10-01-2019، 11:04
پنکیک کلاسیک که ترکیبی از شیر، تخم مرغ، آرد و
بکینگ پودره رو همه میشناسیم. اما امروز طرزتهیه
یک پنکیک متفاوت، خوشمزه با جو دوسر پرک و
تمشک رو با هم می بینیم که می تونه انرژی زیادی
رو برای یک صبحانه کامل بهمون منتقل کنه.
مواد لازم :
- آرد 1 و نیم فنجان
- پرک جو دوسر سه چهارم فنجان
- بکینگ پودر 2 و نیم فنجان
- شکر 1 ق غ
- نمک یک چهارم ق چ
- شیر 1 و نیم فنجان
- تخم مرغ بزرگ 1 عدد
- کره نرم ذوب شده 2 ق غ
- پوره تمشک ( میتوانید پوره توت فرنگی را جایگزین کنید ) 1 فنجان
- سیروپ افرا یا عسل برای سرو
طرز تهیه پنکیک جو دوسر و تمشک
آرد ، جو دوسر ، بکینگ پودر ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید .
شیر ، تخم مرغ و کره ذوب شده را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید در حدی که ترکیب شوند . پوره تمشک را هم اضافه کرده و با خمیر مخلوط نمایید .
یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به پایین بگذارید و با قلم مو کفش را چرب کنید و به مقدار یک چهارم فنجان از خمی را داخل تابه که داغ شده بریزید و روی پنکیک که شروع به حباب زدن کرد آن را برگردانده و اجازه دهید روی دیگرش هم 1 – 2 دقیقه بپزد .
پنکیک ها را با سیروپ افرا و مقداری پوره تمشک سرو نمایید .
نکات تکمیلی در مورد پنکیک جو دوسر و تمشک
پنکیک جو دوسر و تمشک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد .
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
پنکیک جو دوسر و تمشک را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .