امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

احتمال بازگشت قیمت‌گذاری خودرو به سازمان حمایت

#1
احتمال بازگشت قیمت‌گذاری خودرو به سازمان حمایت 1
رئیس شورای رقابت گفت: اگر مجلس مرجع نهایی قیمت گذاری خودرو را شورای اقتصاد بداند این بخش براساس دستور العمل گذشته خود عمل و در نهایت سازمان حمایت قیمت‌های جدید را به خودروسازان ابلاغ می‌کند.
رضا شیوا در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به اینکه شورا درخواست استعلام خود در تعیین مرجع رسیدگی به رویه‌های ضدرقابتی و انحصاری را به رئیس جمهور و ریاست مجلس ارسال کرده است، اظهار داشت: اگر مجلس مرجع نهایی قیمت گذاری خودرو را شورای اقتصاد بداند این بخش براساس دستور العمل گذشته خود عمل و قیمت گذاری خودرو را انجام خواهد داد.

وی با اشاره به اینکه در روال گذشته شورای اقتصاد با محاسبه هزینه‌های تولید و اضافه کردن سود منطقی اطلاعات خود را به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال می‌کرد، افزود: وزارت صنعت پس از دریافت این اطلاعات آنها را به سازمان حمایت ارسال و این بخش قیمت‌های نهایی را به شرکت‌های خودروساز ابلاغ می‌کرد.

رئیس شورای رقابت اضافه کرد: البته به‌اعتقاد بنده احتمالاً نمایندگان مجلس شورای رقابت را مرجع نهایی تعیین قیمت‌گذاری خودرو اعلام خواهند کرد.

شیوا در پاسخ به این پرسش که سال گذشته وزارت صنعت با ارسال نامه‌ای به شورای اقتصاد خواستار غیرانحصاری بودن بازار خودرو شده بود، حال با تصویب آن وضعیت بازار خودرو به چه نحوی خواهد شد، گفت: شورای رقابت مرجع تشخیص انحصاری یا غیرانحصاری بودن یک کالا است، به این ترتیب باید این موضوع نخست در این بخش بررسی و تعیین تکلیف شود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ?واشنگتن: احتمال خارج شدن تحریرالشام از لیست تروریستی وجود دارد!
  اطلاعیه روابط عمومی سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان
  اطلاعیه فوری سازمان سنجش ویژه اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۳
  اخطار بسیار مهم سازمان سنجش به داوطلبان
  گزارش نشست خبری سرپرست سازمان ملی سنجش
  بمب گذاری کرمان: جنایت دوم داعش پس از حمله تروریستی حرم شاه چراغ !
  جزئیات ربوده شدن دختر حاکم دوبی و واکنش سازمان ملل
  قیمت لحظه ای سهام امروزشرکت ها دربازار بورس تهران
  افزایش ۱۵۰ هزارتومانی قیمت سکه
  هشدار فرابورس درباره دستکاری قیمت سهام در شبکه‌های اجتماعی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان