06-08-2018، 10:45
بورک یکی از غذاهای معروف ترکیه می باشد که بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشدهمه افراد خانواده بخصوص بچه ها از این خوراک خوشمزه لذت خواهند برد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور تهیه این غذای ترکی محبوب را یاد بگیریم.
مواد لازم برای تهیه بورک پفی :
مواد خمیر
نصف لیوان آرد گندم
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری کره
نصف لیوان آب
یک قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق مربا خوری نمک
۱۵۰ گرم کره
مواد میانی
۲۰۰ گرم پنیر سفید
۱ عدد تخم مرغ
نمک، فلفل سیاه
جعفری خرد شده
برای سرخ کردن بورک روغن مایع آفتابگردان
طرز پخت بورک پفی :
برای تهیه خمیر بورک ابتدا آرد را چند بار از الک رد کنید تا پوک شود. تخم مرغ، کره ذوب شده، آب، سرکه و نمک را به آرد اضافه کرده ورز دهید.خمیر را به دو چانه تقسیم کرده بگذارید بیست دقیقه استراحت کند.روی میز را آرد پاشیده خمیر را بوسیله وردنه باز کنید.
روی خمیر کره نرم شده را مالیده تا کنید.دوباره خمیر را بوسیله وردنه باز کنید. مرحله کره مالی و تا کردن را پنج بار دیگر تکرار کنید.خمیر دوم را هم شبیه اولی آماده کنید. پنیر را بوسیله چنگال خرد کرده به آن جعفری خرد شده (مقدارش به شما بستگی دارد.
من معمولا نصف فنجان اضافه میکنم) تخم مرغ، نمک و فلفل را افزوده خوب مخلوط کنید.خمیر را برای آخرین بار باز کرده بوسیله لیوان قالب زده یک طرف خمیر بوسیله قاشق چایخوری از مواد پنیری ریخته با دقت دو سوی خمیر را هم آورده برای محکم کاری
با پشت چنگال کمی حاشیه خمیر را پرس کنید تا در روغن باز نشود.خمیرها را در روغن داغ سرخ کرده روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه بورک کشیده شود.این خوراک خوش طعم برای جشن تولد ها و میان وعده مدارس بچه ها هم مناسبه.
مواد لازم برای تهیه بورک پفی :
مواد خمیر
نصف لیوان آرد گندم
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری کره
نصف لیوان آب
یک قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق مربا خوری نمک
۱۵۰ گرم کره
مواد میانی
۲۰۰ گرم پنیر سفید
۱ عدد تخم مرغ
نمک، فلفل سیاه
جعفری خرد شده
برای سرخ کردن بورک روغن مایع آفتابگردان
طرز پخت بورک پفی :
برای تهیه خمیر بورک ابتدا آرد را چند بار از الک رد کنید تا پوک شود. تخم مرغ، کره ذوب شده، آب، سرکه و نمک را به آرد اضافه کرده ورز دهید.خمیر را به دو چانه تقسیم کرده بگذارید بیست دقیقه استراحت کند.روی میز را آرد پاشیده خمیر را بوسیله وردنه باز کنید.
روی خمیر کره نرم شده را مالیده تا کنید.دوباره خمیر را بوسیله وردنه باز کنید. مرحله کره مالی و تا کردن را پنج بار دیگر تکرار کنید.خمیر دوم را هم شبیه اولی آماده کنید. پنیر را بوسیله چنگال خرد کرده به آن جعفری خرد شده (مقدارش به شما بستگی دارد.
من معمولا نصف فنجان اضافه میکنم) تخم مرغ، نمک و فلفل را افزوده خوب مخلوط کنید.خمیر را برای آخرین بار باز کرده بوسیله لیوان قالب زده یک طرف خمیر بوسیله قاشق چایخوری از مواد پنیری ریخته با دقت دو سوی خمیر را هم آورده برای محکم کاری
با پشت چنگال کمی حاشیه خمیر را پرس کنید تا در روغن باز نشود.خمیرها را در روغن داغ سرخ کرده روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه بورک کشیده شود.این خوراک خوش طعم برای جشن تولد ها و میان وعده مدارس بچه ها هم مناسبه.