مواد لازم :
طرز تهیه :
۱- یک بسته بیسکویت پتی بور را کاملا خرد کنید تا به شکل پودر درآید. برای این کار می توانید از مخلوط کن استفاده کنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا بیسکویت ها حالت منسجم پیدا کنند.
۴- موزها را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال خوب له کنید تا پوره شود. بعد از آن که مایع چیز کیک خنک شد، آن را داخل کاسه ی موزها بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس پنیر خامه ای زده شده (پنیر ماسکارپونه) را به آن ها اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.
۵- فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد را روی بیسکویت های پتی بور خرد شده داخل قالب کمربندی بریزید و آن را داخل فر گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.
۶- چیز کیک شما آماده است. می توانید روی آن را با خامه قنادی زده شده تزیین کنید.
- بیسکویت پتی بور 1 بسته
- کره آب شده 1/2 پیمانه
- موز 3 عدد
- زرده تخم مرغ 4 عدد
- شیر 2 پیمانه
- شکر 1/2 پیمانه
- نشاسته ذرت 1/4 پیمانه
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
- کره 2 قاشق سوپ خوری
- عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
- پنیر ماسکارپونه 1 بسته
طرز تهیه :
۱- یک بسته بیسکویت پتی بور را کاملا خرد کنید تا به شکل پودر درآید. برای این کار می توانید از مخلوط کن استفاده کنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا بیسکویت ها حالت منسجم پیدا کنند.
۲- بیسکویت ها را کف قالب کمربندی بریزید. به طوری که تمام سطح آن را بپوشاند. با دست بیسکویت ها را فشار دهید تا کف قالب سفت شوند.
۳- زرده های تخم مرغ را داخل قابلمه بریزید، به آن شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. به مواد شکر، نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایع یکدستی به دست آید. در آخر کره و عصاره وانیل را به سایر مواد اضافه کنید. مجددا مواد را هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
۴- موزها را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال خوب له کنید تا پوره شود. بعد از آن که مایع چیز کیک خنک شد، آن را داخل کاسه ی موزها بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس پنیر خامه ای زده شده (پنیر ماسکارپونه) را به آن ها اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.
۵- فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد را روی بیسکویت های پتی بور خرد شده داخل قالب کمربندی بریزید و آن را داخل فر گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.
۶- چیز کیک شما آماده است. می توانید روی آن را با خامه قنادی زده شده تزیین کنید.