موضوعها: 317
سپاس ها 4326
سپاس شده 3783 بار در 828 ارسال
حالت من: هیچ کدام
ߒ瘨سم الله الرحمن الرحیمߒ砰ߑǰߑǰߑǠ✨استاد پناهیان:⛔هر روز شالهایتان عقب تر⛔مانتوهایتان چسبان تر⛔ ساپورتتان تنگ تر⛔رژ لبتان پررنگتر میشود ❓بندهی کدام خداییید؟ߔ䠘 چند نفر را لرزاندهاید؟ߔ䠚阯ام مرد را از همسر خود دلسرد کردهاید؟ߔ䠚ƙƘربچه را به سمت پنهانی دیدن عکس و فیلم مستهجن سوق دادهاید؟ߔ䠚ƙƘ왈ان را به سمت خودارضایی و زنا سوق داده اید؟ߔ䠘瘴ک چند پدر و مادر و همسر شهید را درآوردید؟ߔ䠚ƙƘتر بچه را تشویق کردهاید که بعدها بی حجابی را انتخاب کند؟ߔ䠚ƙƘ♆ را به فکرانداختهاید که از قافله مد عقب نمانند؟ߔ䠘♇ حسرت چند کارگر دور از خانواده را بلند کردهاید؟ߔ䠙 روی خون کدام شهید گذاشتید؟ߔ䠘蘧عث دعوای چند زن و شوهر، بخاطر مدل تیپ زدن و آرایش کردن شدید؟ߔ䠚ƙƘ♈ج را بهم بی اعتماد کردهاید؟ߔ䠂نگاههای یواشکی چند مردی که همسرش دارد کنارش راه میرود، به تیپ و هیکلت افتاد؟ߔ䠂࢛ԙƚه های هوس آلود چند رهگذر و... ߔ堂ࠂࠂࠂࠂ࠰ߔ堂ࠂࠂࠂࠂ࠰ߔ弯span>ߚ뚆طور؟ߔ嘨ازهم میگویی، دلم پاک است!ߚ뚆ادری ها بروند خودشان را اصلاح کنند؟ߘј蘧زهم میگویی، مردها چشمشان را ببندندنگاه نکنند؟ ߚ똬امعه چاردیواری اختیاری تو نیست!!!
موضوعها: 7
سپاس ها 1153
سپاس شده 644 بار در 322 ارسال
یه سوال، اینا چی اند؟؟
堂ࠂࠂࠂࠂ࠰ߔ堂ࠂࠂࠂࠂ࠰ߔ弯
موضوعها: 7
سپاس ها 1153
سپاس شده 644 بار در 322 ارسال
11-12-2015، 12:48
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-12-2015، 12:52، توسط oprah vinfrey.)
یه چیز دیگه...خوشم میاد همییییشه و در هر شرایط تقصیر کار و دلهره و نگرانی مال مردمه و دولت هیچ وقت مقصر کار نیست...:-)))
مثلا اینا نمیتونن یه دونه از این متنا بذارن برا دزدی از ۸۰ملیون نفر،البته اختلاس یا قرض گرفتنه اسمش یا فکر نمیکنن خیلی از این مشکلایی که گفتن با یه وام متوسط ازدواج یا چندتا راهکار برای بیکاری جوونا حل میشه؟؟؟فکر نمیکنن قیمت پوشاکی که مورد تایید شرعه خیلی بیشتر از پوشاک غیر تایید دیگه است؟؟جدا از اینکه پیدا کردنش هم سخته!!!اینم تقصیر مردمه؟؟؟گاهی مردمو مجبور میکنن بعد میگن خودت انجام دادی به ما چه!!!!
یه فرهنگ سازی نمیکنن و کلی چیزای دیگه حال ندارم بنویسم.....:-
این ادامه نظر قبلیم بود....
برا پاسخ سپااس