موضوعها: 564
سپاس ها 4562
سپاس شده 4434 بار در 2544 ارسال
حالت من: هیچ کدام
چندتا دوست دختر داشتی؟
نظرت در مورد من؟
تایپ مورد علاقت؟
بنظرت من خیلی خوشحالم؟
از کدوم مدل ماشین خوشت میاد؟
رنگ مورد علاقت؟
غذای مورد علاقت؟
موضوعها: 36
سپاس ها 7233
سپاس شده 18444 بار در 10243 ارسال
تو زندگی واسه چی تلاش میکنی؟ فهمیدی به چی علاقه داری؟ هدفی داری؟
اگه به دو سال پیش بر میگشتی چیزی رو عوض میکردی؟ نسبت به گذشته پشیمونی داری؟ یا فکر میکنی هر کاری که تو گذشته کردی چیزی که الان هستی رو ساخته و نباید گذشته رو تغییر داد؟
خارج از محیط درس و مدرسه و دانشگاه به چیا علاقه داری؟ چه کارایی خیلی سرگرمت میکنه؟
اگه میزان خوشبختی و بدبختی رو تو مقیاس ۱ تا ۱۰ بررسی کنیم. (۱۰ خوشبخت ترین و ۱ بدبخت ترین) فک میکنی کجای این مقیاسی؟ راضی ای؟
دوس داری رو بقیه تاثیر بذاری و بتونی یه تغییر تو جامعه و دنیا ایجاد کنی؟ اگه اره چه تغییری دوس داری ایجاد کنی؟ فک نمیکنی که ما بیشتر باید تو خودمون تغییر ایجاد کنیم تا بتونیم با محیط وفق پیدا کنیم یا اینکه ما باید خودمون باشیم و محیط رو به اون شکلی که میخوایم تبدیل کنیم؟
بنظرت دنبال لذت های مادی بودن انسان هارو حقیر میکنه؟ آیا نشون دهندهی پوچیه که دنبال پول و اعتبار و سرمایه باشیم؟
آینده روشن رو توی چی میبینی؟ چی باعث میشه که به آینده امیدوار باشی؟ چی باعث میشه صبحا از خواب بیدار شی و روز رو به شب برسونی؟ اگه هیچ اجباری در کار نبود و همه چی دست خودت بود و کاملا آزاد بودی بازم این احساس مسئولیت رو میکردی که زندگیت رو با برنامه جلو ببری؟
موضوعها: 636
سپاس ها 8915
سپاس شده 28327 بار در 10505 ارسال
حالت من:
تو زندگی واسه چی تلاش میکنی؟ فهمیدی به چی علاقه داری؟ هدفی داری؟ حس میکنم الان بازم با این سن برای تعیین هدف زوده ، چون خیلی چیزها هستن باز مانع آدم میشن و این باعث میشه کلا انگیزت رو از دست بدی .. فعلا تنها هدف اتمام درس و اتمام خدمت سربازی هست ..
اگه به دو سال پیش بر میگشتی چیزی رو عوض میکردی؟ نسبت به گذشته پشیمونی داری؟ یا فکر میکنی هر کاری که تو گذشته کردی چیزی که الان هستی رو ساخته و نباید گذشته رو تغییر داد؟ حقیقتا فکر نکنم چیزی باشه که بخوام تغییر بدم ولی به یه سری چیزا دیر دست پیدا کردم که برگردم زودتر انجامشون میدادم
خارج از محیط درس و مدرسه و دانشگاه به چیا علاقه داری؟ چه کارایی خیلی سرگرمت میکنه؟ فیلم و سریال و کتاب گیم
اگه میزان خوشبختی و بدبختی رو تو مقیاس ۱ تا ۱۰ بررسی کنیم. (۱۰ خوشبخت ترین و ۱ بدبخت ترین) فک میکنی کجای این مقیاسی؟ راضی ای؟ ۵ ، نصفش بخاطر خانوادع سالم و بی مشکلم و زندگی آرومم اون نصف دیگشم فعلا بمونه چه نسبت به تلاشم باید بسنجمش
دوس داری رو بقیه تاثیر بذاری و بتونی یه تغییر تو جامعه و دنیا ایجاد کنی؟ اگه اره چه تغییری دوس داری ایجاد کنی؟ فک نمیکنی که ما بیشتر باید تو خودمون تغییر ایجاد کنیم تا بتونیم با محیط وفق پیدا کنیم یا اینکه ما باید خودمون باشیم و محیط رو به اون شکلی که میخوایم تبدیل کنیم؟ اره شاید یکی از آرمان هام اینه ، دوست دارم مردم متمدن باشن ، نیاز نیست چیزی تغییر پیدا کنه ، ما خودمون باشیم(به اصطلاح نون دلمون رو بخوریم) دنیا و طبیعت خودش حقتو بهت میده ، اینو بارها و بارها دیدم وگرنه این همه بی عدالتی بی پاسخ بمونه که این زندگی کلا ارزشی نداره
بنظرت دنبال لذت های مادی بودن انسان هارو حقیر میکنه؟ آیا نشون دهندهی پوچیه که دنبال پول و اعتبار و سرمایه باشیم؟ حقیقتا نه ، پول از اول بوده و تا آخرم خواهد بود ، بخوایم مذهبی بهس نگاه کنیم ، پول خدیجه حضرت محمد رو زنده نگهداشت ، بخوایم فرهنگی ببینیم ادمای فقیر همیشه پرخاشگرترین مردم هستن ، بخوایم پزشکی بگیم ادمای فقیر افسرده تر و بیمارتریم ادما هستن... در کل قدرت حرف اول و آخر پوله
آینده روشن رو توی چی میبینی؟ چی باعث میشه که به آینده امیدوار باشی؟ چی باعث میشه صبحا از خواب بیدار شی و روز رو به شب برسونی؟ اگه هیچ اجباری در کار نبود و همه چی دست خودت بود و کاملا آزاد بودی بازم این احساس مسئولیت رو میکردی که زندگیت رو با برنامه جلو ببری؟ آینده روشن رو تو زندگی آروم با بهترین امکانات ، امکاناتی که حقم باشه و هرشب بهش فکر میکنم...
فال حافظ باعث میشه هر شب امیدوار باشم
شب و روز رسوندم خب که کلی برنامه پشتشه صبح تا شب همش تمرین و یادگیری...
الانم هیچ اجباری نیست
میتونم همه چیو ول کنم و فقط به درس دانشگاه بسنده کنم یا کلا همینم بیخیال بشم ..
موضوعها: 52
سپاس ها 20693
سپاس شده 15359 بار در 7853 ارسال
20-12-2021، 11:55
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-12-2021، 11:55، توسط Mohlek.)
سلام داداشی
اگه قرار باشه همین امروز از فلش بری ؛ مدیریت رو دست کی میدی ؟ ( البته به جز من v: )
کیا اینجا واست خیلی دردسر درست کردن ؟
فک میکنی ناشناسایی که بت فرستاده میشه کار کیا باشه ؟
دوس داری بری آینده رو ببینی با گذشترو ؟
وقتی تو بچگی ازت میپرسیدن " بزرگ شدی میخوای چیکاره شی ؟ " چی جواب میدادی ؟
تا الان شده خیلی بخوای حسادت کنی ب کسی؟