11-10-2015، 21:15
آیا میدانید که مونالیزا یک آریایی اصیل است و داوینچی تابلوی لبخند ژکوند را در ارتفاعات چاده ی چالوس کشیده است؟
تیم تحقیقاتی آقای خط پس از سالهای متوالی موفق شد معمایی فناناپذیر دیگر را حل کند!!!!
.
قسمتی از تابلوی لبخند مونالیزا منطقه ای ازجاده ی چالوس به نام "پیچ ژکوند" است
.
خود لئوناردو داوینچی در کتاب خاطراتش (صفحه ی ۱۷۸) در مورد این پیچ و مونالیزا مینویسد :
.
در جاده ی چالوس به مقصد طهران بودیم که ناگهان کاروانمان در پیچی به نام ژکوند به قصد استراحت اطراق کرد من به طبق معمول، بوم و قلم نقاشی ام را برداشتم که ناگهان بانوی زیبایی را دیدم که در دامنه ی کوه به افق خیره شده و با صدایی دلنواز مشغول به نواختن "نی " است ، نزدش رفتم و از مترجمم خواستم تا نامش را بپرسد ،،،
جواب داد : مونا نی زا
.
از او خواهش کردم که تصویرش را بکشم و او اجازه داد و من نیز سیرت زیبایش را به قلم در اوردم ،،،
.
.
.
حالا شاید برایتان سوال ایجاد شود که چرا نام این آریایی مونالیزا است؟
.
جوابش ساده است
.
بر طیق تحقیقاتی که تیم تحقیقاتی انجام داده است ایتالیایی ها واژه ی "نی " را نمیتوانند تلفظ کنند و به جایش از واژه ی "لی " استفاده میکنند،، بنابراین با نهایت تاسف
مونا نی زا" طی فرایند واجی به مونالیزا تبدیل گشت. ،،،
.
پینوشت یکم : تصویر جاده ی ژکوند را میتوانید در پایین مشاهده کنید
.
تیم تحقیقاتی آقای خط پس از سالهای متوالی موفق شد معمایی فناناپذیر دیگر را حل کند!!!!
.
قسمتی از تابلوی لبخند مونالیزا منطقه ای ازجاده ی چالوس به نام "پیچ ژکوند" است
.
خود لئوناردو داوینچی در کتاب خاطراتش (صفحه ی ۱۷۸) در مورد این پیچ و مونالیزا مینویسد :
.
در جاده ی چالوس به مقصد طهران بودیم که ناگهان کاروانمان در پیچی به نام ژکوند به قصد استراحت اطراق کرد من به طبق معمول، بوم و قلم نقاشی ام را برداشتم که ناگهان بانوی زیبایی را دیدم که در دامنه ی کوه به افق خیره شده و با صدایی دلنواز مشغول به نواختن "نی " است ، نزدش رفتم و از مترجمم خواستم تا نامش را بپرسد ،،،
جواب داد : مونا نی زا
.
از او خواهش کردم که تصویرش را بکشم و او اجازه داد و من نیز سیرت زیبایش را به قلم در اوردم ،،،
.
.
.
حالا شاید برایتان سوال ایجاد شود که چرا نام این آریایی مونالیزا است؟
.
جوابش ساده است
.
بر طیق تحقیقاتی که تیم تحقیقاتی انجام داده است ایتالیایی ها واژه ی "نی " را نمیتوانند تلفظ کنند و به جایش از واژه ی "لی " استفاده میکنند،، بنابراین با نهایت تاسف
مونا نی زا" طی فرایند واجی به مونالیزا تبدیل گشت. ،،،
.
پینوشت یکم : تصویر جاده ی ژکوند را میتوانید در پایین مشاهده کنید
.