سلنا هفتۀ پیش یک طومار در اینستای خود منتشر کرده بود که در پایین میبینید. به نظر من اگر سلنا یک کتاب در باب احساساتش منتشر بکند ایدۀ بدی نخواهد بود!
...
سلنا نوشت:
صحبت کردنی یک ساعته از صمیم قلب با کسی که آنها را به حساب کلماتی که بابتش پول پرداخته شده میگذارد کار مشکلی میتواند برای من باشد. [منظور سلنا مصاحبه تازهای با مجله Elle است.] هر چه که بزرگتر میشوم بیشتر مایل میشود که صدایم مالِ خودم باشد. این موضوع کاملاً جدای از فعالیت من در صنعتی است که خیلی پیش از آنکه ما به دنیا آمده باشیم وجود داشته است. مصاحبهای که به تازگی انجام دادم حول سه موضوع میچرخید: فعالیت من با A21] A21 یک سازمان در زمینۀ مبارزه با قاچاق انسان است]؛ مجموعۀ جدید من شرکت کوچ؛ و تعدادی موسیقی جدید.
میدانم که همیشه عدهای وجود دارند که به زندگی شخصی افراد علاقهمند هستند، چرا که ای مشیِ نسل «اجتماعیِ» امروز ماست. من همیشه بابتِ جایگاهی که امروز از آن برخوردارم شاکر بودهام، و همیشه تلاش کردهام که به نحوی فعالیتم را پیش از پیش به دیگران و کارهای عامالمنفعه مرتبط کنم - در عین لذت بردن از فعالیتم در موسیقی، مُد و فیلم، و علاقهام به یادگیری از دنیایی که مشتاقم بیشتر و بیشتر با آن پیوند برقرار کنم.
کلیسا برای من یک چیز خیلی بیشتر شخصی است. همیشه یک سری انگیزههای پنهانی وجود دارد که در پی اطلاعات بیشتر در باب یک چنین موضوعاتی است، و من هم بهخوبی متوجهم که دلیلش چیست. خیلی کم پیش میآید که من اسمی از کلیسا ببرم (و اسمی هم از آن نبردهام)، اما هرگز ابایی از اینکه در باب عقاید و ارزشهایم صحبت کنم ندارم؛ و برای عقاید و ارزشهای هر کس دیگری هم احترام قائلم.
میدانم که وظیفۀ خبرنگاران این است که توجه خواننده را به خودشان جلب کنند، با وجود این، همواره تلاش کردهام آنچه که دربارۀ من عمومی میشود نمایانگر حقیقت من باشد. من فقط قدری کلافه و مأیوسم اما بهندرت شوکه و غافلگیر. شما همگی با احساسات درونی من آشنا هستید؛ نمیتوانم در برابرشان مقاومت کنم. خلاصه اینکه شماری از عکسهای «خودم» از همکاری تازه با کوچ و همچنین فعالیتم همراه با A21 را ارسال میکنم. احساسات حقیقی من. و شاید ترانههای واقعیم را هم که شما به زودی خواهید شنید ویرایش بکنم. [توضیح: سلنا در مصاحبه تازه خود بخشهایی از ترانههای آلبوم جدید را بیان کرده و منظورش این است که شاید برای لو نرفتن آهنگ ها بخشی از آن را تغییر بدهد!]
دوستتان دارم رفقا. برای اطلاع از فعالیتهایی که با A21 میدهم لطفا، لطفا از لینکی که توی بیوی اینستایم قرار گرفته دیدن کنید. و خیلی چیزهای دیگر بهزودی!