09-06-2019، 13:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-06-2019، 13:13، توسط yesoaldaaram.)
سلام دوستان . . مطمئنم که خیلی از شما ها هم مثل من بدبخت هستین و توی فک و فامیل یا در و همسایه و افراد غریبه عاشق یه نفر شدین و درواقع بهش علاقه مند شدین . . به احتمال زیاد خیلیاتون مثل خود بنده خجالتی هستین و تا طرفو میبینین دست و پاتونو گم میکنین و حتی بعضی وقتا بدجوری گند میزنین خب من خودمم اینطوریم و اون طرفو واقعا دوست دارم . . الانم میخوام ببینم چجوری میشه سر صحبت رو با افرادی که بهشون علاقه داریم باز کنیم و یک گفتگو خوب داشته باشیم . . حالا چه با یک پسر و یا یک دختر . . لطفا نظرات و فکر ها و ایده هایی که توی سرتون دارین را بیاین اینجا با هم در میون بزاریم ببینیم آخرش یک روش خوب پیدا میکنیم و یا نه . . یا حداقل ببینیم شما ها از چه روش هایی استفاده میکنید واسه بردن دل طرف مثلا من توی خیلی از سایتا خوندم که دیگه بحث درمورد آب و هوا و اینطورچیزا قدیمی شده و دختر و پسرای باهوش الان صددردصد همون اول که بحثو با این موضوعات باز کنین میفهمن موضوع چیه و دیگه همه چی خراب میشه ولی مثلا بجای اون نوشته بود دقت کنید که مثلا چه خصوصیاتی توی اون طرف مقابلتون هست که میتونین درموردش با اون بحث کنین یا مثلا اگه اون ساعتی که توی دستشه قشنگه بیاین ازش بپرسین این ساعتو از کجا خردی یا چند خریدی خیلی قشنگه تا اونم بیاد برای شما توضیح بده و سر صحبت باز شه آخرش اینو بگم که من خودم پسرم و خیلی دیوونه وار عاشق یه دختر شدم که واقعا نمیدونم سر صحبتو چجوری باهاش باز کنم و کم کم بهش ابراز علاقه کنم . . میخوام از متخصصان این عرصه بپرسم که این روش هایی که گفتم کافیه یا اگه نیست خودشون چه روش هایی رو انجام میدن . . لطفا بیاین این تاپیک رو همینجوری ادامه بدیم و تبادل نظر کنین تا شاید خیلی از دوستانی که خیلی وقته دنبال همچین وپموضویی هستن یه سرنخ هایی براشون روشن شه شاید کمکشون کنه . . از جمله خود من من مخصوصا از دخترای عزیز این انجمن هم میخوام که نظر بدن که خودشون دوست دارن سر صحبت باهاشون چجوری باز بشه
آقا پر حرفی بسه . . دیگه START =========> ببینم چه میکنین
آقا پر حرفی بسه . . دیگه START =========> ببینم چه میکنین