۱.
خاله عزیزم، هرگز با مادر برایم فرقی نداشتهای. من نیز به همان قدر بزرگ، سالروز میلادت را تبریک میگویم.
۲.
خاله عزیزم تولدت مبارک. هزاران سال زنده و پاینده باشی.
۳.
برای آن که سالروز میلاد تو را تبریک بگویم، به هزاران ستاره نیاز دارم تا این خیابان طولانی را چراغانی کنند. اما در این شب بیستاره، با ستارههای قلبم تولدت را چراغانی میکنم، خاله عزیزتر از جانم.
پیام تبریک تولد خاله
۴.
نام خاله مانند نام مادر باشکوه و ماندگار است. تولد تو را با همین نام و یاد تبریک میگویم.
۵.
خاطرات کودکی من از تو خاله خوبم، سرشار از مهربانی و زیباییست. روز تولدت مبارک و قلبت جاودانه باد.
۶.
خاله مهربانم از این که در کنارم هستی و همیشه عطر مهربانیات را احساس میکنم، بسیار خوشحالم. تولدت مبارک و زادروزت خجسته باد.
همچنین بخوانید: ۲۵ متن تبریک تولد خواهرزاده
۷.
خاله عزیزم تولدت مبارک و سالهای عمرت پربرکت باد.
۸.
تولدت مبارک خاله خوبم و روزگارت هر روز بهتر و شادتر از دیروز!
۹.
خاله مهربان و فداکارم، دستهای تو مانند دستهای مادر، در این سالها سایبان من بوده است. به اندازه لحظه لحظه سالهایی که گذشت، سالروز میلادت مبارک.
۱۰.
تولدت مبارک خاله خوبم. امیدوارم سالهای سال تندرست و شاداب در کنار ما باشی.
پیام تبریک تولد خاله
۱۱.
خاله جان؛ همراه و همدل همیشگی، تولدت مبارک و عمرت پربار و پر ز نیکویی باد.
۱۲.
بهترین خاله دنیا و بهترین سایه مادر، تولدت مبارک!
۱۳.
خاله عزیزم، تولدت مبارک و آسمانهای شبهایت همیشه پرستاره!
۱۴.
چه کسی گفته است که نشانی میان خاله و مادر تفاوت دارد؟ خاله عزیزم تولدت به میزان تولد هزار مادر، مبارک و پر از شادی باد.
۱۵.
مهربانترین خاله دنیا، به اندازه هفت آسمان دوستت دارم و تولدت را تبریک میگویم.
خاله عزیزم، هرگز با مادر برایم فرقی نداشتهای. من نیز به همان قدر بزرگ، سالروز میلادت را تبریک میگویم.
۲.
خاله عزیزم تولدت مبارک. هزاران سال زنده و پاینده باشی.
۳.
برای آن که سالروز میلاد تو را تبریک بگویم، به هزاران ستاره نیاز دارم تا این خیابان طولانی را چراغانی کنند. اما در این شب بیستاره، با ستارههای قلبم تولدت را چراغانی میکنم، خاله عزیزتر از جانم.
پیام تبریک تولد خاله
۴.
نام خاله مانند نام مادر باشکوه و ماندگار است. تولد تو را با همین نام و یاد تبریک میگویم.
۵.
خاطرات کودکی من از تو خاله خوبم، سرشار از مهربانی و زیباییست. روز تولدت مبارک و قلبت جاودانه باد.
۶.
خاله مهربانم از این که در کنارم هستی و همیشه عطر مهربانیات را احساس میکنم، بسیار خوشحالم. تولدت مبارک و زادروزت خجسته باد.
همچنین بخوانید: ۲۵ متن تبریک تولد خواهرزاده
۷.
خاله عزیزم تولدت مبارک و سالهای عمرت پربرکت باد.
۸.
تولدت مبارک خاله خوبم و روزگارت هر روز بهتر و شادتر از دیروز!
۹.
خاله مهربان و فداکارم، دستهای تو مانند دستهای مادر، در این سالها سایبان من بوده است. به اندازه لحظه لحظه سالهایی که گذشت، سالروز میلادت مبارک.
۱۰.
تولدت مبارک خاله خوبم. امیدوارم سالهای سال تندرست و شاداب در کنار ما باشی.
پیام تبریک تولد خاله
۱۱.
خاله جان؛ همراه و همدل همیشگی، تولدت مبارک و عمرت پربار و پر ز نیکویی باد.
۱۲.
بهترین خاله دنیا و بهترین سایه مادر، تولدت مبارک!
۱۳.
خاله عزیزم، تولدت مبارک و آسمانهای شبهایت همیشه پرستاره!
۱۴.
چه کسی گفته است که نشانی میان خاله و مادر تفاوت دارد؟ خاله عزیزم تولدت به میزان تولد هزار مادر، مبارک و پر از شادی باد.
۱۵.
مهربانترین خاله دنیا، به اندازه هفت آسمان دوستت دارم و تولدت را تبریک میگویم.