06-12-2015، 19:16
چه کارهایی باید انجام دهیم تا از اشک ریختن هنگام خردکردن پیاز پیشگیری کنیم با چه ترفندهایی می توانیم با آن مقابله کنیم روش اصولی خردکردن پیاز بدون اشک چیست راز سرآشپزها هنگام خردکردن پیاز چیست؟
در زمان خرد کردن پیاز ،تمام آنزیمهای آن هم مخلوط شده و گازی با ترکیب گوگرد از خود متصاعد میکند که در برخورد با اشکهای شما، به اسید سولفوریک تبدیل شده و چشم را میسوزاند.
شما چگونه پیاز خرد می کنید؟ جوابش ساده و عمومی بوده و راههای مختلفی وجود دارد.
هافینگتون پست در این مطلب برای مقابله با این فرآیند، روش های مختلفی را آزمایش و پیشنهاد کرده است:
1– استفاده از خرد کن برقی
این روش باعث می شود که افراد با پیاز تماس مستقیم نداشته و گازهایی متصاعد شده مستقیم با چشم برخورد نداشته باشد.
2– استفاده از عینک مخصوص
در استفاده از این عینک 20 دلاری که کمی هم گران به نظر می رسد شما تاحدودی آدم بی دست و پایی به نظر خواهید آمد.
3- روشن کردن شمع
در این روش شمع، گازهای متصاعد شده پیاز را از بین می برد.
4– منجمد کردن پیاز
در این روش که کامل موثر اما سخت به نظر می رسد ممکن است انگشتان شما از سرما بی حس شده و اشپزی تان به تعویق بیفتد. پس بهتر است تا زمان آب شدن یخ پیاز صبر کنید.
5- چیدن ریشه انتهایی
داشتن چاقویی تیز و مهارت بالا برای چیدن ریشه، در این روش بسیار حائز اهمیت است در غیر این صورت آسیبی بیش از اشک ریختن به خود وارد خواهید کرد.
و همچنين جويدن آدامس حين خردكردن پياز(در اين مورد آخر زياد مطمن نيستم ولي امتحانش هم ضرري ندارد:)