امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اینقدر نگو من، من، من!

#1
اینقدر نگو من، من، من! 1

همدیگر را ملاقات می کنیم، عاشق می شویم و ازدواج می کنیم اما کم کم عشقمان را از بین می بریم و نابود می کنیم...

بیایید با واقعیت روبه رو شویم: شانس اینکه از یک بیماری صعب العلاج جان سالم به در ببریم، بیشتر است یا شانس اینکه یک رابطه خوب را برای طولانی مدت، سالم نگه داریم؟ در «نفس عمیق» این هفته قصد داریم نشان بدهیم که چگونه «تک صدایی» می تواند یک رابطه را از بین ببرد و چرا به طور غریزی، بیشترمان این خطاها را انجام می دهیم. اگر می خواهید رابطه هایتان را صحیح و سالم نگه دارید، از این ۹ خطای ارتباطی پرهیز کنید.
۱) خودبرتربینی
اگر می خواهید هر نوع رابطه ای را خراب کنید کافی است همیشه به خودتان مطمئن باشید که از همه (مخصوصا از همسرتان) باهوش تر، زیباتر، جذاب تر، شادتر و لایق ترید.
۲) فریبکاری
خیلی از مردم این کار را در ارتباط های خودشان انجام می دهند؛ مخصوصا با افرادی که به آنها بسیار نزدیک هستند. والدین و فرزندان برای هم نقشه می کشند، کارفرماها کارمندان شان را فریب می دهند. همسران بارها همدیگر را فریب می دهند و ... نه تنها فریب های احساسی، بلکه حرف های طعنه دار و تهدید به قهر و ترک کردن را هم باید جزو همین خطای ارتباطی به حساب آورد.
این رفتارهای منفی که گاهی بی ضرر به نظر می رسند، بیشتر از هر عامل دیگری، روابط را از بین می برند. اگر می خواهید رابطه ای طولانی مدت و موفق داشته باشید، باید یاد بگیرید در مقابل این فریب های پیش پا افتاده مقاومت کنید؛ حتی اگر خودتان را مسوول و محق بدانید.
۳) حالت تدافعی داشتن
طبق تحقیقات متعدد در بین زوج ها، معلوم شد که بیشترین عامل ناراحتی ها و طلاق ها، داشتن حالت تدافعی و مقاومت نشان دادن در برابر انتقاد است. این مقاومت نه تنها مخرب است؛ بلکه چشم دیدن بازخوردهای باارزش را هم برای شما می بندد. برای موفق شدن در روابط شخصی باید با آغوش باز اشتباهات را پذیرفت. بیشتر افراد، حتی زمانی که به وضوح درمی یابند اشتباه از آنها بوده، ترجیح می دهند بگویند تقصیر طرف مقابل است. شما با دفاع همیشگی از عملکردتان باعث می شوید دیگران با شما شریک و همراه نشوند و این مساله رابطه را مخدوش کند. ضمن اینکه این احتمال وجود دارد که بدون شنیدن نقد دیگران، بارها همان اشتباه را تکرار و دیگران را از این اشتباه، خسته و دلزده کنید. بهترین روش برخورد با انتقاد دیگران، نفی کردن یا حتی مقاومت نشان دادن در برابر آن نیست. بهترین راه، این است که مشتاقانه به آنها گوش دهید و عیوب را در خودتان پیدا و اصلاح کنید. سعی نکنید مدام خودتان را اثبات کنید. به جایش تلاش کنید که حداقل به بعضی از حرف های منتقدان اعتبار ببخشید و مشکلات خودتان را رفع کنید.
۴) همیشه منتقد بودن
درحالی که انتقادات سازنده و بازخوردهای مفید آن برای روابط بسیار لازم هستند، زیاد از حد شدن آنها نیز بسیار مخرب خواهد بود. اگر شما دایما از رفتار دوست یا شریکتان انتقاد و او را سرزش کنید، بالاخره باعث رنجشش او خواهید شد و او را از خود دور خواهید کرد. اغلب اوقات، مردم سعی دارند به شدت از دیگران انتقاد کنند و اعتقاد دارند که این کار برای کمک کردن به آنهاست. خیلی از افراد سعی دارند تا دیگران را درست کنند، تغییر بدهند یا آنها را کنترل کنند. آنها دوست دارند دیگران را با تصورات خودشان هماهنگ کنند یا رفتارهایشان را تغییر دهند تا با استانداردهای آنها همخوانی داشته باشند.
اشتباه دیگر بعضی ها این است که دیگران را مورد قضاوت های انتقادی خود قرار می دهند، به جای اینکه انتقادات شان را مستقیما به آنها بگویند. آنها اشتباهی را از دیگران پیدا می کنند و هر حرکتی از آنها را با خطایشان مرتبط می کنند. این کارشان رفته رفته رابطه شان را از بین خواهد برد.
۵) خودخواهی
یکی دیگر از راه های از بین بردن رابطه ها این است که همیشه خودخواهانه رفتار کنید و سعی کنید به شیوه خودتان عمل کنید. تنها به خواسته ها، نیازها و آرزوهای خود فکر کردن و اول از همه به خود توجه کردن و نیازهای دیگران را نادیده گرفتن، راهی است که مخصوصا خیلی از ازدواج ها را از بین می برد.
۶) تقلب
یک راه دیگر برای از بین بردن رابطه های صمیمانه، متقلب بودن است؛ گفتن مکرر دروغ های مصلحتی، سعی برای خوب نشان دادن خود وقتی عصبانی یا افسرده اید، گفتن اینکه به کسی کاملا اعتقاد دارید وقتی که به او شک دارید و...
۷) خیانت
از یاد بردن قول ها و تعهدهایی که به دیگران داده اید و انجام کارهایی که می دانید همسرتان از آنها رنجیده می شود و گفتن اینکه آن قول ها برای گذشته بوده و حالا همه چیز عوض شده است، یکی دیگر از راه های تضعیف ارتباط های سالم است.
۸) کنترل افراطی
بعضی ها همیشه تلاش می کنند که همسرشان را مجبور کنند مثل خودشان فکر کند یا احساساتی شبیه احساسات آنها داشته باشد. ترساندن همسر از اینکه مقابل شما بایستد یا مخالف شما باشد، از راه های تضعیف ارتباط است.
۹) اطمینان افراطی
مطمئن بودن به اینکه هر کاری که شما می کنید و هر احساس و عقیده ای که درباره همسرتان یا زندگی دارید، همیشه درست و بی نقص است؛ گاهی می تواند برای رابطه تان خطرناک باشد. راهنمایی نخواستن از دیگران و همیشه خود را مطمئن نشان دادن برای اینکه دیگران فکر نکنند شما ضعیف یا احمق هستید، کار اشتباهی است که می تواند برای رابطه سالم شما گران تمام شود.



۳ عـامـل مـخـرب دیـگـر ارتـبـاطـات
مسایلی وجود دارند که به روابط آسیب می زنند. بعضی از آنها به حدی می توانند یک رابطه را تحت تاثیر قرار دهند که دیگر قابل برگشت نباشد و در بعضی از اوقات مدت زمانی طولانی باید طی شود تا رابطه به شکل اولیه خود بازگردد. ۳ عامل وجود دارد که مشخصا می تواند روابط را به این شدت تهدید کند:
۱) اعتماد: اولین باری که دیوار اعتماد در رابطه ای شکسته شود، دوباره برقرار کردنش خیلی سخت خواهد شد. اگر در رابطه ای دونفره، یکی از طرفین مساله ای ایجاد کند، از آنجا که اعتماد مختل می شود، رابطه آنها دوامی نخواهد داشت و گسسته خواهد شد. گاهی افراد می توانند اعتماد سلب شده را بازگردانند ولی این مساله همیشه در ذهن فرد دیگر به صورت تردید باقی خواهد ماند.
۲) مادیات: اگر بخواهید با کسی رابطه ای سالم داشته باشید ولی نظر بسیار متفاوتی درباره مادیات داشته باشید (مثلا اگر یکی از شما پس انداز کردن را لازم و حیاتی بداند و دیگری آن را به هیچ عنوان قبول نداشته باشد)، به علت دور بودن عقایدتان نسبت به مسایلی که همیشه در زندگی مورد توجه است، رابطه تان را خراب خواهید کرد. شما نمی توانید با فردی که درست در جهت عکس شما حرکت می کند، رابطه ای بلندمدت و سالم برقرار کنید.
۳) ارزش ها: در یک رابطه دو نفره، طرفین حق دارند در مورد هم و معیارهای اخلاقی شان و درباره غلط بودن و درست بودن و بحق یا ناحق بودن آنها نظر بدهند و نظر بخواهند. اگر ۲ نفر عقایدی متضاد داشته باشند، به علت وجود ۲ هسته متفاوت فلسفی در زندگی، این امر می تواند باعث به وجود آمدن مساله، سوال و در نهایت، سوءتفاهم شود. در جایی که باید اصول و زمینه های شبیه به هم وجود داشته باشد تا ۲ نفر بتوانند آنها را با هم قسمت کنند، روابط خشک جای روابط بااحساس و درک دوطرفه را خواهد گرفت.
خانه ای که به ۲ قسمت مجزا تقسیم شود، قطعا پایدار نمی ماند. اگر هیچ اتصالیبین طرفین رابطه وجود نداشته نباشد، نگه داشتن و پیش بردن رابطه غیرممکن خواهد بود. اغلب افراد برای فهمیدن تفاوت ها و شباهت هایشان وقت زیادی صرف نمی کنند.

..

 [ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
پاسخ
 سپاس شده توسط ѕтяong
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چرا این روزها اعتماد کردن به آدما اینقدر سخته؟!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان