17-05-2015، 18:58
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انواع کوکو؛
كوكوي كدو سبز با شکر!
کوکوی کدو را به انواع و اقسام مدل ها می پزند کافی است شما کدوسبز دوست داشته باشید فرقی نمیکند که با چه موادی آن کوکو پخته باشند.
این کوکوی کدو یک فرق عمده دارد این که در مواد تشکیل دهنده آن کمی از شکر استفاده شده است. تعجب نکنید. امتحان کنید. طعم و مزه و متفاوتی دارد که هیچ وقت تجربه نکرده اید.
مواد لازم
3 عدد كدوي متوسط
4 عدد تخممرغ
1 ق س آرد سفيد
2 ق س شكر
نوك ق چ زعفران ساييده شده
نوك ق چ دارچين
نمك به مقدار لازم
مقداري روغن براي سرخ كردن
طرز تهیه:
1. كدوها را شسته و پس از پوست كندن، با رنده درشت رنده كنيد. كدوهاي رنده شده را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و همه مواد شامل تخممرغ، آرد، شكر، نمك، زعفران و دارچين را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مواد كاملا با هم مخلوط شوند.
2. در تابه گردي با اندازه متوسط، مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و بگذاريد داغ شود؛ سپس مواد را داخل تابه بريزيد و شعله اجاق گاز را براي مدت يك دقيقه زياد كرده ، سپس كم كنيد و در ظرف را بگذاريد تا كوكو به اصطلاح خودش را بگيرد. پس از اينكه يك طرف كوكو سرخ شد، آن را مانند كوكوي سبزي برش بزنيد و هر تكه را برگردانيد و طرف ديگر را هم در روغن سرخ كنيد.
نكته 1: شما ميتوانيد به جاي آنكه شكر به مواد كوكو بريزيد، آن را از مواد داخل كوكو حذف كرده ولي با كمي آب مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا كمي قوام بيايد، سپس بعد از آماده شدن كوكو، اين شربت را روي كوكو بريزيد و سرو كنيد.
نكته 2: براي خوشرنگ شدن اين كوكو علاوه بر زعفران، از رب گوجه فرنگي هم ميتوانيد استفاده كنيد.
نكته 3: اين غذا را داخل فر نيز ميتوان پخت.
نكته 4: وجود آرد در مواد لازم اين روش پخت، باعث ميشود آب اضافي كدوي رنده شده جذب شده ، از شل شدن كوكو جلوگيري شود.
انواع کوکو؛
كوكوي كدو سبز با شکر!
کوکوی کدو را به انواع و اقسام مدل ها می پزند کافی است شما کدوسبز دوست داشته باشید فرقی نمیکند که با چه موادی آن کوکو پخته باشند.
این کوکوی کدو یک فرق عمده دارد این که در مواد تشکیل دهنده آن کمی از شکر استفاده شده است. تعجب نکنید. امتحان کنید. طعم و مزه و متفاوتی دارد که هیچ وقت تجربه نکرده اید.
مواد لازم
3 عدد كدوي متوسط
4 عدد تخممرغ
1 ق س آرد سفيد
2 ق س شكر
نوك ق چ زعفران ساييده شده
نوك ق چ دارچين
نمك به مقدار لازم
مقداري روغن براي سرخ كردن
طرز تهیه:
1. كدوها را شسته و پس از پوست كندن، با رنده درشت رنده كنيد. كدوهاي رنده شده را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و همه مواد شامل تخممرغ، آرد، شكر، نمك، زعفران و دارچين را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مواد كاملا با هم مخلوط شوند.
2. در تابه گردي با اندازه متوسط، مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و بگذاريد داغ شود؛ سپس مواد را داخل تابه بريزيد و شعله اجاق گاز را براي مدت يك دقيقه زياد كرده ، سپس كم كنيد و در ظرف را بگذاريد تا كوكو به اصطلاح خودش را بگيرد. پس از اينكه يك طرف كوكو سرخ شد، آن را مانند كوكوي سبزي برش بزنيد و هر تكه را برگردانيد و طرف ديگر را هم در روغن سرخ كنيد.
نكته 1: شما ميتوانيد به جاي آنكه شكر به مواد كوكو بريزيد، آن را از مواد داخل كوكو حذف كرده ولي با كمي آب مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا كمي قوام بيايد، سپس بعد از آماده شدن كوكو، اين شربت را روي كوكو بريزيد و سرو كنيد.
نكته 2: براي خوشرنگ شدن اين كوكو علاوه بر زعفران، از رب گوجه فرنگي هم ميتوانيد استفاده كنيد.
نكته 3: اين غذا را داخل فر نيز ميتوان پخت.
نكته 4: وجود آرد در مواد لازم اين روش پخت، باعث ميشود آب اضافي كدوي رنده شده جذب شده ، از شل شدن كوكو جلوگيري شود.