به جرات میتوان گفت اگر در گوگل میلیون ها سایت عجیب و ترسناک و رازآلود وجود داشته باشد ، سایت : sentimentalcorp.org جز ده سایت عجیبی است که نه تنها به خوبی برنامه نویسی شده ، به خوبی مطالب کنار هم جمع شده ، بلکه به خوبی هم شمارا گیج میکند و میترساند. این سایت یکی از رازالود ترین و عجیب ترین سایت هاییست که امکان ندارد منظور دقیق آن را متوجه شوید . روی هرچیزی که در این سایت وجود دارد کلیک کنید ، وارد یک قسمت ناشناخته و عجیب میشوید که در آن قسمت هزاران فایل صوتی وجود دارد که با زدن روی آن فایل ها وارد یک قسمت دیگری میشوید که اصلا شبیه قسمت قبل نیست . ترسناک ترین سایت های دنیا
بیش از هزار فاصل صوتی ترسناک و عجیب وجود دارد که معنی عجیبی پشت آنها پنهان است . این سایت در کمال ناباوری و در عین سادگی و راحتی ، بسیار بسیار غنی و پر است و شاید بالای ۲ هزار فاصل صوتی و تصویری را درون خود نگه داشته است .
این سایت چندین سال است که دیگر پست جدیدی در خود آپلود نمیکند ، هیچکس از نویسنده و ادمین این سایت خبر ندارد و اورا نمیشناسد .
این سایت با این حجم از اطلاعات مطمعنا مقصود و پیام بزرگی درون خود دارد ، زیرا اگر دلیل و منطقی پشت این سایت نباشد ، باید سازنده این سایت را یک بیمار روانی معرفی کنیم زیرا امکان ندارد یک شخص از روی بیکاری و یا سرگرمی سایتی به این قدرت و به این حجم بسازد و درونش را پر از فایل های صوتی ۳۰ دقیقه ای قرار دهد .
دیدن این سایت برای اشخاصی که حساس هستند و به راحتی میترسند توصیه نمیشود .
هشدار
من قبلا به این سایت رفته بودم و توش روی یه کلیپی زدم
متاسفانه کلیپ واقعی و خیلی وحشتناک بود
جوری که هنوزم از ذهنم پاک نمیشه و پشیمونم
اصلا توصیه نمیکنم برین توش ولی اگه دلیل خاصی دارین برای دیدن این سایت میتونین ببینید
بیش از هزار فاصل صوتی ترسناک و عجیب وجود دارد که معنی عجیبی پشت آنها پنهان است . این سایت در کمال ناباوری و در عین سادگی و راحتی ، بسیار بسیار غنی و پر است و شاید بالای ۲ هزار فاصل صوتی و تصویری را درون خود نگه داشته است .
این سایت چندین سال است که دیگر پست جدیدی در خود آپلود نمیکند ، هیچکس از نویسنده و ادمین این سایت خبر ندارد و اورا نمیشناسد .
این سایت با این حجم از اطلاعات مطمعنا مقصود و پیام بزرگی درون خود دارد ، زیرا اگر دلیل و منطقی پشت این سایت نباشد ، باید سازنده این سایت را یک بیمار روانی معرفی کنیم زیرا امکان ندارد یک شخص از روی بیکاری و یا سرگرمی سایتی به این قدرت و به این حجم بسازد و درونش را پر از فایل های صوتی ۳۰ دقیقه ای قرار دهد .
دیدن این سایت برای اشخاصی که حساس هستند و به راحتی میترسند توصیه نمیشود .
هشدار
من قبلا به این سایت رفته بودم و توش روی یه کلیپی زدم
متاسفانه کلیپ واقعی و خیلی وحشتناک بود
جوری که هنوزم از ذهنم پاک نمیشه و پشیمونم
اصلا توصیه نمیکنم برین توش ولی اگه دلیل خاصی دارین برای دیدن این سایت میتونین ببینید