06-03-2021، 21:31
مواد لازم برای گوژر، فینگر فود فرانسوی:
کره:60 گرم
آرد:180 گرم
تخم مرغ:4 عدد
آب" 250 میلی لیتر
نمک:1 قاشق چایخوری
پنیر رنده شده:150 گرم
طرز تهیه فینگرفود گوژر فرانسوی:
ابتدا آب، کره و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کره آب شود. در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و آرد را به صورت یکدفعه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر درست شود. قابلمه را مجدد روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا خمیر کمی تفت بخورد. زمانی که احساس کردید خمیر شروع به ته گرفتن کرد آن را از روی حرارت بردارید و به یک ظرف دیگر منتقل کنید تا کمی خنک شود. در این مرحله تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و خمیر را مخلوط کنید تا یکدست شود.
در مرحله آخر پنیر را به خمیر افزوده و مخلوط کنید، سپس آن را به شکل گلوله های یکدست درست کرده و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید با فاصله از هم بچینید. روی خمیرها کمی پنیر بریزید و به فری که از قبل گرم شده منتقل کنید.
فینگرفود فرانسوی
بعد از اینکه گوژرها پف کردند دمای فر را کاهش داده و اجازه دهید تا سطح آن ها طلایی شود.
نکته :می توانید به خمیر گوژر کنجد و یا سبزیجات معطر خشک هم اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد فینگر فود گوژر
فینگر فود گوژر جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
فینگر فود گوژر را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .