10-11-2018، 13:16
کامچوری، پوره سیب زمینی هندی است و معمولا در
کنار غذاهای گوشتی سرو می شود اما به تنهایی هم
نوعی غذا محسوب می شود.
مواد لازم برای کامچوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- زنجبیل 1 فاشق چایخوری
- نعنا خشک 1 قاشق غذا خوری
- پودر آویشن 1 قاشق غذاخوری
- ماست چکیده و خامه ای نصف پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- کره 30 گرم
- سیب زمینی 5عدد
- شیر پرجرب به اندازه لازم
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه کامچوری
در ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را می پزیم . آنها را جداگانه پوست کنده و در ظرفی رنده می کنیم . اگر رنده شما ریز باشد بهتر است . کره را در دمای محیط نرم می کنیم سپس به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کرده خوب با هم مخلوط می کنیم .در ظرف مناسبی ماست را ریخته و شیر را به آن اضافه می کنیم این کار را تا زمانی انجام می دهیم فکه ماست و شیر به غلظت خوبی برسند .اگر این مایع شما شل باشد پوره شما را خراب می کند پس در این مرحله خوب دقت می کنیم . ادویه ها به جز فلفل و آویشن و نعنایی را که خوب ساییده ایم را اضافه می کنیم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم . پس از اینمدت و در مرحله سرو فلفل را اضافه می کنیم .
نکات تکمیلی در مورد کامچوری
کامچوری جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کامچوری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .