من 24 .سوال داشتي درخدمتيم فعلا باي

Big Grinبزرگی به عقل است نه به سنBig Grinجانم تو سوالی داشتی در خدمتیم بدرود
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: