15-12-2020، 21:30
ایدی اصلی flashkhor دست منه
دلت بسوزه عموصابر بت نمیدمممم
|
به کانال فلش خور در تلگرام بپیوندید!! |
||||||||||||||||||||
15-12-2020، 21:30
ایدی اصلی flashkhor دست منه
خيلي خوب ميشه ي گپ ب مديريت اقا @SABER يا امير تو تلگرام درست كنيد!
خوشحال ميشيم با اقا صابر چت كنيم و بيشتر اشنا شيم حالا الان ك كمتر ولي قبلنا ب اقا صابر پيام ك ميدادي ٢ روز ميزد در حال خواندن پيام خصوصي بعد ميگفتي الانه ك جواب بده بعد يهو ميزد در حال مشاهده صفحه اصلي!! ) بعد ي هفته جوابت ميومد... اگ مث من يا بقيه هم زياد پيام ميدادي ميرفتي تو ليست سياه -_- ♥️
16-12-2020، 4:40
(16-12-2020، 4:09)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام. چرا شایعه درست می کنید!! من تو ده سال کلا شاید دو نفر رو گذاشتم لیست سیاه که بعد لغوش کردم!! با سپاس.
(16-12-2020، 4:40)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا ناراحت ميشي اقا صابر اخه بر حسب اتفاق همون دو نفر يكيش من و اميررضا بوديم. از بقيه اطلاعي نداشتم و خودمو گفتم منظوري نداشتم !
16-12-2020، 8:02
(16-12-2020، 4:09)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بوووووو(: من طی این نه ماهی که اومدم 60درصد پیام هام از منو اقا صابر بوده(: 40درصدش متفرقه-ــ- ی دفعه گیج بودم از اقا صابر مشاوره گرفتم:/
16-12-2020، 14:41
(16-12-2020، 4:46)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ناراحت می شدم که سپاس نمی دادم! با سپاس.
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|