با رعایت چند نکته و مصرف این موادغذایی میتوان سلامت خود را تضمین کرد.
محمدحسین عزیزی متخصص تغذیه با اشاره به این که با تنظیم یک رژیم غذایی مناسب و سالم میتوان کلسترول خون را کاهش داد، اظهار کرد: با یک رژیم غذایی مناسب و سالم میتوان کلسترول خون را کاهش داد و در حقیقت انواع میوهها و سبزیها بهترین گزینه برای کاهش کلسترول است.
وی افزود: میوههایی که فیبر بیشتری دارند تأثیر بیشتری بر کاهش کلسترول دارند. انواع مرکبات، سیب، گلابی، صیفیجات، هویج، خیار، مغز دانههایی مانند گردو، بادام درختی، بادام زمینی و... در کاهش کلسترول خون مؤثرند.
عزیزی تصریح کرد: مصرف روغنهای گیاهی به جای حیوانی، لبنیات به جز کره سرشیر و لبنیات پرچرب، گوشتهای سفید شامل مرغ و ماهی، مصرف کم گوشت قرمز، مصرف نان و برنج و غیره کلسترول خون را پایین میآورد.
این متخصص تغذیه تأکید کرد: مصرف روغن زیتون بهترین گزینه برای کاهش کلسترول خون است. بهتر است به جای روغنهای صنعتی از این روغنها برای طبخ غذا استفاده شود.
وی در پایان گفت: مصرف غذاهای پرچرب حیوانی مانند کله پاچه و مصرف زیاد تخممرغ از عوامل مؤثر بر افزایش کلسترول خون است.
به طور کلی تمایل به مصرف میوهها و سبزیها همراه گوشتهای سفید، روغن زیتون، مصرف میوهها و مغز دانهها در وعدههای غذایی و میان وعدهها کلسترول خون را کاهش میدهد.
منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشگاه خبرنگاران
محمدحسین عزیزی متخصص تغذیه با اشاره به این که با تنظیم یک رژیم غذایی مناسب و سالم میتوان کلسترول خون را کاهش داد، اظهار کرد: با یک رژیم غذایی مناسب و سالم میتوان کلسترول خون را کاهش داد و در حقیقت انواع میوهها و سبزیها بهترین گزینه برای کاهش کلسترول است.
وی افزود: میوههایی که فیبر بیشتری دارند تأثیر بیشتری بر کاهش کلسترول دارند. انواع مرکبات، سیب، گلابی، صیفیجات، هویج، خیار، مغز دانههایی مانند گردو، بادام درختی، بادام زمینی و... در کاهش کلسترول خون مؤثرند.
عزیزی تصریح کرد: مصرف روغنهای گیاهی به جای حیوانی، لبنیات به جز کره سرشیر و لبنیات پرچرب، گوشتهای سفید شامل مرغ و ماهی، مصرف کم گوشت قرمز، مصرف نان و برنج و غیره کلسترول خون را پایین میآورد.
این متخصص تغذیه تأکید کرد: مصرف روغن زیتون بهترین گزینه برای کاهش کلسترول خون است. بهتر است به جای روغنهای صنعتی از این روغنها برای طبخ غذا استفاده شود.
وی در پایان گفت: مصرف غذاهای پرچرب حیوانی مانند کله پاچه و مصرف زیاد تخممرغ از عوامل مؤثر بر افزایش کلسترول خون است.
به طور کلی تمایل به مصرف میوهها و سبزیها همراه گوشتهای سفید، روغن زیتون، مصرف میوهها و مغز دانهها در وعدههای غذایی و میان وعدهها کلسترول خون را کاهش میدهد.
منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشگاه خبرنگاران