22-09-2020، 22:14
سیب زمینی تنوری شکم پر یک غذای بسیار راحت و خوشمزه است که به سادگی در خانه میتوانید آن را تهیه کنید و از آن لذت ببرید. در پخت این غذا از پنیر بلوچیز استفاده کردهایم. پنیر بلوچیز نوعی پنیر فرانسوی است که از نظر طعم و بافت مانند پنیر خیکی و کوزهای کشورمان است. این پنیر به دلیل رگههای آبی که در بافت آن وجود دارد به پنیر رگه آبی نیز معروف است که این رگههای آبی در اثر تزریق نوعی کپک مفید خوراکی به نام پنی سیلیوم راکفورتی ایجاد میشود. غذاهایی مانند لازانیا، پیتزا و سیب زمینی تنوری با استفاده از بلوچیز طعم بهتری پیدا میکنند. به علاوه از این پنیر برای تهیه انواع سسها، ساندویچها، دسرها و غذاهای حاوی گوشت استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر
سیب زمینی چهار عدد.
ژامبون نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم.
جعفری یک قاشق سوپخوری.
سس مایونز دو قاشق سوپخوری.
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم.
آب لیمو ترش تازه یک قاشق سوپخوری.
سیر یک حبه.
گوجه فرنگی یک عدد.
زیتون دو قاشق سوپخوری.
قارچ چهار عدد.
پنیر بلوچیز ۱۰۰ گرم.
طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر
دور سیب زمینیها را با فویل آلمینیومی بپوشانید و به مدت تقریبا یک ساعت در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کردهاید، قرار دهید تا بپزد (یا به مدت ۳۰ دقیقه در منقل زغالی بپزید)
پس از این مدت، سیب زمینی را از فر خارج کنید و فویل را از آن جدا کنید سپس سر سیب زمینیها را برش بزنید. به وسیله قاشق، داخل سیب زمینی را کمی خالی کنید تا به شکل کاسه در بیاید.
در ظرفی، گوشت سیب زمینی، ژامبون، جعفری، سس مایونز، مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو ترش تازه و سیر را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید سپس کاسه سیب زمینیها را با مخلوط ژامبون پر کنید.
روی سیب زمینیها، گوجه فرنگی، روغن زیتون و قارچ بچینید سپس پنیر بلوچیز کاله را روی آنها پخش و آن را سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر
سیب زمینی چهار عدد.
ژامبون نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم.
جعفری یک قاشق سوپخوری.
سس مایونز دو قاشق سوپخوری.
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم.
آب لیمو ترش تازه یک قاشق سوپخوری.
سیر یک حبه.
گوجه فرنگی یک عدد.
زیتون دو قاشق سوپخوری.
قارچ چهار عدد.
پنیر بلوچیز ۱۰۰ گرم.
طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر
دور سیب زمینیها را با فویل آلمینیومی بپوشانید و به مدت تقریبا یک ساعت در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کردهاید، قرار دهید تا بپزد (یا به مدت ۳۰ دقیقه در منقل زغالی بپزید)
پس از این مدت، سیب زمینی را از فر خارج کنید و فویل را از آن جدا کنید سپس سر سیب زمینیها را برش بزنید. به وسیله قاشق، داخل سیب زمینی را کمی خالی کنید تا به شکل کاسه در بیاید.
در ظرفی، گوشت سیب زمینی، ژامبون، جعفری، سس مایونز، مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو ترش تازه و سیر را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید سپس کاسه سیب زمینیها را با مخلوط ژامبون پر کنید.
روی سیب زمینیها، گوجه فرنگی، روغن زیتون و قارچ بچینید سپس پنیر بلوچیز کاله را روی آنها پخش و آن را سرو کنید.