01-12-2015، 10:25

روغن زیتون یا کنجد 1/3 لیوان . دانه زیره 1 قاشق چایخوری . نمک نصف قاشق چایخوری
کاهو پیچ خرد شده 1 عدد . کلم سفید خرد شده 1/2 عدد . فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه: دانه های زیره را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا دانه ها کاملا گرم شوند اما به رنگ قهوه ای در نیایند. آنها را به روش دلخواه خود آسیاب کنید.
سس مایونز و سرکه بالزامیک را باخوب باهم مخلوط کنید. سپس کم کم روغن زیتون را اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا سس حالت امولسیون پیدا کند. در نهایت زیره آسیاب شده و نمک و فلفل را اضافه کنید.
پیاز خرد شده، کاهو پیچ و کلم سفید را به کاسه سالاد منتقل کنید و سس را روی آن بریزید. 15 تا 20 دقیقه قبل از سرو کردن سالاد آن را در یخچال قرار دهید.