امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ماکارونی با سویا :)

#1
Smile 
طرز تهیه ماکارونی با سویا :) 1

سویا دارای نوعی پروتئین می باشد که برای یائسگی
بسیار مفید می باشد و می تواند مقدار آن را در
ماکارونی با سویای خود بیشتر نمایید.

مواد لازم :
  • سویای دانه ریز  1 پیمانه
  • سس گوجه فرنگی       2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • جوانه ماش 1 پیمانه
  • آب لیمو       1 قاشق غذاخوری
  • سیر         2 تا 3 حبه
  • پیاز درشت  1 عدد 
  • روغن زیتون       2 تا 3 قاشق غذاخوری 
  • فلفل دلمه ای متوسط    1 عدد 
  • کاری، فلفل، زردچوبه و نمک    به اندازه کافی

طرز تهیه ماکارونی با سویا :) 1

طرز تهیه

سویا را با آب ولرم به مدت 15 دقیقه خیس دهید تا نرم شود .بعد آن را آبکش کنید و با فشار دست آب آن را کاملا بکشید.

سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم شود.بعد سویا را داخل روغن بریزید و آن را تفت دهید تا سرخ شود.بعد سس گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید و در سویا تفت دهید. بعد از تفت این مواد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و چند دقیقه ای به تفت دادن مواد ادامه دهید.

در مرحله آخر جوانه ماش را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و حدود 5 دقیقه در تابه را ببندید تا همه مواد کنار هم بپزند و به اصطلاح غذا جا بیفتد.سویای آماده شده را میتوانید با ماکارونی یا برنج دم کشیده مصرف کنید.

طرز تهیه ماکارونی با سویا :) 1

برای قرمز شدن ماکارونی چیکار کنیم ؟

کسانی که میخواهند ماکارونی خود را به رنگ قرمز خوش رنگ در آورند بهتر است که از رب صعنتی استفاده نکند و رب را با پیاز داغ حتما باید تفت دهید تا بتوانید رنگ سرخ ماکارونی را جا بیندازید.
پاسخ
 سپاس شده توسط sober ، DarkLight
آگهی
#2
   هویج متوسط :5 عدد
   برنج ایرانی :5 پیمانه
   شکر :یک پیمانه
   زعفران آب زده :3 قاشق غذاخوری
   نمک :به میزان لازم
   خلال بادام و پسته :جهت تزیین
   مرغ جهت سرو کنار هویج پلو:به میزان نفرات


طرز تهیه هویج پلو:

ابتدا برنج را بشویید و چند ساعتی در آب و نمک خیس دهید. هویج را هم به صورتی خلالی خرد کنید .شکر را در آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

هویج را داخل شربت بریزید و حرارت را کم کنید تا  بپزد . بعد از نرم شدن هویج آن را داخل آبکش بریزید و از شربت جدا کنید.برنج خیس داده شده را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظر به همراه هویج به صورت لایه به لایه پر کنید.

بعد روی حرارت  متوسط قرار دهید تا بخار آن بلند شود بعد حرارت را کم کنید و یک دم کنی روی در قابلمه بگذارید تا برنج حدود یک ساعت دم بکشد.

خلال پسته و بادام  را کمی تفت دهید و بعد از آماده شدن برنج روی آن تزیین کنید و در کنار مرغ رعفرانی پخته شده  سرو کنید.کمی از شربت درست شده را میتوانید برای شیرین تر کردن غذا روی برنج بکشید.

نکات ریز در خوشمزه تر کردن هویج پلو :

در هویج پلو می توانید از گوشت چرخ کرده و یا گوشت تکه ای بره نیز استفاده کنید.
   پوست مرغ را حتما بگیرید و بعدآن را بپزید چون بوی نامطبوعی دارد و باعث می شود در غذا بوی خوبی نداشته باشد.
   هنگام سرو میتوانید مقداری زرشک روی هویج پلو بریزید و برای اینکار باید مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و وقتی روغن داغ شد، زرشک را در آن ریخته و کمی تفت دهید. و چون هویج پلو شیرین است، نیازی به اضافه کردن شکر در زرشک نیست.
   اگر دوست داشته باشید ته دیگتان ، ته چینی باشد، نصف لیوان ماست، مقداری زعفران دم شده، نصف لیوان آب جوش، دو عدد زرده تخم مرغ و 75 گرم روغن را با یکدیگر مخلوط کنید و کف قابلمه بریزید. سپس مقداری برنج روی آن ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید تا کل مایه جذب برنج شود، سپس بقیه برنج را طبق دستور در قابلمه قرار دهید.
   حتما در زمانی که میخواهید هویج پلو را برای مهمانی و یا مجالستان تهیه کنید مطمئن شوید که طعم شیرین آن مطابق  با ذائقه مهمانانتان باشد .
   برای ته دیگ هویج  پلو می توانید از سیب زمینی و نان هم استفاده کنید.
   اگر هویج پلو را با گوشت قرمز تهیه کردید باید زمان پخت بیشتری به آن بدهید. حدود120 دقیقه ،و برای طعم دار کردن گوشت قرمز از سیر ، برگ بو ، زیره سبز ، فلفل قرمز  استفاده کنید.
   برای خلالی کردن هویج میتوانید از رنده درشت نیز استفاده کنید.
   چون در هویج  پلو شیره شکر وجود دارد و این شیره به ته دیگ نیز میرسد، احتمال سوختن ته دیگ آن نسبت به دیگر پلوها بیشتر است.به همین دلیل باید زیر اجاق گاز را خیلی کم کنید یا از شعله پخش کن استفاده کنید. که حدود 45 دقیقه ای زمان برای دم کشیدن آن لازم است.
   شما میتوانید با توجه به ذائقه تان اندازه شکر را در هویج پلو تغییر دهید.
   در صورتی که هویج ها را رنده کردید فقط کمی تفت دهید. اما اگر خلالی خرد کردید باید مغز پخت شود.
   برای خوشرنگ شدن هویج ،حتما پوست هویج را پس از شستن با پوست کن جدا کنید. این کار موجب حفظ ویتامین های آن هم خواهد شد.
   در صورت تمایل می توانید به هویج پلو خلال پرتقال و نارنج اضافه کنید.البته باید تلخی آنها  راگرفته باشید.
    اگر دوست داشتید هویج پلو را شیرین تر میل کنید، در مرحله سوم 4 قاشق غذا خوری شکر به آن اضافه کنید.
   مرغ را میتوانید به صورت ریش ریش در هویج پلو بریزید. و یا از گوشت گوسفندی که به صورت قطعات خورشتی خرد شده اند استفاده کنید.
   بهتر است برای تهیه هویج پلو از هویج فرنگی استفاده کنید، چون رنگ و لعاب بهتری به غذای شما می دهد.
   استفاده از کره یا روغن کرمانشاهی برای خوشمزه تر شدن هویج پلو مناسب تر است.
  Tongue  هویج پلو خوشمزه ما آماده است  Tongue
پاسخ
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، یلدا 86
#3
یه روزی واسم بپز Tongue
پاسخ
 سپاس شده توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان