21-02-2019، 13:02
نویسنده کتاب «چگونه نمیریم» میگوید: تنها امیدم این است که با این کتاب حسهایی را که آدمها فراموش کردهاند، به آنها هدیه بدهم، حسهایی که در روزمرگی و زندگی در شهرهای شلوغ از یاد میرود.
نادیا شهمهر درباره کتاب تازه متشرشده خود با نام «چگونه نمیریم: یادداشتهایی در ستایش زندگی» به ایسنا، گفت: در اینستاگرامم نقدی بر کتاب آقای مصطفی مستور نوشته بودم، ایشان هم این نقد و سایر یادداشتهایم را خواند و بر اساس یکی از نوشتههایم شروع به نوشتن رمانش که درباره مشکلات زنان در ایران است، کرد. آقای مستور خواستند تا نوشتههایم را چاپ کنم. کتاب را برای نشر چشمه فرستادم و آنها هم آن را چاپ کردند.او در ادامه اظهار کرد: این کتاب که ۸۱ صفحه است شامل ۴۰ یادداشت کوتاه در ستایش زندگی است؛ این یادداشتها نه دقیقاً بیربط هستند و نه ارتباط مستقیمی با هم دارند. درباره جنبههای مختلف زندگی هستند، چیزهایی که انسان در طول زندگی با آنها روبهرو میشود و احساساتی که هر کس به نوعی آنها را تجربه میکند و شاید احساساتی که در زندگی شلوغمان به فراموشی میسپاریم.
شهمهر همچنین درباره چگونگی شروع نوشتنش گفت: نوشتن را قبل از اینکه بخوانم و بنویسم با نقاشیهایی که میکشیدم و پدرم به عنوان کتاب داستان از من میخرید، شروع کردم. زمانی که دانشآموز بودم برای چلچراغ و کیهان مینوشتم. در ۱۳-۱۴ سالگی برنده نوشته برتر شدم و از دست آقای هوشنگ مرادی کرمانی جایزه گرفتم. در دورهای به دلیل زندگی در خارج از کشور، نوشتن را کنار گذاشتم و بعد در فضای مجازی شروع به نوشتن کردم که مورد توجه دوستانم قرار گرفت. بعد هم آقای مستور لطف کردند و نوشتههایم را خواندند. برای مجله زنان هم چند مقاله نوشتهام که آخرین مقالهام در شماره دیماه چاپ شد، اما «چگونه نمیریم» اولین کتاب من است.
«چگونه نمیریم: یادداشتهایی در ستایش زندگی» با قیمت ۱۰ هزار تومان منتشر شده است.